bu arada yeni cihazlar 120 Fpsde slow motion video kaydı yapabiliyorlarmıydı ?
Şu anda 1080p 60 fps görünüyor. İleride ne olur bilemem.
kayıt çok güzel geçen topkapı sarayında 1520 bir 4K mı daha yedi bu 2. oldu çektiğimiz güzel şeyleri seyretememek kötü ama çekimleri harika senin dediğin gibi 120 Fps olsa daha da güzel olur
İşin enteresan yanı; yazılım firması olmasına rağmen donanım konusundaki güveni boşa çıkarmadı.
Yapılabilecek en iyi cihazları yapmışlar.
Lakin gel gör ki yazılım firması olmasına rağmen mobil yazılımın kendisini hala tamamlayamadılar.
Süreç aşırı ağır ilerliyor, bu da kullanıcıların sabrını aşındırıyor ister istemez.
İyi kötü mobil geçmişi olan bir yazılım firmasının mobil yazılımda bu kadar bocalaması ya beceriksizliğe yada yönetim ve strateji konusundaki yanlışlığa işaret.
Microsoft gibi bir firmaya bu kadar yavaşlığı ve bocalamayı ben yakıştıramıyorum açıkçası.
Kullanıcıların sabrının son demine geldiği şu dönemde, inşallah önlerindeki kısa zaman dilimini iyi değerlendirir ve Aralık ayına kadar sistemi rayına oturturlar.

Özgür, bence biz bi 8.1'e bi dönüp bi süre rahatlayıp, içimizde birikmiş -şu elimizdeki şişmiş 9. yapının oldukça yoğun negatif daraltmalarını- üzerimizden atsak. Bi parça 8.1 ile dinlenip 10. yapı geldiğinde dinlenmiş ve pozitif enerji ile dolmuş şekilde daha bir zevkle yeni yapıyı yüklesek?![]()
bütün modellerin fotolarında model no'suna denk gelen saati gösteriyor örneğin benim 830 un fotolarında saat sabah 08.30 ..950 ve 950xl ın resimleri saat 9.50 de çekilmiş hoşuma gitti
fake hesap ogabe den mesaj var arkadaşlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızNew build 10559 ready to roll out today for phones. So pressing red button in few hours
Edit:Fake hesaptan sanırım bakıyorum şu an
evet fakefake hesap o
En iyi ve sorunsuz sürüm umarım bu olurEn azından mobil sürümün yeni yapısı son halkada hazır durumdaymış. PC'ye verecekleri yapıda uğraştırıcı bir sorun varmış, onunla boğuşuyorlarmış.
Perşembe ya da Cuma için elleri hazırlayalım![]()
En azından mobil sürümün yeni yapısı son halkada hazır durumdaymış. PC'ye verecekleri yapıda uğraştırıcı bir sorun varmış, onunla boğuşuyorlarmış.
Perşembe ya da Cuma için elleri hazırlayalım![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyer alan bir haberde;
"Facebook'taki resmi Microsoft Lumia sayfasındaki bir yorumda Microsoft, en son mobil platformuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız10 Mobile'ın mevcut telefonlara Aralık'ta sunulmaya başlanacağını duyurdu."
denmiş.