Hadi belirtmelerini falan geçtim yorumlarda da kimse sormamış wp ye nasıl döneriz? diye dönmek gibi bir düşünceleri yok demek ki![]()
Şuan bir yanım beni kandırmaya çalışıyor yükle canım ne olacak illa ki dönersin geri diye ama diğer yanımda nasıl olacak o iş diyor. Geri dönüleceğini bilsem beklemem hiç. iOS ara yüzlü bir tema bulup onu yüklerim hemen. Windows Phone işletim sistemi asıllı telefonda Android işletim sistemi içerisinde iOS işletim sistemi ara yüzü kullanırım. Nefis bence. 
. bir de lumialara cwm yüklenmez. En azından ilk yükleme için odin v.b. bir program yazmaları lazım.ben geçersem çok kalacağımı sanmıyorum özlerim falan şimdi sıkıntılı işNe yalan söyleyeyim eğer olur da geçersem ve sıkıntı çıkarmazsa (512 MB ile hayal ama) bende kalırdım![]()
şu an hafiften bi hazırlanmaya başladım yüklemek içinŞuan bir yanım beni kandırmaya çalışıyor yükle canım ne olacak illa ki dönersin geri diye ama diğer yanımda nasıl olacak o iş diyor. Geri dönüleceğini bilsem beklemem hiç. iOS ara yüzlü bir tema bulup onu yüklerim hemen. Windows Phone işletim sistemi asıllı telefonda Android işletim sistemi içerisinde iOS işletim sistemi ara yüzü kullanırım. Nefis bence.
![]()
gidip de dönememek var 
bende tam orayı şeyapmaya çalışıyordum sahte de olabilir aslında içime kurt düştüAndroid olayı tamamen fake. Farklı cihazların altındaki yorumları okusanız dahi anlaşılıyor hepsi aynı. bir de lumialara cwm yüklenmez. En azından ilk yükleme için odin v.b. bir program yazmaları lazım.
Ek olarak farklı cihazlardaki ekran görüntüleri saate kadar birbirinin aynısı.
Daha 2. adımda çakıldık
Visit Google Play Store and then download and install the ROM Manager. Alternatively, you can try using alternative application such as Jrummy Apps Inc.(Get it from Google Play Store).

Aynen durum diğer forumlarda olmadığına göre onlar da bizim gibi beklemekten sıkılmış olacak ki ortaya böyle bişey atıp aksiyon yaratmaya çalışıyorlar sanırımKurta gerek yok %100 fakeBöyle bir olay olsa ismi cismi belli olmayan siteler yerine XDA.com gibi bir sitede konusu geçerdi.

sycnios converter ile ben yaptım ve oldu.Arkadaşlar win10 yüklü zil sesi mp3lerden nasıl yapılıyor.bir arkadaş m4r ye çevirince oluyo yazdı yaptım çevirdim attım zil seslerine ama görünmüyor,zedgeden de zil sesi yapılmıyor
Telefonda ringtone değil de zil sessleri dosyası var ona atıyorum olmuyo illa ingilizce yani ringtones mi olması gerek acabasycnios converter ile ben yaptım ve oldu.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan yaptığım zil seslerini indirip telefonunuzun hafızasında ringtones isimli bir klasör açarak denerseniz olması gerekli.
Ben o şekilde kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor bende. İsterseniz bir deneyin.Telefonda ringtone değil de zil sessleri dosyası var ona atıyorum olmuyo illa ingilizce yani ringtones mi olması gerek acaba
Dosyanın adını değiştiremiyorum zil sesleri diye yazıyo.Ben o şekilde kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor bende. İsterseniz bir deneyin.
Olmadı atıyorum ama görünmüyor zil seslerindeBen o şekilde kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor bende. İsterseniz bir deneyin.
İngilizcesi iyi arkadaş buluruz da, Hürmetler sıkıntıBugünüde es geçti herhalde gabe amca. Yokmu ingilizcesi çok iyi bir arkadaş bir mail atsın hürmetlerini ve hürmetlerimizi sunsun![]()

Ne yazık ki düzelmemiş. İki telefonumu da görmüyor.Umarım şu telefonu görmeme olayı düzelmiştir ...
Benimkileri de hep zorlayınca gördü. Dediklerini yapınca da mı görmüyor?Ne yazık ki düzelmemiş. İki telefonumu da görmüyor.