Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

samet0311

samet0311

Üye
s.a arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun :). Dün Lumia 925 w 10 Technical Preview güncellemesini yaptım. Sonraki güncellemeyi yaparken
' güncelleme indirildi, ancak açılamadı. (801882c2) ' hatası alıyorum. ne yapabilirim, bu hata nedendir?

• Beğen
Tepkiler: zaakaan

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
10550 testte. Salı günü gelebilir

serinaga

serinaga

Üye
eşimde 1020 var ona yukledim tp yi sorun yok ama göz atma olmayacak deniyordu fakat var.

8.1'den geçtiğinizde var, ancak telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde bu ve buna benzer bir kaç şey gelmiyor maalesef ...

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
saynesim

saynesim

Üye
Herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar yine sessizlik bakalım neler olacak

dücane

dücane

Üye
Media Markt Polonya lumia 735 lere ve lumia 540 lara insider programındaki Windows 10 Mobile Önizleme sürümünü (build 10536) yükleyip telefonlari Windows 10 Mobile´li telefonlar diye satisa sundular :ehe

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve ogzhnoTr
dextro22

dextro22

Üye
gece 01,11de şarja takımtım sabah 7,30da şarjdan çektim %95 dolmuştu ve saat şuan 18,00 %10 kaldı şarjı sadece mesaj attım başka birşey yapmadım bütüngün cebimdeydi telefon sarj konusunu merak edenler için söyleyim dedim...

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
:) adamlar PC için çalışıyorlar helal olsun ya biz ? :) bizede yazıklar olsun :)
dostum adamlar mobil için çalışıyor diye pc için çalışmayacak mı ? Milyonlarca pc var işin içinde tabiiki pc yi boşlayamazlar. Hem zaten pc ve mobil in ekibi de ayrı sıkıntı yok yani ;)

braayn

braayn

Üye
dostum adamlar mobil için çalışıyor diye pc için çalışmayacak mı ? Milyonlarca pc var işin içinde tabiiki pc yi boşlayamazlar. Hem zaten pc ve mobil in ekibi de ayrı sıkıntı yok yani ;)
ozaman mobil tarafındakiler çalışmıyor pc tarafındakilere helal olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979 ve suyunsesi
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.Benm bi sorunum var.bildirim geldiğinde kilit ekranı ışığı açılıyor ve saat gelmiyor.yukarıya kaydırınca efektsiz direkt başlangıç ekranı geliyor.bazen cebimde açılıyor sıkıntı oluyor.sizde de varmı?

skynet

Üye
Tüm 8.1 ve Tp'cilerin kurban bayramı mübarek olsun :) Resmi sürüm candır abi :D Telefon takılacak mı donacak mı derdin yok kafan rahat (h)

• Beğen
Tepkiler: samet0311
mp2934

mp2934

Üye
Translator 10 beta güncellendi

• Beğen
Tepkiler: Sensation
bilalbilik

bilalbilik

Üye
Vpn çalışıyor mu hide.me den denedim olmuyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.Benm bi sorunum var.bildirim geldiğinde kilit ekranı ışığı açılıyor ve saat gelmiyor.yukarıya kaydırınca efektsiz direkt başlangıç ekranı geliyor.bazen cebimde açılıyor sıkıntı oluyor.sizde de varmı?
Evet bu yapıda bu sorun da var.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yav bu ne sessizlik :'(

serinaga

serinaga

Üye
Yeni yapı için erken pusuya yattık :)

Üst Alt