Insider fast konfigürasyon güncellemesi geldi
920 var bende de küçük bir güncelleme hemen yükledi..bu arada 9. yapı yüklüCihazınız güncel; 925
Cihaz güncel. Lumia 720Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buldum şimdi920 var bende de küçük bir güncelleme hemen yükledi..bu arada 9. yapı yüklü
Fast'in seçili ve aktif olduğundan emin olun.Cihaz güncel. Lumia 720
Eee nedir bu güncelleme niye gelmişFast'in seçili ve aktif olduğundan emin olun.

Eee nedir bu güncelleme niye gelmiş![]()
Onemli olan heyecanı olması.. O da var...Bu sayfada bir kaç gün kal, sonra bağışıklık kazanır ve terkedemezsiniz .. : ) )hiç bi heyecanı kalmadı artık bu platformun. Yeni özellikler yok olması gereken özellikler yok habire olanı değiştiriyorlar.en azından daha öncesinde fotoğrafa yaklaşırken kasmıyordu cihaz ama şimdi o bile sorunlu...
masaüstü desen zibilyon tane sorun ve eksiklik var.üstelik final sürümü yayınlanmış halde... kısaca bu platformun daha çok zamanı var.
L 640 XL normal kullanım ile 2,5 gün gidiyor.. (9 ncu yapı)Arkadaşlar sizde şarj durumu nasıl dün gece şarjım bitmiş bi şekilde eve geldim şarja taktım üstümü falan değiştirip elimi yüzümü yıkadım %8 olmuştu şarj telefonu elime alıp wifiyi açtım sadece whatsappta konuşuyordum telefonun şarjı bitti 2-3 kere denedim prizde şarjı bitiyor telefonun
Aynı görüşü yapacaktım, demek ki varSon güncellemeyi yükledikten sonra sanki telefon hızlandı yada psikolojik bişey fark eden oldumu