Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonlar pert olacak bu gidişle indirme ve yükleme takılmaları nedeniyle.

Ben de sabahtan beri uğraşıyorum.
Gece indirmeye başlamış %14'te kalmış.
Birkaç kere ilerliyor mu diye kontrol ettim sonuç yok.
Sonra bir ara tekrar kontrol edeyim dedim bu sefer güncelleme menüsüne girmemeye başladı.
Telefonu yeniden başlattım, indirme tekrar başladı.
(%99'da kaldı, tekrar deyince 0'a inip hemen geri tamamladı)
İndirme bitince bu sefer de yükleme aşamasında %6'da kaldı, sonra da hata verdi.
Sonra güncellemeyi bulmamaya başladı, telefon güncel dedi.
Sıfırlamaya karar verdim, sıfırlarken telefon yeniden başladı ama ekran simsiyah kaldı.
Reset attım sıfırlama yeniden başladı ve bitti. Telefon açılırken hesapla login olamadım.
Logini pas geçtim, telefon açıldı bu seferde "Ayarlar" menüsü hiç yok :kop2:
Ne başlangıç ekranında var, ne de uygulama listesinde.
Yukarıdan kısayolları indirip "Tüm ayarlar"a basınca mağazaya yönlendiriyor, "ms-settings" bulunamadı diyor :kıskıs:

Tam dar ağacını kurmuş kendimi asacakken, bilgisayardan Recovery Tool ile 8.1'e döneyim bari dedim.
Tabi o arada yukarıdaki süreçle boğuşurken şarj yüzde 15'e kadar düştüğü için uygulama da uyarı veriyor. (En az %25 istiyor)
Neyse velhasıl şarjı %25'e çıkarıp bilgisayardan 8.1'e döndürdüm.
Şu an 8.1'in uygulama güncellemelerini yüklüyor.
Hepsi bitsin, Insider'ı indirip güncellemeyi tekrar deneyeceğim.

Valla anlatırken bile yoruldum :kop2: @Sensation
Bende şimdi 8.1'e dönüyorum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bi güncelleme de sorunsuz verilsin :D

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Yeni yapıyı kurduktan sonra sıfırlama yapılınca mesajlaşma gidiyormuş

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bi güncelleme de sorunsuz verilsin :D
Haklısınız.
Oysa şirket içi denemelerde sorun çıkmamıştı.
Demek ki sorun çıkmayacak ortamda yükleme yapıyorlar. Onlarda gece ay ışığı, biz de gece bulutlu.

Keşke bu akşamı bekleselermiş..
Acele verin diyenlere güncelleme verilmesin.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, skynet ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Sabah bende bazı hatalar oldu telefonu sıfırladım, Kendi uygulamalarını tümünü güncelledim, telefonu yeniden başlattım insideri kurdum güncellemeyi denetledim buldu, saatlerce bekledim "hiç dokunmadım" ama.Şuan indirdi yüklemeye hazırlanıyor.
sıfırlayamam şimdi tekrar kontrol ettim %67 indiriliyor

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Eve gider gitmez 8.1 e dönüyorum, Denime yükseltip bırakıyorum başlarım bu TP işine ya telefon helak oluyor başka bir işe yaradığı yok tamam baktık gördük Windows 10 un tadını aldık 8.yapı da artık 8.1 kadar stabil olana kadar windows 10 falan yoook benden uzak olsun.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
My-sQLL

My-sQLL

Üye
0x8007052e bu hatayı nasıl çözeceğimbeyler bilen var mı . Güncellemeyi yükleyip kurdum telefona herşey bitti. kilit ekranını yukarı kaldırıyorum karşıma bi sorunla karşılaşıldı geliyor. geçemiyorum iptal edemiyorum yardım edin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
0x8007052e bu hatayı nasıl çözeceğimbeyler bilen var mı . Güncellemeyi yükleyip kurdum telefona herşey bitti. kilit ekranını yukarı kaldırıyorum karşıma bi sorunla karşılaşıldı geliyor. geçemiyorum iptal edemiyorum yardım edin

Eğer bilgisayar başındayasan, vaktin varsa, şarjın yeterliyse; Windows Phone Recovery Tool ile WP8.1'e dön ve herşeye sıfırdan başla...

ArMaGeDdOn_87

Üye
Anladığım kadarıyla testleri hep ellerindeki yeni nesil telefonlarda yapıyorlar.
O yüzden ilk nesil telefonlarda cortluyor. :kıskıs:
hocam biraz sabır,920 nin donanımı yeterli düzeyde,ben gece otomatiğe aldım ara ara uyandım yeniden başlatma için telefonu sabah 6 da bitti galiba güncelleme,şu anda bi sorun yok, gözlemlediğim hatalar giderilmiş

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
AYARLARDAN HAKKINDA ya gir ve Telefonunuzu sıfırlayın'ı kullanarak çözüm bulabilirsiniz.
Eğer o da mümkün değil ise telefonunuzu kapatın ve kapalı iken tuş kombinasyonları ile sıfırlama yapınız..
Muhtemelen sorun giderilecektir.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
@bulutsuzgece abimin dedği gibi 8.1 geri dönüp öyle geçiş yapcam %14 de takılı kaldı :tebessüm: l1520

skynet

Üye
Evet sonunda denim de kuruldu şimdi işlemlere başlıyorum

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Acaba yeni yapıyı yüklemekte acele etmesek de akşamı mı beklesek.
Bu önemli bir sorun.
Belki bir çare bulurlar.

Çünkü, 8.1 e geri dönmek,
O'nu yapılandırmak
Ardından da yeni yapıyı yüklemek ve tekrar onu yapılandırmak kolay bir şey değil.

skynet

Üye
eğer bundan sonra ki yapılarda böyle olursa işimiz var demektir

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

tanyyy

Üye
920 çarklar dönüyor sonunda

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Acaba,
10.0.10514.0
ile
10.0.10536.1000
güncelleştirmeleri aynı anda geldiği için mi sorun oluyor.

sahanemir

sahanemir

Üye
Bize eğlence çıktı :)

Üst Alt