sahanemir
Üye
aynen bende ,de bu şekilde güncellemeleri buldu wifi bulduğum yerde indireceğim .10536.1003 numaralı sürümü indirebilen 200 kişiden birisiniz![]()
aynen bende ,de bu şekilde güncellemeleri buldu wifi bulduğum yerde indireceğim .10536.1003 numaralı sürümü indirebilen 200 kişiden birisiniz![]()
200 kişi arasına girmeniz açısından iyiiyi mi kötü mü bu anlamadım kötü gibi geldi biraz![]()
Siyah renk.beyazını çok istiyordum ama bulamadım.dün ayarlayıp bırakmıştım.sabah ni baktım win10 gelmiş.yüklerim onu da birazdanhayırlı olsun hangi rek aldınız?

İlki yaklaşık 700MB. Diğeri küçükEnteresan bir şekilde ilk güncelleme için bir saat bekledim. Fakat ikinci yani Yapı 10536 ise on dakikada indirip çarklara geçti.
İlki "Lumia 930" için 612MB indirmiş. İkinciye bakmadım. Ama kısa sürede indiğinde göre çok küçük bir şey. Muhtemelen de sadece bir sonraki yapıda oluşan güncelleyememe hatasını gideren bir yama olarak yayınlandı.İlki yaklaşık 700MB. Diğeri küçük
Soft reset at tekrar insider dan fast seçeneğini seçip denetlecihazınız güncel diyo lan telefon![]()
İnsiderdeki ayarlamadan sonra telefonu kapama-açma yaptınız mı?cihazınız güncel diyo lan telefon![]()
Soft reset at tekrar insider dan fast seçeneğini seçip denetle
İnsiderdeki ayarlamadan sonra telefonu kapama-açma yaptınız mı?
sonra hata verdi denetle dedim bulmuyo 
Bende de aynısı oldu soft reset atarak çözdüm ama tabi hazırlanıyor ekranında hata verdi bu seferde.telefon güncellemeyi bulmuştu hazırlanıyorda kaldısonra hata verdi denetle dedim bulmuyo
![]()