Çok sorunsuz bir güncelleme oldu bu benim için,bu olayı 8.1 de olmama ve bütün programları kaldırıp cihazı rahatlatmama bağlıyorum ben.herkese kolay gelsin.Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar.Bende saat 07.30 da güncellemeye başladım 40 dakikada %82 anca oldu,bakalım nasıl bir yapı ile karşılaşacağız.
Bu arada ben 8.1de idim ve dün akşam akşam fazlalık bütün programları kaldırmıştım daha doğrusu face be whatsapp harici bir program kalmamıştı diyebilirim,umarım bir artısı olur![]()
eğer takılı kalma süresi 1 saate yaklaştı iseBen normalde slow kullanıyordum güncelleme fast a geldiği için insiderden fastı seçtim şuanda 3 güncelleme görünüyor ve %0 da takılı kaldı ne yapmalıyım
Belki de cihaz modelinden kaynaklanıyordur.Çok sorunsuz bir güncelleme oldu bu benim için,bu olayı 8.1 de olmama ve bütün programları kaldırıp cihazı rahatlatmama bağlıyorum ben.herkese kolay gelsin.
Hocam sorunsuz yüklemenize sevindimÇok sorunsuz bir güncelleme oldu bu benim için,bu olayı 8.1 de olmama ve bütün programları kaldırıp cihazı rahatlatmama bağlıyorum ben.herkese kolay gelsin.

Teşekkürler bana da mantıklı geldieğer takılı kalma süresi 1 saate yaklaştı ise
telefonu kapatıp yeniden aç.
Bu çare olmadı ise telefonu sıfırlayıp yeniden yükleme yapmayı tercih edebilirsiniz..
@papakudioflu en iyisi sıfırlayıp yeniden direkt 8.1 den yükseltmek diye önermişti.
Belki de cihaz modelinden kaynaklanıyordur.
1 saat gibi oldu %0 da duruyor.bende kurmaya çalışıyorum &0 da kaldı daha doğrusu başlıyamadı sıfırlama deneyenler olduysa sorunları çözüldümü boşuna sıfırlama yapmıyalım
Arkadaşlar,
sürekli %4 teyim, % 45 deyim diye mesajlar okuyorum.
Akşamdan bu yana "ben yükledim, durum şu şu.. " diyen birine rastlamadım.
İlk güncellemeyi yaptım sorunsuz geçti, şimdi 10.0.10536.1004 iniyor %14 oldu. Umarım buda sorun çıkarmadan iner.
Bence sıfırlayın sizİyi ki sizin %4, %14 aşamasına geliyor,
Başlatalı 2,5 saat oldu hala %0'dayım..
Arkadaşlar güncelleme 10536.1004 olarak yazılmış ama bende 10536.1003 sürümü görünüyor sizce niye böyle olmuş olabilir

iyi mi kötü mü bu anlamadım kötü gibi geldi biraz10536.1003 numaralı sürümü indirebilen 200 kişiden birisiniz![]()
konuya tam hakim değilim biri kısaca açıklarsa sevinirim