Rock Ve Roll
Üye
UyuyorGabrial Aol nerelerdesin diye bağırasım geliyor artık , yeter![]()
![]()
![]()

UyuyorGabrial Aol nerelerdesin diye bağırasım geliyor artık , yeter![]()
![]()
![]()

Gabrial Aol nerelerdesin diye bağırasım geliyor artık , yeter![]()
![]()
![]()
Ne zaman saat kaçta geleceğinden daha önemli olan,bize ne gibi yenilikler ve özellikler getirecek acaba?yeni gelecek olan önemli bir özellik sızıntısı hatırlamıyorum,umarım boş bir yapı yayınlayıpta bizleri demoralize etmezler.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim işim belli olmazYanında olsam telefonu bir kenara koyar, elini kolunu bağlarım. Tabi Hi-Man 'lik yapıp ipleri parçalamaz isen.
Sıkıntı çıkarmaz ise sıfırlamayın. Sizin alışkın olduğunuz ayarlar üzerine kurulu olması iyidir.
Bir de Kurulum du ardından da sıfırlamaktı derken epey bir zaman alıyor.
Örneğin sadece SIFIRLAMA nerdeyse yarım günü alıyor.

Bu akşam ki yorumlara göre yarın 8.1den direkt 9. Yapıya geçeceğim inşallah ☺
Bende güncellemesi olmadı durdurup kaldırdım 1 aydır yükleyemiyorum hata veriyorarkadaşlar hotspot shield bende yüklenmiyor. Yükleyebilen var mı?
Arkadaşlar bu zamana kadar w10 geliştirici sürüme hiç katılmadım 8.1 kullanıyorum gelen güncellemeyi direkt alabilecek miyim bir de telefonu sıfırlamam gerekir mi? Her şeyden önemlisi geçmeyi önerir misiniz? Yoksa şimdilik beklemek mi en iyisi?
Ayrıca aşağıdaki adreste(sayfa ortalarına doğru) yer alan yükleme önerilerini de okursanız iyi olur.Arkadaşlar bu zamana kadar w10 geliştirici sürüme hiç katılmadım 8.1 kullanıyorum gelen güncellemeyi direkt alabilecek miyim bir de telefonu sıfırlamam gerekir mi? Her şeyden önemlisi geçmeyi önerir misiniz? Yoksa şimdilik beklemek mi en iyisi?
tasarımı baya güzel olmuş hoşuma gitti birde kurabilsekMicrosoft'un yenilenmiş, evrensel çeviri uygulaması. Şu an için inmiyor.
Translator 10 BetaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fotoğraf düzenleme uygulaması. Fotoğrafları bilgilerini değiştirerek gruplandırabilirsiniz.tasarımı baya güzel olmuş hoşuma gitti birde kurabilsek
ayrıca 2 uygulama daha var tam olarak ne işe yaradığını anlamadım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu an ilk yapılara oranla daha iyi durumda, artık geçebilirsiniz.
4-5 saat sonra 9.yapı geliyor.