Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

enessrsy

enessrsy

Üye
arkadaşlar benim bir sorunum var ya telefonum lumia 920 sabahlarına alarmı ayarlıyorum geceden telefonumun seside açık vede alarm çalmıyor hiçbirgün niyeyse bazen çalıyor çalmıyor ne yapmam gerekir

Background audio hatası veriyor mu telefon? Bende öyle olunca müzik bile çalmıyor arada yapmaya başladı.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Background audio hatası veriyor mu telefon? Bende öyle olunca müzik bile çalmıyor arada yapmaya başladı.
alarm hiç çalmıyor kalktığımda alarmı ertele yazısı gibi şeylerde göremiyorum :hmmmm

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
alarm hiç çalmıyor kalktığımda alarmı ertele yazısı gibi şeylerde göremiyorum :hmmmm
Alarm'ı tamamen sil.
Yeniden bir alarm oluştur..
Ayrıca bir de 5 dadika sonraya bir alarm oluştur ve bekle bakalım çalacak mı? Ya da ekrana alarm geliyor da sessiz mi işlem yapıyor buna da bir bakmanızda yarar var.
Alarm sırasında verdiğin ses örneğini de bulamıyor olabilir.. O sesi değişik ses dosyalarından seçerek denemeyi sürdür..
Bir de Bildirim Ekranı, pil tasarrufu veya gizlilik gibi sahalarda ALARM uygulamasını pasif yapmış olabilir misin? Onları kontrol ediniz.
Bir de alarm ses dosyaları SD card üzerinde ise dahili bellek ten referans vererek te deneme yapınız.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Alarm'ı tamamen sil.
Yeniden bir alarm oluştur..
Ayrıca bir de 5 dadika sonraya bir alarm oluştur ve bekle bakalım çalacak mı? Ya da ekrana alarm geliyor da sessiz mi işlem yapıyor buna da bir bakmanızda yarar var.
Alarm sırasında verdiğin ses örneğini de bulamıyor olabilir.. O sesi değişik ses dosyalarından seçerek denemeyi sürdür..
Bir de Bildirim Ekranı, pil tasarrufu veya gizlilik gibi sahalarda ALARM uygulamasını pasif yapmış olabilir misin? Onları kontrol ediniz.
Bir de alarm ses dosyaları SD card üzerinde ise dahili bellek ten referans vererek te deneme yapınız.
pil yüzde 40'ın altına düşünce pil tasarrufu devreye giriyor ve birde lumia 920 de sd kart yok malesef :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
pil yüzde 40'ın altına düşünce pil tasarrufu devreye giriyor ve birde lumia 920 de sd kart yok malesef :D
O ayrıntı dışında söylediğim şeyleri bir deneme yapmanızda fayda var.
Bir de telefonu GÜÇ + SES KISMA tuşu ile titreme gelene kadar basılı tutunuz. Bu resetleme işlemi de bazı sorunları çözebiliyor.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
O ayrıntı dışında söylediğim şeyleri bir deneme yapmanızda fayda var.
Bir de telefonu GÜÇ + SES KISMA tuşu ile titreme gelene kadar basılı tutunuz. Bu resetleme işlemi de bazı sorunları çözebiliyor.
tamam alarmı ayarladım 3dk sonrasına yaptım düzeldi eski alarmı sildim akşam yeniden ayarlayacağım :)

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar pcde Edge kullanıyorum. Sık kullanılanlara kayıtlı bir sürü site var. Ama mobilde Edge sık kullanılanları eşitlemiyor. Yani pcdeki siteleri mobilde göstermiyor. Bunun bir ayarı falan var mı?

• Beğen
Tepkiler: mp2934
enessrsy

enessrsy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: murooo55
braayn

braayn

Üye
aynen katılıyorum hem cihaz hemde yazılım kısmında şuan itibari ile vaad edilenlerden çok uzaklar. artık patlayan karoları interaktif karoları vs geçtim 3-4 yıl oldu hala bir kilit ekranımız yok. MS şuana kadarki perfotmansı ile büyük bir alkışı! hakkediyor benden.
3-4 yılda yeni baştan uçtan uca bir mobil işletim sistemi yazılır.MS Nokia çalışanlarını çıkartmayıp daha fazla hız verebilirdi.Ben yazılım konusunda ciddi hayal kırıklığı yaşadım.Güncelleme verdiler ama geç ve içi boş ha bu sefer gaza bastılar ha bu sefer gaza bastı basacaklar derken 2.lumia cihazının garantisini bitirdim ama onlar bir sistemi bitiremediler neymiş cihazlar 2017'e kadar güncelleme alacaklarmış.Bu hızla sen o güncelleme tarihini 2020 yapsan ne olur ki? Kesin konuşmuyorum ama elimdeki lumia cihazı dışında bir cihaz şuan düşünmüyorum.Bırakın iris taramayı tarhana çorbası yapabilen bir model de çıkartsalar almamayı düşünüyorum.Yaptığı bazı uygulamaları beta yaptı bıraktı.Arama yönlendirme ingilizce,kontak ve mesaj yedekleme ingilizce.Gestures beta diye bir uygulama çıkardılar İngilizce ve beta yani neresinden yazayım bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: emz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Edge tarayıcının yeni yayınlanacak Windows 10 Insider Preview sürümündeki HTML5 performansı baya bir artmış.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bulutsuzgece
Bay H

Bay H

Üye

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bulutsuzgece ve Sensation
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Skype kullanan kaç kişi var ki ya, bunlarla uğraşacağına kilit ekranı yapsınlar.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Microsoft Edge tarayıcının yeni yayınlanacak Windows 10 Insider Preview sürümündeki HTML5 performansı baya bir artmış.

html5 performansın artması güzel ancak bazı bir kaç özellikte ekleseler şuan pc de edge kullandığım için eksik bir çok yanını görüyorum bakalım geri bildirim'de yapıyoruz ancak gelişir inş.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu skype yi kullanmak hala nasip olmadı,ama gelişsin umarım kullanacağımız günler olur.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şu skype yi kullanmak hala nasip olmadı,ama gelişsin umarım kullanacağımız günler olur.
Skype uygulaması, bana göre bir whatsapp kadar kullanılışlı, kolay ve ve ve .. değil..
Mantığı değişik.. Tam anlatamıyorum.. da..
o yüzden de fazla sevilmedi..tutulmadı.
Bu tip proğramlara insanları basit, anlaşılır, kolay olanıyla çekip, sonra yavaş yavaş istek ve ihtiyaca göre kullanılabilirlik oranına göre ekler yapacaksın..

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hakikaten Ms bu gidişatı ile çok ciddi soğuttu kendinden bunca zamanda sağlam bi sistem çıkaramaz mı insan ?
Benim anlamadığım Microsoft'un binlerce yazılımcısı vardır biride çıkıpta şu mobil sürümlere yazılım yazamaz mı ?
Neden mobil için ayrı Pc için ayrı bir ekip çalışmıyorda toplu halde Bi sistem için çalışıyorlar anlamış değilim

Ben Windows alalı 2.5 sene oldu şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki Microsoft Mobil sürümde sınıfta kaldı.

Windows 10Pc final çıkalı 1 ay kadar oldu ve sadece 1 defa güncelleme geldi ve eminim ki 7.surum ve 8.surum arasında hiç fark yok muhtemelen 9.sürümde aynı diğer surumler gibi teneke olacak microsoft adam olana kadar torunlarımı görürüm heralde... :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: emz, suyunsesi ve trepcan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün güncelleme gelmeyecek. Geleceği zaman da Yapı 10530 gelecek.

skynet

Üye
Yarın gelme ihtimali var mı

Üst Alt