Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

thoak

thoak

Üye
Bende farkındayım arkadaşlar şuan ki sürüm olduğundan fakat yüklü olduğu halde neden yeni güncelleştirme var diyor

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

0MG90

0MG90

Üye
Aman 1320'ye gelsin de başka bir şey istemem, hepsi W10 alacak diye aldık cihazı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende farkındayım arkadaşlar şuan ki sürüm olduğundan fakat yüklü olduğu halde neden yeni güncelleştirme var diyor
Siz Wifi bağlantısı olur-olmaz yükleyin
sonucu bize aktarın..
Bir de kimlik bilgilerinizde yazılı olan L 925'e mi geldi bu güncelleme..

Son düzenleme:
thoak

thoak

Üye
Evet lumia 925

emz

emz

Üye
Toplama ve çıkarmaları yanlış yapıyormuş.

bir den fazla hesap tanımı mı var?

şifre yi iptal et.. sonraki yapılarda tekrar kurarsın..
düzelme olmadı ise
GÜÇ + ses kısma tuşuna uzunca bas.. resetlesin.. titremeyi parmaklarında hissedene kadar bekle.. telefon kapanıp açılsın..
olmadı ise
Bölge:Abd, dil: İngilizce yap, biraz kullan
sonra baktın her şey iyi gidiyor, çevir türkçe ye..
Olmadı ise
Sıfırlama seçeneğini kullan..
Sıfırlama yaparken de sonuçta telefon açılır açılmaz
bir müddet telefona dokunma..
yarım saat gibi..
Sonra Mağaza yı aç, güncellemelere bak..
güncellemelerin tamamını durdur..
Sonra da durdurduğun güncellemeler içerisinde sistem güncellemelerini çalıştır.
Arada bir telefonu kapat aç(Güncellemeler yapıldıkça)
Sorun çok büyük ölçüde giderilecektir.
Teşekkürler bunları yaptım zaten sıfırlama haricinde :) İdare ediyorum bakalım güzel ama 'l

braayn

braayn

Üye
Tp sürümü 1 Ekimde bittikten sonra Beta sürümünemi devam yoksa Full sürümmü alacağız ?

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, YkPkY, saynesim ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Bir şey getireceklerini sanmıyorum. Sistem stabilizasyonu olur bundan sonra

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bu hafta gelme ihtimali var mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
9. yapı (Build 10525 yada 10532) bu gece yada yarın gelebilir. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, Sensation, Esendağlı ve 4 diğerleri
hayaleturk

hayaleturk

Üye
Şeffaf bildirim, kilit ekranı beklemeye devam edelim mi yoksa umudu keselim mi? Prewievle gelirmi bu dediklerim?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
TP kullanmaktan Windows 10 merakımız geçti resmen ya heyecanı kalmadı :D Finali çokta merak etmiyorum açıkçası daha fazla ne verebilirler ki artık. Cihaz kısmında da sınıfta kaldılar bana kalırsa.

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR ve skynet
dücane

dücane

Üye
Su kilit ekranina bir el atsalar bari

Aybars1979

Aybars1979

Üye
TP kullanmaktan Windows 10 merakımız geçti resmen ya heyecanı kalmadı :D Finali çokta merak etmiyorum açıkçası daha fazla ne verebilirler ki artık. Cihaz kısmında da sınıfta kaldılar bana kalırsa.
aynen katılıyorum hem cihaz hemde yazılım kısmında şuan itibari ile vaad edilenlerden çok uzaklar. artık patlayan karoları interaktif karoları vs geçtim 3-4 yıl oldu hala bir kilit ekranımız yok. MS şuana kadarki perfotmansı ile büyük bir alkışı! hakkediyor benden.

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar yalnız Windows 10 ile kullanıcılarını memnun eden ms.w10 m kullanıcılarını da memnun edecek atılımlar yapacaktır eminim.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar yalnız Windows 10 ile kullanıcılarını memnun eden ms.w10 m kullanıcılarını da memnun edecek atılımlar yapacaktır eminim.
Valla ben windows 10 tarafında da işlerin öyle pek sanıldığı gibi tıkırında gittiğini düşünmüyorum. kaldı ki kişisel pc nin devri zaten bitiyor günleri sayılı desek yeridir.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
arkadaşlar benim bir sorunum var ya telefonum lumia 920 sabahlarına alarmı ayarlıyorum geceden telefonumun seside açık vede alarm çalmıyor hiçbirgün niyeyse bazen çalıyor çalmıyor ne yapmam gerekir

Üst Alt