380 MB olduğunu nerden gördünüz? Ve 3G ile iniyor şaşırtıcı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
klavye falan olmasın klavye dilini hiç değiştirdiniz mi bu günlerde, güncelleme kontrolü yaptım bir şey yok şuanlıkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
7den 8e geçerken ben de 3g ile indirmiştim380 MB olduğunu nerden gördünüz? Ve 3G ile iniyor şaşırtıcı.
Onda da mı sınır kalktı acaba7den 8e geçerken ben de 3g ile indirmiştim
Ya da telefon indirmek zorunda olduğu için indiriyor.Bana gelen bir güncelleme yok sizinki klavye vs heralde.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende inmeyeceğini düşünmüştüm gece bastım sabah kalktığımda ekranda güncelleme uyarısı vardı onizleme olduğu için sınır koymamış olabilirlerOnda da mı sınır kalktı acabaYa da telefon indirmek zorunda olduğu için indiriyor.
O yazı her seçtiğinizde geliyorBiraz önce Windows İnsider e girdim..
orada insider fast ı seçtim..
gelen ekranda "telefonunuz güncelleştirmeleri almaya hazır, Güncellemeler den kontrol et" diye bir uyarı çıktı..
Güncelleme ekranına gittiğimde ise telefonunuz güncel dedi..
bu iş serap görmek gibi oldu..

bu sessiz saatlerin yanıp sönmesiO yazı her seçtiğinizde geliyor![]()
Dünden beri bunu konuşuyoruz. Geçmişe bakabilirsiniz. Ayrıca 530'un hafızası 4 GB.Beyler Lumia 530 W10M güncellemesi almayabilirmiş 8GB dahili hafıza yüzünden, bunun devamını getirmezler dimi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pardon ben yanlış anlamışım 8GB'dan az olanlara diyor![]()
Bu şuan ki mevcut yapı zaten.[/url][/IMG]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zaten şuan ki sürüm bu.[/url][/IMG]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız