Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Posta ve Takvim, Başlarken güncellendi.

skynet

Üye
yarından umutluyum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Insider Preview programı 15 Eylül tarihinde bitiyor. Bu tarihten itibaren kullanıcılara "Telefonunuzu Windows 10'a yükseltin" bildirimi gönderilmesi başlanacak.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, suyunsesi, flutewoddy ve 7 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Genelde yeni yapıdan 1-2 gün önce o yapıya ait yeni görseller sızardı, henüz sızan bir şey yok.
Windows 10 Mobile Insider Preview programı 15 Eylül tarihinde bitiyor. Bu tarihten itibaren kullanıcılara "Telefonunuzu Windows 10'a yükseltin" bildirimi gönderilmesi başlanacak.
20 gün içinde bir yapı daha alırız o zaman.

thoak

thoak

Üye
380mb lık bit güncelleme gelmiş 9. Yapı olabilir mi arkadaşlar???

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şaka yapıyorsun.
9 ncu yapı o kadar az olmaz.

Son düzenleme:
thoak

thoak

Üye
Evet 8. Yapıyı kullanıyorum wifi ağı bulsam somureceğim ama hücresel olduğu için indiremiyorum

skynet

Üye
geldi mi ?

thoak

thoak

Üye
Ama sürüm numarasını aynı gösteriyor ne alaka anlamış değilim??

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ama sürüm numarasını aynı gösteriyor ne alaka anlamış değilim??
Geçen gün 8 nci yapıda kronik hale gelmiş 3-4 sorun için ara güncelleme duası etmiştim, o olabilir.
O her ne ise, bize gelmiyor..(Wifi den de baktım, hücreselden de)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gelen güncelleme yok. Orda saat sabah 03.33 :ehe

thoak

thoak

Üye
Valla bende hazır duruyor şuan Android bir telefondan yazıyorum wphonedan yazamadım bir.turlu eğer ekran görüntüsünü alıp direk alabiliyorsam nasıl yapıp atacağımız söyleyin atayım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 Ekim 2015'te bitiyormuş.
Insider Preview 1 Ekim 2015 tarihinde sona erecektir
Insider Preview kullanıyorsanız, telefonunuzu yeni bir sürüme yükseltme zamanının geldiğini hatırlatmak için 15 Eylül 2015 tarihinde size bildirim göndereceğiz.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, skynet ve Rock Ve Roll
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla bende hazır duruyor şuan Android bir telefondan yazıyorum wphonedan yazamadım bir.turlu eğer ekran görüntüsünü alıp direk alabiliyorsam nasıl yapıp atacağımız söyleyin atayım
Ses açma+güç tuşu ile alabilirsiniz. Ya da diğer telefonunuz ile fotoğrafını atabilirsiniz.

thoak

thoak

Üye
Onu biliyorum fotoğrafı yüklemek için link istiyor onu nasıl yapacağım imagehackle falan uğraşmak istemiyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Onu biliyorum fotoğrafı yüklemek için link istiyor onu nasıl yapacağım imagehackle falan uğraşmak istemiyorum
olabilir

Üst Alt