Yeni yapının ayak sesleri mi bu acabaWord, Excel, PowerPoint, OneNote, Posta ve Takvim, Başlarken güncellendi.

Genel olarak kaç günde bir geliyordu?Yeni yapının ayak sesleri mi bu acaba![]()
20 gün içinde bir yapı daha alırız o zaman.Windows 10 Mobile Insider Preview programı 15 Eylül tarihinde bitiyor. Bu tarihten itibaren kullanıcılara "Telefonunuzu Windows 10'a yükseltin" bildirimi gönderilmesi başlanacak.
Sen şuan 8.yapıyı mı kullanıyorsun pekiyi.380mb lık bit güncelleme gelmiş 9. Yapı olabilir mi arkadaşlar???
Geçen gün 8 nci yapıda kronik hale gelmiş 3-4 sorun için ara güncelleme duası etmiştim, o olabilir.Ama sürüm numarasını aynı gösteriyor ne alaka anlamış değilim??
1 Ekim 2015'te bitiyormuş.Windows 10 Mobile Insider Preview programı 15 Eylül tarihinde bitiyor. Bu tarihten itibaren kullanıcılara "Telefonunuzu Windows 10'a yükseltin" bildirimi gönderilmesi başlanacak.
Ses açma+güç tuşu ile alabilirsiniz. Ya da diğer telefonunuz ile fotoğrafını atabilirsiniz.Valla bende hazır duruyor şuan Android bir telefondan yazıyorum wphonedan yazamadım bir.turlu eğer ekran görüntüsünü alıp direk alabiliyorsam nasıl yapıp atacağımız söyleyin atayım
şey konu ile alakasız ama şu konuya bir bakabilirmisinizSes açma+güç tuşu ile alabilirsiniz. Ya da diğer telefonunuz ile fotoğrafını atabilirsiniz.
Onu biliyorum fotoğrafı yüklemek için link istiyor onu nasıl yapacağım imagehackle falan uğraşmak istemiyorum