Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
yo hayır çalışmıyor bende ama pek kullandığım bir özellik. olmadığı için kafama takmıyorum nasıl olsa düzelir ..şu an o kadar memnunum ki 8.1 e dönmek istemiyorum.
diğer sistemlerdeki görselliğe bakıyorumda biz çok yalın bir sistem kullaıyoruz ve stabil diyoruz evet stabil ama çok yalın bir sistem çok ufak bir örnek vereceğim samsung s6 edge yi kablosuz şarj cihazı üzerine koyduğunuzda ekranda çok güzel bir dalgalanma efekti var .Bir örnkede LG'den vereyim kulaklığı taktığınızda ses soketinin hemen alt kısmına denk gelen ekranda veya üstte kulaklık takıldığına dair bir animasyon çıkıyor ve kulaklık simgesi ekrana geliyor.Birde kendi lumia 1520 'e cihazı takıyorum tık yok.Hani ekran kilitli halde rölantide takılan cihaza kulaklık taktığımda bir refleks versin oda yok .Yani bu kadar yoklar içinde bırakalımda cihaz stabil çalışsın dimi :) oda olmazsa cihaz satmayacak

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

sahanemir

sahanemir

Üye
ben artık görselliğe. önem vermiyorum s6 veya samsunglar herkesde var artık ama lumia 930 herkeste yok .işte kilit nokta burada lumia,yı herkes kullanamaz kullanan da farklılığı,ile ön plandadır..

öz. ile şu herkeste olan bende de varsa beni mutlu etmez farklı olmam lazım beni bu mutlu ediyor.(gücüm yettiğince)

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: ON9
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
öz. ile şu herkeste olan bende de varsa beni mutlu etmez farklı olmam lazım beni bu mutlu ediyor.(gücüm yettiğince)
Bende aynı mantıkla aldım lumiayı ama hakikaten arkadaşın dediği gibi biraz animasyon göz zevki fena olmazdı yani desinlerki aninasyonu neyim 512 mb ramli cihazlar desteklemiyor yada olmuyor diye direk satarım. Ama arkadaşında dediği gibi hiç bir animasyon yok boş yalın bir sistem kullanıyoruz stabil olması çok normal ben animasyonlar eklendiğinde bu kadar stabil olacağına inanmıyorum.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Gizemli tuş kombinasyonu bulundu ama ne işe yaradığı henüz belli değil. Denemek için 3 kere art arda ses kısma+ses açma tuşlarına basın. Aynısı PC'de de oluyor.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
braayn

braayn

Üye
ben artık görselliğe. önem vermiyorum s6 veya samsunglar herkesde var artık ama lumia 930 herkeste yok .işte kilit nokta burada lumia,yı herkes kullanamaz kullanan da farklılığı,ile ön plandadır..
Zaten cihazlarımız ve animasyonlarda bize özel olacak ben gidip samsungdan veya x firmanın arayuz animasyonlarını kopyalasın istemiyorum ama bu kadarda boş bir olmasın.En azından kulaklık taktığımızda yukarıda bir kulaklık simgesi çıksın bu zor değil 8 yapı geçti farklı şeyler bekliyor insan

Gizemli tuş kombinasyonu bulundu ama ne işe yaradığı henüz belli değil. Denemek için 3 kere art arda ses kısma+ses açma tuşlarına basın. Aynısı PC'de de oluyor.
Hata gibi duruyor

Yönetici tarafından düzenlendi:
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

ekran video çekme olayı gelmek uzere olabilir mi acaba ?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
8.1den güncelleme yapınca 7. yapı mı yoksa 8. yapı mı yükleniyor? Uygulamalar çok geç açılıyor sürekli yükleniyor yazısı var ve online işlemlerde şifre girmede sorun var bunun için dönmeyi düşünüyorum
8.1 den güncelleme yapınca ilk önce 7. yapıyı bulup kuruyor 7. yapıyı yükleyince tekrar güncelleme kontrolü yaparsanız bu kez 8. yapıyı buluyor kontrol yapmazsanız 7. yapıda kalırsınız,ben böyle 7.yapıya geri dönüş yaptım..

• Beğen
Tepkiler: csH
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

Enteresan bence video ile ilgili

sahanemir

sahanemir

Üye
Son düzenleme:
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Klavye yukarı çıktı orda kaldı yeniden başlatıyorum düzelmiyor nasıl bi bug bu ya :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Ben bunu fark etmiştim yazmıştım buraya ama hata sanmıştım :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar yine duramadım ve bir kez daha 8.yapıyı yükledim ama sabah herşey normalken 2 saattir başlangıç ekranım gelmiyor ve ayarlar hariç hiçbir menüye giremiyorum,sürekli yükleniyor yazıyor.telefon etmem lazım edemiyorum.sıfırlama hariç (dışarı çıkacağım da)çözümü bilen varmı acaba.

lamia925

lamia925

Üye
Ayarlar menüsündeyken geri tuşuna basarak dönmeyi dene

Esendağlı

Esendağlı

Üye
afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar yine duramadım ve bir kez daha 8.yapıyı yükledim ama sabah herşey normalken 2 saattir başlangıç ekranım gelmiyor ve ayarlar hariç hiçbir menüye giremiyorum,sürekli yükleniyor yazıyor.telefon etmem lazım edemiyorum.sıfırlama hariç (dışarı çıkacağım da)çözümü bilen varmı acaba.
Bölgeyi değiştirmeyi dene bi arkadaş öyle çözmüştü

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
diğer sistemlerdeki görselliğe bakıyorumda biz çok yalın bir sistem kullaıyoruz ve stabil diyoruz evet stabil ama çok yalın bir sistem çok ufak bir örnek vereceğim samsung s6 edge yi kablosuz şarj cihazı üzerine koyduğunuzda ekranda çok güzel bir dalgalanma efekti var .Bir örnkede LG'den vereyim kulaklığı taktığınızda ses soketinin hemen alt kısmına denk gelen ekranda veya üstte kulaklık takıldığına dair bir animasyon çıkıyor ve kulaklık simgesi ekrana geliyor.Birde kendi lumia 1520 'e cihazı takıyorum tık yok.Hani ekran kilitli halde rölantide takılan cihaza kulaklık taktığımda bir refleks versin oda yok .Yani bu kadar yoklar içinde bırakalımda cihaz stabil çalışsın dimi :) oda olmazsa cihaz satmayacak
Kulaklığı takınca telefonu titreşime al.Sonrasında her çıkarıp taktığında telefon titreşim moduna geçer ve titreşim işareti görünür.sende kulaklığı algılayıp algılamadığını anlarsın :)

• Beğen
Tepkiler: sahanemir, OnurYurdakul, skynet ve 1 kişi daha

Üst Alt