OnurYurdakul
Üye
Sistem sorunsuz olsun en büyük özellik bu.haftaya belki ondan sonraki hafta
önce sızıntı verip arkasından çakıyorlar güncellemeyi
bu sefer yeni gelecek güncellemede artık yeni özellikler gelsin sıkıldık vallahi
Sistem sorunsuz olsun en büyük özellik bu.haftaya belki ondan sonraki hafta
önce sızıntı verip arkasından çakıyorlar güncellemeyi
bu sefer yeni gelecek güncellemede artık yeni özellikler gelsin sıkıldık vallahi
Tp sürümünde sistemi sorunsuz beklememek gerek ...Sistem sorunsuz olsun en büyük özellik bu.
İnsan bekliyor işteTp sürümünde sistemi sorunsuz beklememek gerek ...

Asıl sürüm geldiğinde bir çok şeyin gelmiş olmasını diliyorum.Asıl sürüm geldiğinde nasıl olacak önemli olan bu
Var muhtemelen çok geç gelir.9. yapının da 8. yapı gibi gecikme ihtimali var mı
Şikayet etmezsek hatalı olduğunu nerden bilecek?Biraz mantık çalıştır kardeşimhep şikayet edeceksek kullanmamak lazım dostum. önceki yapıda arama sonrası kilitlenme problemi çok kötüydü. kasılmalar filan oluyordu. şuan benim cihaz gayet rahat . sanki tam sürüm gibi. uygulama problemleri bende de var da yapacak bişey yok. web den görüyorum işimi...
Harbiden aylardır tp ile boğuşuyoruz.Bilgisayar kısmıda bitti desek yeridir.Ama telefonda bizim gördüğümüz hala bir son yok.O değil de ne zaman bitecek bu yapılar artık?
Daha beta göremedik hala TP.
Bende sessiz Saatler kendiliğinden yanıp sönmeyi bıraktılumia 640 lte
evet mantıklı düşününce şikayet etmek yerine geri bildirim yapmanın doğru olduğunu görüyoruz.Şikayet etmezsek hatalı olduğunu nerden bilecek?Biraz mantık çalıştır kardeşim
sessiz saatler normalde çalışıyor mu ? bu özelliği kullanabiliyor muyuz ?aşamıyacağım ya da bana ciddi sorun yaratacak bir durum daha olmadı rahatım ama sessiz Saatler yanıp.sönüyor o ayrı ama takmıyorum ha ,birde benim için asıl tek sorun internet paylaşımı o da yok yapamıyorum.
yo hayır çalışmıyor bende ama pek kullandığım bir özellik. olmadığı için kafama takmıyorum nasıl olsa düzelir ..şu an o kadar memnunum ki 8.1 e dönmek istemiyorum.sessiz saatler normalde çalışıyor mu ? bu özelliği kullanabiliyor muyuz ?