Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ay
Bazı uygulamalar uyum sorunu çıkarmasa ve pil kullanırken hızlı bitmese bildiğin rtm sürüm :D
En çok sıkıntı yaşadığım nokta fotoğraflar uygulaması. Messenger yada wpden bişey göndermeye kalktımmı sorun çıkartıyor.
Aynen o yüzden bişey gönderirken önce fotoğraflara girip resmi seçip paylaş diyorum öyle gonderiyorum:D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
8. yapı geldi yüklemedim o günden beri allah belamı verdi resmen. telefon kafayı yedi. normalden 5 kat daha çok ısınmaya başladı, şarj durduk yere 3 saat kadar anca dayanabiliyor, iki gün önce yükleyeyim dedim 8.yapıyı 5 saat wifide %5 kaldı işim çıktı wifiden çıktım akşamına eve dönerken avea mesaj attı 4 gb internetinizden 820mb kaldı diye... dün yine wifiden denedim yine dondu kaldı 4 saat kadar ve hücresele geçince son 800 mb da bitmiş oldu. yaklaşık 3.5gb paketimi 2 günde bitirdi! yetmedi elimden düştü kırıldı sol kenarı. Harbi diyorum Allah belamı verdi. Nefret eder oldum telefondan

mp2934

mp2934

Üye
8. yapı geldi yüklemedim o günden beri allah belamı verdi resmen. telefon kafayı yedi. normalden 5 kat daha çok ısınmaya başladı, şarj durduk yere 3 saat kadar anca dayanabiliyor, iki gün önce yükleyeyim dedim 8.yapıyı 5 saat wifide %5 kaldı işim çıktı wifiden çıktım akşamına eve dönerken avea mesaj attı 4 gb internetinizden 820mb kaldı diye... dün yine wifiden denedim yine dondu kaldı 4 saat kadar ve hücresele geçince son 800 mb da bitmiş oldu. yaklaşık 3.5gb paketimi 2 günde bitirdi! yetmedi elimden düştü kırıldı sol kenarı. Harbi diyorum Allah belamı verdi. Nefret eder oldum telefondan
Bu işte bir terslik var :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
sahanemir

sahanemir

Üye
bence de wifi,den çekmedi kotayı.anladığım kadarıyla ama kendi internetinizden çekmemesi gerekirdi tuhaf bir durum bu..bende,de 6gb var istemsiz harcama hiç olmadı yani.

braayn

braayn

Üye
8.1 Denimde de başıma gelen sizin wp 10'da da geliyor olabiliyor.Evde veya şirkette wifi bağlı olduğum sanıp video vs izliyorum.wifi bağlantısını kontrol ettiğimde uygun yazısını görünce aslında 3G şebeke üzerinden nete bağlandığımı fark ettim.Banada operatörden msj geliyor şu kadar kaldı diye ama wifi ağı dışında şebekeden çok az nete giriyorum bitme olasılığı çok az durum tamamen wifie bağlanmayıp uygun demesiymiş şimdi ara ara girer bakarım uygun yazdığında tekrar bağlan diyim wifie geçiyorum.Çeşitli atraksiyonlar denedim ama ne yazık ki çözemedim.Sizde ara ara kontro edin wifiden bağlıyken 3G açıksa aslında wifiden bağlı olmayabilir siniz.

edta28

Üye
samsung s4 kullanıyorum hiç kullanmam dediğim android ve hiç samsung kullanmayan biri olarak son 1 haftadır s4 bana çok farklı bi telefon gibi geldi belki açık bi sistem oluşu veya çok fazla uygulama şuan gayet memnunum çok bekledim windows phone için ama arada dağlar kadar fark var herşey daha hoş görünüyor bence sistemi hala yetersiz android karşısında windowsun apple karşı hiç şansı yok zaten çok iyi bir telefon olana kadar dönmem ama 920 benimle sürekli takip ediyorum dediğim gibi android açık kodlu ama herşey elimin altında daha uygulamalar çok iyi umarım daha iyi olur........wp...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
samsung s4 kullanıyorum hiç kullanmam dediğim android ve hiç samsung kullanmayan biri olarak son 1 haftadır s4 bana çok farklı bi telefon gibi geldi belki açık bi sistem oluşu veya çok fazla uygulama şuan gayet memnunum çok bekledim windows phone için ama arada dağlar kadar fark var herşey daha hoş görünüyor bence sistemi hala yetersiz android karşısında windowsun apple karşı hiç şansı yok zaten çok iyi bir telefon olana kadar dönmem ama 920 benimle sürekli takip ediyorum dediğim gibi android açık kodlu ama herşey elimin altında daha uygulamalar çok iyi umarım daha iyi olur........wp...
Sevgili kardeşim,
Sorun sadece sistemi yeterli-yetersiz meselesi değil.
Uygulama açık-kapalı kodlu meselesi de değil.
Sorun bir tarz meselesi.
Sorun herkesin kendine göre, zevkine göre yaptığı seçimdir.
O şunu almış, bu şunu almış.
Bir diğeri aldığı şeyden vaz geçip başka bir şeyi almış..Bunlar her zaman olacak.
Hiç kimse kendi sevdiği bir sistemi ya da telefonu başkaları da sevsin dememeli, seçmiyor diye de üzülmemeli..
Bunları konu yapmaya da gerek yok aslında.
Herkes seçtikleriyle mutlu olsun, önemli olan da bu değil mi..

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve Esendağlı
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yoo ben L625le windows kullandığıma çok memnunum hatta android bile kullanamıyorum. Androide geçersem alacağım telefon Türk malı olur ancak henüz istetiğim gibi bir turk malı cihaz cıkmadı. Android alsam bile L625i elimden çıkarmam. :)

sahanemir

sahanemir

Üye
yıllarca android kullanan ben ..size şunu söyleyebilirim eğer,ki rom,rot,işlerinden anlıyor iseniz ala yok anlamıyor iseniz kısa zamanda sorunlar çıkacaktır ..kaçınılmaz,dır bu.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
bence de wifi,den çekmedi kotayı.anladığım kadarıyla ama kendi internetinizden çekmemesi gerekirdi tuhaf bir durum bu..bende,de 6gb var istemsiz harcama hiç olmadı yani.
maalesef başka açıklaması yok. çünkü şarj o kadar çabuk gidiyor ki artık hiçbir şekilde cebimden çıkarmadığım bir günde 3.5 gb gitmesine de başka anlam yükleyemiyorum.

sahanemir

sahanemir

Üye
anlayamıyorum bir ayar mı var acaba dolaşımda açık falan..

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
maalesef başka açıklaması yok. çünkü şarj o kadar çabuk gidiyor ki artık hiçbir şekilde cebimden çıkarmadığım bir günde 3.5 gb gitmesine de başka anlam yükleyemiyorum.
dostum yapabilirsen veri kullanımı bölümünden bi ss atabilirmisin ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
zor bir durum bu saatten sonra yapılacak tek şey sıfırlayıp yedek kurmayın telefonu güncelleştirin daha sonra tekrar sıfırlayıp yedek kurabilirsiniz veya 8.1 e geri dönebilirsiniz bu arada bu indirmeyi güncelleme kısmında yapacak farklı bir şey yoktu değil mi normalde mobil veriden indirmeye izin verilmiyor daha önceden denemiştim ama baya eski yapılarda, birde cihazınızda arka planla ilgili herşeyi engelleyip cihazınıza şifre koyarsanız arka planda hiç bir şey indirmez ve cepte yanlışlıkla açılması falan engellenebilir hatta çift tık bile kapatılabilir bu durumda

YkPkY

YkPkY

Üye
9. yapı gelmedimi bugün :D

braayn

braayn

Üye
9. yapı gelmedimi bugün :D
haftaya belki ondan sonraki hafta :)
önce sızıntı verip arkasından çakıyorlar güncellemeyi
bu sefer yeni gelecek güncellemede artık yeni özellikler gelsin sıkıldık vallahi

yasirtaha

yasirtaha

Üye
haftaya belki ondan sonraki hafta :)
önce sızıntı verip arkasından çakıyorlar güncellemeyi
bu sefer yeni gelecek güncellemede artık yeni özellikler gelsin sıkıldık vallahi
Siz özellikten bahsediyorsunuz adamlar sistemi bozdular.Online işlem yapan uygulamalar çalışmıyor.7. Yapı bundan iyiydi

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Siz özellikten bahsediyorsunuz adamlar sistemi bozdular.Online işlem yapan uygulamalar çalışmıyor.7. Yapı bundan iyiydi
hep şikayet edeceksek kullanmamak lazım dostum. önceki yapıda arama sonrası kilitlenme problemi çok kötüydü. kasılmalar filan oluyordu. şuan benim cihaz gayet rahat . sanki tam sürüm gibi. uygulama problemleri bende de var da yapacak bişey yok. web den görüyorum işimi...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OneNote, Excel, PowerPoint, Word güncellendi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl

Üst Alt