Bir önceki windows 'u Windows.old klasörü içerisine atmış ise, yüklenemeyen driverleri oradan adres göstererek hatasız şekilde güncellenebiliyor.Ben Windows 7 ile beraber kurdum Windows 10u şuan Driver sorunu olduğu için pek kullanmıyorum dursun köşede lazım olur
Bu arada windows 10 mobile için sağdan çekince kıvrılsın diye geri bildirim yaptım 10 kişi onaylamış![]()
Üst üste kurmadım ayrı ayrı diskte 2 bölüp birine win 7 diğerine win 10 kurdum. Genede öyle bir olasılık var mı şimdi yoksa boşa çıkarma üst kataBir önceki windows 'u Windows.old klasörü içerisine atmış ise, yüklenemeyen driverleri oradan adres göstererek hatasız şekilde güncellenebiliyor.

Üst kata çıkmanın boşu mu olur.. En azından spor yapmış olursun.Üst üste kurmadım ayrı ayrı diskte 2 bölüp birine win 7 diğerine win 10 kurdum. Genede öyle bir olasılık var mı şimdi yoksa boşa çıkarma üst kata![]()
Umarım mağaza uygulaması düzelmiştir,kitaplığıma girdiğimde çok sorun çıkıyordu.windows 10 Mobile Mağaza Uygulaması da güncelleme aldı.
Dün akşam güncellenmişti. WP8.1 gibi hızlı açılıyor artık.Umarım mağaza uygulaması düzelmiştir,kitaplığıma girdiğimde çok sorun çıkıyordu.
Ali kemal abi bende edge halen 397 çıkıyor.Az önce güncelleme yaptım hemen test edeyim dedim ama değişen birşey yok.Bir sonraki yapıda Microsoft Edge için geliştirmeler olacak demiştik. Pc için Windows 10 Insider Preview Yapı 10525'de Microsoft Edge gelişmeye başlamış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Desenize yavaş yavaş android'e benzemeye başladı.Windows 10 Mobile tam bir kota canavarı. Özellikle Microsoft Edge. 1 GB kota önceden çok rahat dayanırdı, şimdi ucu ucuna yetecek.
o kadar özellik gelsin güzel ancak işte böyle kotu yanları da oluyor ama resim kalite modu falan eklense biraz daha az veri harcama bilir aslında veri kullanımına sınır falan birde bu mağazada güncellemeler iptal falan edilirse bence yine yeterli olur bayaDesenize yavaş yavaş android'e benzemeye başladı.
Geçenlerde bir yakınım, L 620 si bozulduğu için servise vermişti..
ve geçici olarak samsung bir telefon edinip onu kullanmaya başladı..
Beni aradı ve "2 GB lik internetim bitme noktasına geldi, ben hiç bir şey yapmadım ki" diye yakındı.
WP de veri kontrolü ve sınırlama yöntemleri basit ve kullanılışlı..o kadar özellik gelsin güzel ancak işte böyle kotu yanları da oluyor ama resim kalite modu falan eklense biraz daha az veri harcama bilir aslında veri kullanımına sınır falan birde bu mağazada güncellemeler iptal falan edilirse bence yine yeterli olur baya
Sıcak.Üst kata çıkmanın boşu mu olur.. En azından spor yapmış olursun.

Dua edelim,Sıcak.
Ms edge sistem düzelmeden düzelmez. Biz ne kadar geri bildirim yapsak duzeltcez diye bozuyorlar. ):