Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Bence 10166 yeni yapıdan daha iyiydi

braayn

braayn

Üye
MS mobile daha odaklanmadı .
Kim bilir ne zaman odaklanır.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bu yapıda şarj dışında her şey bozulmuş
Tarayıcı sıkıntıları arttı,Uygulama şifreleri son haneleri çalışmıyor
Bu hafta değilsede haftaya bi yapı daha gelse keşke

mp2934

mp2934

Üye
Mobile edge bing arama motorunu değiştirebiliyor muyuz

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ben Windows 7 ile beraber kurdum Windows 10u şuan Driver sorunu olduğu için pek kullanmıyorum dursun köşede lazım olur :D

Bu arada windows 10 mobile için sağdan çekince kıvrılsın diye geri bildirim yaptım 10 kişi onaylamış :(
Bir önceki windows 'u Windows.old klasörü içerisine atmış ise, yüklenemeyen driverleri oradan adres göstererek hatasız şekilde güncellenebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: sebahattinART ve ceza87
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir sonraki yapıda Microsoft Edge için geliştirmeler olacak demiştik. Pc için Windows 10 Insider Preview Yapı 10525'de Microsoft Edge gelişmeye başlamış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
windows 10 Mobile Mağaza Uygulaması da güncelleme aldı.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bir önceki windows 'u Windows.old klasörü içerisine atmış ise, yüklenemeyen driverleri oradan adres göstererek hatasız şekilde güncellenebiliyor.
Üst üste kurmadım ayrı ayrı diskte 2 bölüp birine win 7 diğerine win 10 kurdum. Genede öyle bir olasılık var mı şimdi yoksa boşa çıkarma üst kata :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Üst üste kurmadım ayrı ayrı diskte 2 bölüp birine win 7 diğerine win 10 kurdum. Genede öyle bir olasılık var mı şimdi yoksa boşa çıkarma üst kata :)
Üst kata çıkmanın boşu mu olur.. En azından spor yapmış olursun.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bozkirdangelen
braayn

braayn

Üye
Bir sonraki yapıda Microsoft Edge için geliştirmeler olacak demiştik. Pc için Windows 10 Insider Preview Yapı 10525'de Microsoft Edge gelişmeye başlamış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ali kemal abi bende edge halen 397 çıkıyor.Az önce güncelleme yaptım hemen test edeyim dedim ama değişen birşey yok.
Edge sürümü 16384.0

skynet

Üye
Edge'in chrome'u geçmesine daha çok var

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile tam bir kota canavarı. Özellikle Microsoft Edge. 1 GB kota önceden çok rahat dayanırdı, şimdi ucu ucuna yetecek.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows 10 Mobile tam bir kota canavarı. Özellikle Microsoft Edge. 1 GB kota önceden çok rahat dayanırdı, şimdi ucu ucuna yetecek.
Desenize yavaş yavaş android'e benzemeye başladı.
Geçenlerde bir yakınım, L 620 si bozulduğu için servise vermişti..
ve geçici olarak samsung bir telefon edinip onu kullanmaya başladı..
Beni aradı ve "2 GB lik internetim bitme noktasına geldi, ben hiç bir şey yapmadım ki" diye yakındı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Desenize yavaş yavaş android'e benzemeye başladı.
Geçenlerde bir yakınım, L 620 si bozulduğu için servise vermişti..
ve geçici olarak samsung bir telefon edinip onu kullanmaya başladı..
Beni aradı ve "2 GB lik internetim bitme noktasına geldi, ben hiç bir şey yapmadım ki" diye yakındı.
o kadar özellik gelsin güzel ancak işte böyle kotu yanları da oluyor ama resim kalite modu falan eklense biraz daha az veri harcama bilir aslında veri kullanımına sınır falan birde bu mağazada güncellemeler iptal falan edilirse bence yine yeterli olur baya

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
o kadar özellik gelsin güzel ancak işte böyle kotu yanları da oluyor ama resim kalite modu falan eklense biraz daha az veri harcama bilir aslında veri kullanımına sınır falan birde bu mağazada güncellemeler iptal falan edilirse bence yine yeterli olur baya
WP de veri kontrolü ve sınırlama yöntemleri basit ve kullanılışlı..
O yüzden de yeni gelecek olan yapılarda bu kullanılışlılığı değiştermezlerse iyi olur.
Android te ise normal kullanıcıların bu karmaşık yapı içerisinde veri kontrolünü rahatlıkla yapabileceklerini sanmıyorum.
diğer yandan da doğrusunu söylemek gerekirse tam olarak ne istediğimizi de bilmiyoruz.
Oda soğuk diyoruz, odayı ısıtıyorlar, oda sıcak diyoruz, odayı soğutuyorlar.. ama sonuçta bu bir kısır döngü ve devam edip gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve kaygisiz43
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sıcak. :|
Ms edge sistem düzelmeden düzelmez. Biz ne kadar geri bildirim yapsak duzeltcez diye bozuyorlar. ):
Dua edelim,
1- yeni yapıyı daha erken versinler
2- yeni yapı eski yapıyı aratmasın..
Yeterli mi?

Son düzenleme:
enessrsy

enessrsy

Üye
Zil sesi yaratıcı yeni markette yok mu arkadaşlar ben bulamadım da?

Üst Alt