Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

abcderhan

Üye
Sabah sıfırladım, benimki silmiş

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ya ne bileyim, yazılım işiyle uğraştığım için bana öyle geliyor.
Son yapıda en önemli neler var diyelim 2 büyük sorun..
Ne yapılır .. Önce yeni yükleyecekler için yapının kendisinde değişiklik yaparsın..
ardından da yüklü olanlar için küçük bir güncelleme yayınlarsın olur biter..
Karşı tarafa eziyet çektirmekten hoşlanana psikolojide ne isim veriliyordu.

--------------------------

Sıcaktan mıdır, nedendir bilemem..
Canım sıkılıyor, acaba 8 nci yapıyı mı sıfırlasam?

@OnurYurdakul
siz tekrar 8.1 e mi döndünüz.
Ben 1-2 hafta sonra tekrar tp yuklerim muhtemelen keyfime göre değiştirip duruyorum :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
braayn

braayn

Üye
Xbox güncellendi.

Bu arada bu yapı ile geçen gün telefonu sıfırladım ve sıfırlamadan önceki kayıtlı Wi-Fi ağları olduğu gibi kayıtlı duruyor. Bu durumu fark eden oldu mu? Beklediğim özelliklerden biri daha tamamlanmış oldu.
aynı durum windows 10 'da da mevcut geçen can sıkıntısından kaldırıp sistem yeniden kurdum otomatik olarak evdeki kablosuz ağı tanıdı ve bağlandı.Mobil içinde olduysa güzel bir haber

• Beğen
Tepkiler: Sensation
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
aynı durum windows 10 'da da mevcut geçen can sıkıntısından kaldırıp sistem yeniden kurdum otomatik olarak evdeki kablosuz ağı tanıdı ve bağlandı.Mobil içinde olduysa güzel bir haber
Ben Windows 7 ile beraber kurdum Windows 10u şuan Driver sorunu olduğu için pek kullanmıyorum dursun köşede lazım olur :D

Bu arada windows 10 mobile için sağdan çekince kıvrılsın diye geri bildirim yaptım 10 kişi onaylamış :(

braayn

braayn

Üye
Xbox güncellendi.

Bu arada bu yapı ile geçen gün telefonu sıfırladım ve sıfırlamadan önceki kayıtlı Wi-Fi ağları olduğu gibi kayıtlı duruyor. Bu durumu fark eden oldu mu? Beklediğim özelliklerden biri daha tamamlanmış oldu.
Ben Windows 7 ile beraber kurdum Windows 10u şuan Driver sorunu olduğu için pek kullanmıyorum dursun köşede lazım olur :D

Bu arada windows 10 mobile için sağdan çekince kıvrılsın diye geri bildirim yaptım 10 kişi onaylamış :(

PC sürümü Çok başarılı çok hoşuma gitti lisanslı kullanıyoruz :) nasıl olsa o hakkı veri MS sağolsun.
mobil tarafı tam bir muamma ne olacak ne bitecek bilemyoruz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Xbox güncellendi.

Önceki yapılarda da vardı. Hatta bunun Yapı ile ilgisi yok. Ben yeni telefona da hesabımı tanımlayıcı kayıtlı şifreleri aktarıyor.

Bu arada: Her şakada bir gerçek payı vardır :kop:

@thurrott Travelling eh? Hang on, now where did I put that button...

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza (2015.8.3.2 > 2015.8.12.1) güncellendi.
Önceki yapılarda da vardı. Hatta bunun Yapı ile ilgisi yok. Ben yeni telefona da hesabımı tanımlayıcı kayıtlı şifreleri aktarıyor.

Bu arada: Her şakada bir gerçek payı vardır :kop:

@thurrott Travelling eh? Hang on, now where did I put that button...
Şarjları doldursak mı şimdiden :ehe

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Lobin12

Lobin12

Üye
bugün ilk defa windows 10 yüklüyorum 5'dir çarklar yeniden başlayıp duruyor neden olabilir bu ve hala devam ediyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@papakudioflu Yeni yapı geldi ama PC'ye

• Beğen
Tepkiler: braayn, m542tf ve Esendağlı
Lobin12

Lobin12

Üye
bugün ilk defa windows 10 yüklüyorum 15'dir çarklar yeniden başlayıp duruyor neden olabilir bu ve hala devam ediyor

serinaga

serinaga

Üye
Xbox güncellendi.

Evet bunu bende farkettim, iki ayrı modem vardı bende, birini ilk başta tanımlamıştım ancak ikinciyi hiç tanımlamama rağmen bağlanmış ve beni şaşırtmıştı ...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ya sonuçta bu bir Deneme Sürümü hem de TP cinsinden.
O konuda sıkıntı yok, sorun yok..
Benim bildiğim eski yapıdan yeni yapıya düzeltme olarak devam eder..
Burada örneğin sessiz saatler 7 nci yapıda sorunsuz çalışıyor idi.
8 nci yapıda sürekli yanıp sönüyor.
Acaba diyorum bunlar yapıları birbirinden bağımsız mı yazıyor .
Ya da, 7 nci yapıyı yazan kişiler 8 nci yapıyı yazmıyorlar da, başka yazılımcılara mı veriyorlar.

bir koddaki tek bir harf yanlışı bir çok çakışmaya sebep olur buda büyük ihtimalle öyle bir durum

serinaga

serinaga

Üye
bugün ilk defa windows 10 yüklüyorum 15'dir çarklar yeniden başlayıp duruyor neden olabilir bu ve hala devam ediyor

Şarj düşük olabilir, şarja takın. Diğer bir seçenek hafıza kartı varsa çıkartın ...

afwerker

afwerker

Üye
Biri cevap verebilir mi? Edgede arkaplanda video oynayabiliyor mu yeni yapıda

braayn

braayn

Üye
Mobil tarafında bu hafta yayınlanır mı acaba ?

Üst Alt