Aytaç-01
Üye
9 demişim kusura bakmayın ya9.yapı mı,emin misin yapı numarası nedir acaba?

9 demişim kusura bakmayın ya9.yapı mı,emin misin yapı numarası nedir acaba?

Şu anda TP sürümünü kullanıyorsanız geçicidir, modelden de kaynaklanabilir..Allah Allah çok garip o zaman, 2,5 yıl oldu belki pilden dolayı sıkıntı vardır bilemedim.
Ayrıca Windows Alarmlar ve Saat de güncellendi. İkisinde de fark göremedim.windows haritalar güncellendi..
bende sıfırlamıştım ama bende Bölge kısmı geliyor8. yapıda çevrimdışı harita kısmına girdiğimde bölge seçme kısmı hiç gelmiyor telefonu sıfırladıktan sonra bir sıkıntı var galiba deniyebilecek arkadaş var mı acaba sorun sadece bende mi acaba
teşekkürler o zaman sıfırlayınca tekrar düzelirbende sıfırlamıştım ama bende Bölge kısmı geliyor
Bu güncelleme windows Mobile 10 TP için ise bende neden gözükmedi.Filmler ve tv/ grove müzik güncellendi
Çoğu kişide güncellemeler otomatik. Sizde de öyle olabilir.Bu güncelleme windows Mobile 10 TP için ise bende neden gözükmedi.
Özellikle otomatik yapmıyorum.Çoğu kişide güncellemeler otomatik. Sizde de öyle olabilir.
Groove Müzik artık PC'deki gibi çalan şarkıyı kutucukta gösteriyor.
Özellikle otomatik yapmıyorum.
Tüm güncelleme kontrolleri manuel.
En iyisi versiyon kontrolü..
Tam bunları yazdığım anda 3 ncü güncelleme kontrolünde şunlar çıktı..
- Grove müzik
- Windows haritalar
- Filmler ve TW
- Windows Alarmlar
Geldi..
Bazı durumlarda bu gelen yapılarla ilgili küçük güncellemeler yapılabilmeli..
Neden bunu yapmıyorlar anlamakta güçlük çekiyorum..
Örneğin; 8 nci yapıda;
1- Sessiz Saatler'in yanıp sönme durumu.
2- İnternet Paylaşımı(Daha doğrusu paylaştırılamaması)
gibi..
Ya sonuçta bu bir Deneme Sürümü hem de TP cinsinden.Neden yapıp insanları mutlu etsinler ki milleti krize sokup 1 ay bekletmek daha keyifli değil mi?
Ya ne bileyim, yazılım işiyle uğraştığım için bana öyle geliyor.Şuanda büyük sorunlarla ilgilenmiyorlar. Herhalde başka bir planları var Ms beklenmedik şeyler yapmakta uzman![]()
Video oynatmama sorunu gitmiş.Filmler ve tv/ grove müzik güncellendi
Videodaki oyun wp de çalışmıyor zaten android emülatoründe çalışıyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızYapımcıların neyin kafasını yaşadığını bilen varmı acaba? KAç defa mailleştim adamlarla. Bu oyun çalısmıyor wpde dediler. Kapak olsun![]()