Kurulmuyor. Denedim donuyo kalıyorWindows 10 Mobile ile .Xap ve .AppX dosyalarını doğrudan yükleme dosyası olarak telefona atılabildiği belirtiliyor. Bunun için Microsoft hesabı ile bir kere mağazadan uygulama indirilmiş olması yeterli.
Telefona atılan AppX ya da xap dosyası, dosya Gezgini ile telefona kurulabiliyor. "muş"![]()
9.yapı ?9. yapı geldi kurmadım sanırım telefon trip atıyor neden kurmuyorsun diye. şarj bu yapı gelip kurmadığımdan beri 3 saat anca gidiyor. şarjda mesajlaşırken bile şarjı düşüyor![]()

9.yapı mı,emin misin yapı numarası nedir acaba?9. yapı geldi kurmadım sanırım telefon trip atıyor neden kurmuyorsun diye. şarj bu yapı gelip kurmadığımdan beri 3 saat anca gidiyor. şarjda mesajlaşırken bile şarjı düşüyor![]()
Garanti cep uygulamadan da girilmiyor edge dende girilmiyor, garanti internet şubesine.Garanti cep ve Türkcell uygulamasına giriş yapamıyorum şifrelerin son hanesini yazamıyorum deneyen var mı
Kurulmuyor. Denedim donuyo kalıyor
Hocam fark etmişmisin bilmiyorum ama 8.1 ile Windows 10 mobile arasında çözünürlük farkıda var. Bu durum beni çok rahatsız ediyor o çözünürlük sorunu duzeltilmezse ben bir daha yapı yuklemeyi düşünmüyorumşimdilik durum öyle. Bir hata olduğu düşünülüyor. Ama yakında düzeltilecekmiş. Bu olay son derece önemli. Zira telefonunda internet olmayanlar kolay bir şekilde oyun uygulama yükleyebilir. Ayrıca signed uygulamalar sayesinde -tabi yapılabilirse- mağaza dışından ücretsiz uygulama yüklemenin de önü açılabilir.
Çözünürlük farkı derken?Hocam fark etmişmisin bilmiyorum ama 8.1 ile Windows 10 mobile arasında çözünürlük farkıda var. Bu durum beni çok rahatsız ediyor o çözünürlük sorunu duzeltilmezse ben bir daha yapı yuklemeyi düşünmüyorum
Arka plana atılan resimle transparan kutular çok uyumsuz oluyor. Ve simgelerde L625 de vasat durumda.

İşte bu çok ıyı fakat kuararken mağazaya yonlendırıor heralde oyle olmasaydı paralı uygulamar bleş olurduWindows 10 Mobile ile .Xap ve .AppX dosyalarını doğrudan yükleme dosyası olarak telefona atılabildiği belirtiliyor. Bunun için Microsoft hesabı ile bir kere mağazadan uygulama indirilmiş olması yeterli.
Telefona atılan AppX ya da xap dosyası, dosya Gezgini ile telefona kurulabiliyor. "muş"![]()

androidinki apk ydı demi.Windows 10 Mobile ile .Xap ve .AppX dosyalarını doğrudan yükleme dosyası olarak telefona atılabildiği belirtiliyor. Bunun için Microsoft hesabı ile bir kere mağazadan uygulama indirilmiş olması yeterli.
Evet garanti cep uygulamasına bende giremedim şifre 8 haneliydi sonra 6 haneye düşürdüm artık giriş yapabiliyorumGaranti cep ve Türkcell uygulamasına giriş yapamıyorum şifrelerin son hanesini yazamıyorum deneyen var mı
bu da ücretli uygulamaların mağaza dışından ücretsiz olarak yüklenebilmesi anlamına mı gelir ? En son telefonu hacklemek gerekiyodu bu işlem içinWindows 10 Mobile ile .Xap ve .AppX dosyalarını doğrudan yükleme dosyası olarak telefona atılabildiği belirtiliyor. Bunun için Microsoft hesabı ile bir kere mağazadan uygulama indirilmiş olması yeterli.
8 nci yapıda , Gece saat 23:00 te kapatıp, sabah 7 de açtığımda %3 eksilme oluyor.TP bekleme süresinde şarj çok yiyor, daha önce gece interneti kapatıp sabah baktığımda max %5 giderdi artık %30 falan eksilmiş oluyor
8 nci yapıda , Gece saat 23:00 te kapatıp, sabah 7 de açtığımda %3 eksilme oluyor.