Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
9. yapı geldi kurmadım sanırım telefon trip atıyor neden kurmuyorsun diye. şarj bu yapı gelip kurmadığımdan beri 3 saat anca gidiyor. şarjda mesajlaşırken bile şarjı düşüyor :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Windows 10 Mobile ile .Xap ve .AppX dosyalarını doğrudan yükleme dosyası olarak telefona atılabildiği belirtiliyor. Bunun için Microsoft hesabı ile bir kere mağazadan uygulama indirilmiş olması yeterli.

Telefona atılan AppX ya da xap dosyası, dosya Gezgini ile telefona kurulabiliyor. "muş":)
Kurulmuyor. Denedim donuyo kalıyor
9. yapı geldi kurmadım sanırım telefon trip atıyor neden kurmuyorsun diye. şarj bu yapı gelip kurmadığımdan beri 3 saat anca gidiyor. şarjda mesajlaşırken bile şarjı düşüyor :D
9.yapı ? :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
9.yapı mı,emin misin yapı numarası nedir acaba?

m542tf

m542tf

Üye
Garanti cep ve Türkcell uygulamasına giriş yapamıyorum şifrelerin son hanesini yazamıyorum deneyen var mı
Garanti cep uygulamadan da girilmiyor edge dende girilmiyor, garanti internet şubesine.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kurulmuyor. Denedim donuyo kalıyor

şimdilik durum öyle. Bir hata olduğu düşünülüyor. Ama yakında düzeltilecekmiş. Bu olay son derece önemli. Zira telefonunda internet olmayanlar kolay bir şekilde oyun uygulama yükleyebilir. Ayrıca signed uygulamalar sayesinde -tabi yapılabilirse- mağaza dışından ücretsiz uygulama yüklemenin de önü açılabilir.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
şimdilik durum öyle. Bir hata olduğu düşünülüyor. Ama yakında düzeltilecekmiş. Bu olay son derece önemli. Zira telefonunda internet olmayanlar kolay bir şekilde oyun uygulama yükleyebilir. Ayrıca signed uygulamalar sayesinde -tabi yapılabilirse- mağaza dışından ücretsiz uygulama yüklemenin de önü açılabilir.
Hocam fark etmişmisin bilmiyorum ama 8.1 ile Windows 10 mobile arasında çözünürlük farkıda var. Bu durum beni çok rahatsız ediyor o çözünürlük sorunu duzeltilmezse ben bir daha yapı yuklemeyi düşünmüyorum

Arka plana atılan resimle transparan kutular çok uyumsuz oluyor. Ve simgelerde L625 de vasat durumda.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hocam fark etmişmisin bilmiyorum ama 8.1 ile Windows 10 mobile arasında çözünürlük farkıda var. Bu durum beni çok rahatsız ediyor o çözünürlük sorunu duzeltilmezse ben bir daha yapı yuklemeyi düşünmüyorum

Arka plana atılan resimle transparan kutular çok uyumsuz oluyor. Ve simgelerde L625 de vasat durumda.
Çözünürlük farkı derken? :hmmm

Windows 10 Mobile ham işletim sistemi olarak telefonlarımıza yükleniyor. Bu yüzden cihaz donanımı ile yazılımın entegrasyonunu sağlayacak olan firmware ya da yazılım düzeltme yok sistemde. Bu yüzden farklı çözünürlüklerde arka plan ve canlı karoların response olması otomatik ölçeklendirme hatası olması gayet doğal. Zaten bu hata yüzünden Lumia 930 Windows Insider programına en son dahil edilmişti

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve yunus-emre-6606
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Windows 10 Mobile ile .Xap ve .AppX dosyalarını doğrudan yükleme dosyası olarak telefona atılabildiği belirtiliyor. Bunun için Microsoft hesabı ile bir kere mağazadan uygulama indirilmiş olması yeterli.

Telefona atılan AppX ya da xap dosyası, dosya Gezgini ile telefona kurulabiliyor. "muş":)
İşte bu çok ıyı fakat kuararken mağazaya yonlendırıor heralde oyle olmasaydı paralı uygulamar bleş olurdu :D

mp2934

mp2934

Üye
W10 mobile edge de kaldığımız yerden devam etmiyor mu her açtığımda belli bir microsoft sayfasına yönlendiriyor.Bir de fark ettiyseniz her yerde swype klavye çalışmıyor

Serhan

Serhan

Üye
WP8 kullanırken xap kurmaya çalıştığımız günleri hatırlıyorum somuru:

afwerker

afwerker

Üye
8. Yapıyı yükleyenler acaba 6. Yapıdaki gibi Microsoft Edge youtubeden klip açtığımızda arka planda çalışıyor mu ?

YkPkY

YkPkY

Üye

androidinki apk ydı demi.
İyi haber.

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
csH

csH

Üye
Garanti cep ve Türkcell uygulamasına giriş yapamıyorum şifrelerin son hanesini yazamıyorum deneyen var mı
Evet garanti cep uygulamasına bende giremedim şifre 8 haneliydi sonra 6 haneye düşürdüm artık giriş yapabiliyorum

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye

bu da ücretli uygulamaların mağaza dışından ücretsiz olarak yüklenebilmesi anlamına mı gelir ? En son telefonu hacklemek gerekiyodu bu işlem için

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
7 veya 8 nci yapı da şarj amacıyla şarja takıldığı anda ekrana "hızlı veya yavaş şarj seçimi yapma anlamında 4-5 satırlık bir ingilizce uyarı mesajı ile karşılaştınız mı?
8 nci yapıda dün ilk kez böyle bir mesajla karşılaştım da.

enessrsy

enessrsy

Üye
TP bekleme süresinde şarj çok yiyor, daha önce gece interneti kapatıp sabah baktığımda max %5 giderdi artık %30 falan eksilmiş oluyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
TP bekleme süresinde şarj çok yiyor, daha önce gece interneti kapatıp sabah baktığımda max %5 giderdi artık %30 falan eksilmiş oluyor
8 nci yapıda , Gece saat 23:00 te kapatıp, sabah 7 de açtığımda %3 eksilme oluyor.

sahanemir

sahanemir

Üye
şarz,dan yana mutluyum şahsen.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

CoC sıkıntısız çalışıyormuş fakat google servisleri olmasıgı için koy yüklenmiyormuş

Üst Alt