Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mp2934

mp2934

Üye
Bilen yok mu?Benim bazı müzikler yine ikilenmiş birini sildiğimde diğeri kalıyor ama çalmıyor bazıları da kendiliğinden hatalı var mıdır çözümü (sıfırlamadan ve şarkıları yeniden yüklemekten başka) ;)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SMS bildirim sorunu kesinlikle düzelmemiş. Telefonu sıfırlar sıfırlamaz SMS gelmesini bekledim ama görünmedi :ehe

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefonu Hakkında kısmından sıfırlayacağımda yedekleri geri yüklemede sıkıntı oluyormu bu kimlik doğrulamada 2 karakterden fazla girememe durumu kafamı karıştırdı yedek geri yüklerken gelen veri doğrulama şifresi ile aynı şeymi yoksa farklı farklı şeylermi..?
ben sabah sıfırladım hem authenticator hemde 2 meil ile doğrulama kayıtlı bende meil kısmından gelen şifreyi sorunsuz olarak girdim ben sensation sms ile doğrulamada sıkıntı var demişti ama o nasıl bir şey hiç bilmiyorum ben onu kullanmıyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başlangıç ekranı arka planını otomatik değiştirebilen İLK uygulama yayınlandı. Bunu da burdan paylaşmış olayım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, sfgnrl ve bulutsuzgece
SLH.55

SLH.55

Üye
Güncelleme sizde de geçmi indi ? (L920)

Son düzenleme:
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Başlangıç ekranı arka planını otomatik değiştirebilen İLK uygulama yayınlandı. Bunu da burdan paylaşmış olayım.
Uygulama aşırı basit duruyor ama hocam.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar mağazada önceden uygulamalarım bölümünden şimdiye kadar yüklediğim tüm uygulamalarımı görebiliyordum,şimdi ise kitaplığıma tıkladığımda tümünü göster dediğimde bir müddet arama yaptıktan sonra mağaza kapanıyor ana ekrana dönülüyor,bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen varmı.
Arkadaşlar bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mıydı

yunusiyunus

Üye
güncelleme yaparkene 80072f8f hatası alıyorum şuanda güncelleme kontrol edemiyoruz diyor neden ki acaba bilen yardım ederse sevinirim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
türkiye bölgesinde gözükmüyor galiba ne yazdıysam bulmadı
Arkadaşlar bu sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mıydı
bakamazsın bende bir ara olmuştu sırf o yüzden üst üste bir çok kez girmiştim en son mağazaya girmiyordu sıfırlayınca anca kendine geldi hiç girme derim ilerde düzeltirler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
türkiye bölgesinde gözükmüyor galiba ne yazdıysam bulmadı

bakamazsın bende bir ara olmuştu sırf o yüzden üst üste bir çok kez girmiştim en son mağazaya girmiyordu sıfırlayınca anca kendine geldi hiç girme derim ilerde düzeltirler
Sorun yok görünüyor

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar Windows tuşuna basılı tutunca ekran bu hale geliyor. Ekran yarıya iniyor. Üstte kalan kısımda her hangi birşey yok siyah kalıyor. Bundan çıkmak için yine Windows tuşuna basılı tutuyorum. Şuan bir hata gibi görünüyor ama aklıma şu geldi. Ekranı ikiye bölüp kullanmak için MS bi özellik geliştiriyor olabilir. Bunu durumla karşılaşan başka kimse var mı?

• Beğen
Tepkiler: saynesim
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
arkadaşlar Windows tuşuna basılı tutunca ekran bu hale geliyor. Ekran yarıya iniyor. Üstte kalan kısımda her hangi birşey yok siyah kalıyor. Bundan çıkmak için yine Windows tuşuna basılı tutuyorum. Şuan bir hata gibi görünüyor ama aklıma şu geldi. Ekranı ikiye bölüp kullanmak için MS bi özellik geliştiriyor olabilir. Bunu durumla karşılaşan başka kimse var mı?
Bu bir hata değil, ekranın köşesine ulaşma işini kolaylaştırmak için

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bu zaten bir özellik büyük ekranlı telefonlarda kullanım kolaylığı için :)

yunusiyunus

Üye
80072f8f bu hataya yardım pleasee

ON9

ON9

Üye
Edge Facebook sayfasını açabiliyor mu arkadaşlar? Sırf bu yüzden 8.1 e dönmüş idim 6.TP'den. Cevaplarınızı bekliyorum. Malumunuz Facebook uygulaması muhteşem(!) ya. O yüzden TP'ye geçmek/memek için bahanem olsun.

skynet

Üye
Sms bildirim sorunu hala devam ediyor mu ?

mp2934

mp2934

Üye
Ben
Bende de olmuştu başta korktum sonra sizin gibi yapıp düzelttim

Üst Alt