Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar WP8.1 kullanıyorum şuan. W10M TP'nin yeni yapısını yükleyeyim mi tavsiye eder misiniz? Yükleyen arkadaşlar günlük kullanımı etkileyen sorunları yazabilir mi acaba?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Evimde internet olsa harbi yüklerimde işte bi arkadaşa gidip yükleyebilirim yarın sizce günlük kullanıma uygun mu cihaz ?

abcderhan

Üye
@YkPkY @sahanemir fast oldu teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: sahanemir ve YkPkY
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
küfür yok,biz 2.5 yıldır sabrediyoruz,kayıyoruz arada ama
no küfür :spr
forum kuralı
Arkadaşım iyice bir oku bakalım yazdıklarımda küfür varmı? Sen kayıyon bişey olmuyorda ben kayıncamı oluyo

abcderhan

Üye
@YkPkY abi fast tam olmadı w10m tp geldi indir dedim indiriliyor %0 da takıldı veri de almıyor wifi kesiyorum indirilemedi hatası da almıyorum ne yapabilirim

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Dertsiz
Arkadaşlar WP8.1 kullanıyorum şuan. W10M TP'nin yeni yapısını yükleyeyim mi tavsiye eder misiniz? Yükleyen arkadaşlar günlük kullanımı etkileyen sorunları yazabilir mi acaba?
Dertsiz başına dert açma dostum. Bu yapı çok hatayla doluymuş hatta 7. Yapıdan bile kötü 2. Gün Sonra geri dönmek zorunda kalıcan. Ama yok ben illa yükleyeceğim diyorsan sen bilirsin.

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşım iyice bir oku bakalım yazdıklarımda küfür varmı? Sen kayıyon bişey olmuyorda ben kayıncamı oluyo
anlatamamışım sorun yok.benim için no problem.
(ib...ler)
@YkPkY abi fast tam olmadı w10m tp geldi indir dedim indiriliyor %0 da takıldı veri de almıyor wifi kesiyorum indirilemedi hatası da almıyorum ne yapabilirim
benimde öyle.serverlar yüklendi o yüzdendir.
benimde %45 de kaldı.
yükler o sıkıntı değil

abcderhan

Üye
anlatamamışım sorun yok.benim için no problem.
(ib...ler)

benimde öyle.serverlar yüklendi o yüzdendir.
benimde %45 de kaldı.
yükler o sıkıntı değil
teşekkür ederim

YkPkY

YkPkY

Üye
şimdi yükseldi 54e çıkmış.yükler o abim,ama yarına kadar açık tut teli.anca kendine gelir.mağaza güncellemeleride ihmal etme

• Beğen
Tepkiler: abcderhan
saynesim

saynesim

Üye
Bence Microsoft mobil kısmını bıraksın 1 ay oldu insanlar güncelleme bekliyor gelen güncellemeye bak hiç bir şey yok ortada dahada kötü olmuş resmen telefonun dokamatiği çalışmıyor siz ne yapıyorsunuz yazık vallahi bir yorum yazacam bir türlü klavye açılmıyor en sonunda bu yazdığım yorumu samsung telefonla yazıyorum saniyede yazdım Microsoft mobili yapamayacak şuraya yazıyorum arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve .BlueTR
YkPkY

YkPkY

Üye
Bence Microsoft mobil kısmını bıraksın 1 ay oldu insanlar güncelleme bekliyor gelen güncellemeye bak hiç bir şey yok ortada dahada kötü olmuş resmen telefonun dokamatiği çalışmıyor siz ne yapıyorsunuz yazık vallahi bir yorum yazacam bir türlü klavye açılmıyor en sonunda bu yazdığım yorumu samsung telefonla yazıyorum saniyede yazdım Microsoft mobili yapamayacak şuraya yazıyorum arkadaşlar
yarını bekle sonnra kay.dediklerinde haklısın ama bekle bir gün

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Adamların bir kaybı yokki arkadaş zaten bilgisayarlarla para kasıyor

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Mesaj bildirim sorunu devam ediyor arama sonrası ekran donmasını deneyemedim malum bu saatte kimle konusucam ((=

braayn

braayn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve nigzes1907
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Telefon güncellemeden hemen sonra salaklaştı ama şimdi daha rahat çalışıyor o yüzden klavye açılmıyor diyen arkadaşım biraz sabırlı ol telefon önce işlemlerini bitirsin

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
520 yeni yapı ile Android uygulaması yüklemeyi denedim, astoria boot edilemedi diyor

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
640 da sorun neredeyse yok sessiz saatle dışında, mağaza Groove müzik ve film tv güncellendi

Üst Alt