Yıl sonuna kadar zaten tam sürümün dağıtılacağı söylendiKasım ayı sonu final gelecektir bence
Böyle deyince yükleyesim geldi bak1520 adeta uçuyor. Galiba sıfırlamanın zamanı gelmiş
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tom Warren denemişti ama video tekrar izlenmeye kapalı.Böyle deyince yükleyesim geldi bak![]()
Deneyeyim ya canım sıkılıyor zaten hem vakit geçerTom Warren denemişti ama video tekrar izlenmeye kapalı.
Yapı 10166'dan bu yana bu yapıda 2000 hata düzeltilmiş.

telefonu kapatıp açmayı veya soft reset atmayı denedinizmiArkadaşlar bende mağaza kendi kendini güncellerken kapandı daha da açılmıyo nasıl düzeltirim bunu
küfür yok,biz 2.5 yıldır sabrediyoruz,kayıyoruz arada ama2000 sorun düzeltmişler yalanını seviyim ben onların. Sanki 2000 tanelik olay varda ortada. Kaç tanesini mahvettiklerini yazmazlar ib.....ler

insideri fast yap.arkadaslar abiler,akşam ben de yenice insider a katıldım slow modda. telefonun yazılımı Windows update 2 oldu.yazılım denetleyince güncel diyordu. w10m biraz bekkle gelir dediler,bu kadar süre normal mi acaba
hemen arkasından yeni güncelleme demesi gerekiyordu programlar oturdukdan sonra.arkadaslar abiler,akşam ben de yenice insider a katıldım slow modda. telefonun yazılımı Windows update 2 oldu.yazılım denetleyince güncel diyordu. w10m biraz bekkle gelir dediler,bu kadar süre normal mi acaba