çok güzel olur.hocam bir kaç gün içerisinde bu işlem için bir altyapı oluşturacağım. Web site üzerinden yapmayı planlıyorum. Eğer bu işlem daha basit hale gelirse kendimiz için bir mağaza bile oluşturabiliriz.
ben henüz 4 deyimEskiden 10 adet uygulama 1 developer cihaza yükleniyordu şimdi o durum nasıl?
elmde olsa tüm sorularına cevap vereceğimde.512mb ram cihazlarda çalışan varmı?
yaşasın androidlere kötülükAndroid cihaz aldığıma pişman olucam. Allahını seven bana bunların şaka olduğunu söylesin. [emoji24]

Bencede. Konuda ilk önce nasıl portlanır diye türkçe ve detaylı bir anlatım yazılsa güzel olur. Ayrıca bir onedrive'de falan herkese açık bir dosya olsa ve herkes başarılı portlarını yüklese süper olur. yukarıda bir arkadaş buna benzer bir mağaza gibi bir proje gerçekleştirecekmiş yani onada kolaylık olur çalışan uygulamaları toplarsak.Arkadaşlar bu portlama olayı gerçekten biz wp kullanıcıları için çok önemli,bence bu olayı bir sabit konu başlığı altında tartışmak lazım,ne dersiniz![]()
@papakudioflu @Sensation @Bay Hone m8'in windows'lu versiyonu var diye gittim özellikle onu aldım. Android telefon alırken bile aklım hala wp'de[emoji4]yaşasın androidlere kötülük
![]()
Momentcam dışında hepsi sorunsuz çalışacaktır abi, operayı da kurmanı tavsiye ederim android uygulaması güzelmişEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birazdan yüklemeyi deneyeceğim uygulamalar@papakudioflu @Sensation @Bay H

"Make sure the SD card is in your deviceand start the app again." diyor, başlatmaya çalıştığımda. SD kartım takılı ama tam ne dediğini de anlamadım.Allah´in bir kulu, eger mümkünse, Android deki Here uygulamasini yüklesin. Oluyor mu acaba ?

kart cihazında olduğuna emin ol ve uygulamayı yeniden başlat diyor."Make sure the SD card is in your deviceand start the app again." diyor, başlatmaya çalıştığımda. SD kartım takılı ama tam ne dediğini de anlamadım.![]()
Galeride var SD'deki fotoğraflar falan, görmüyor demek ki.kart cihazında olduğuna emin ol ve uygulamayı yeniden başlat diyor.