Sensation
Emekli Yönetici
PC lazım.Ben appx sandım dışarıdan uygulama yükleme telefon üzerinden![]()
Listede olmayan cihazları boşuna denemeyin, olmuyor.
PC lazım.Ben appx sandım dışarıdan uygulama yükleme telefon üzerinden![]()
PC lazım.
Listede olmayan cihazları boşuna denemeyin, olmuyor.
MümkünBir dahaki yapı ile listedeki cihazların artma ihtimali yüksek değil mi?
Nasıl yapacağız işlemi?gençler telefona android instagram ı yükledim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pcde nasıl yapıyoruz? @Sensation @Bay HNasıl yapacağız işlemi?
Windows Phone IP över USBAşağıdaki linklerden iki aracı indirin; "adb" ve "wconnect" adında oluşturduğunuz iki dosya içerisine çıkarın.
wconnect :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ADB :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çıkardığınız "wconnect" aracının içerisinde bulunan IpOverUsb ve vcredist araçlarını kurun.
Buradan sonrası artık komut satırını bağlıyor
Komut satırını yönetici modunda çalıştırın.
Daha sonra çıkardığınız wconnect klasörüne yol gösterin
Örneğin "cd D:\Yeni klasör (2)\wconnect" şeklinde.
Bu işlem sonrasında "wconnect.exe 192.168. (bu kısım telefonunuzun bulunduğu IP adresi olacak)
Cihazınız ile bağlantı kurma aşamasına geçildiğinde sizden bir kod istenecek bu kod için cihazınız geliştirici ayarları kısmına gidip cihaz eşleştirme kısmında bulunan "Eşleştir" tuşuna basarak erişeceksiniz.
Bu kodu komut satırına doğru bir şekilde girin.
Buradan sonra Adb klasörüne yol göstereceğiz.
Örneğin "cd D:\Yeni klasör (2)\ADB" şeklinde.
Bu klasöre girdikten sonra "adb devices" yazıp onaylayacaksınız.
---------------------------
yüklemek istediğiniz APK dosyasını adb klasörü içine atınız.
------------------------------
Ve sıra geldi yükleme işlemine "adb install yükleyeceğiniz uygulam adı.apk" yazıp onaylayın.
Buradan sonrası artık bekleme işlemi, yavaş yavaş uygulama cihazınıza yüklenecek.
Biri cevaplasa?Windows Phone IP över USB
Service.... Hatasıni nasıl duzeltebilirim
Windows 7de bu işlemi yapabiliyor muyuz
hocam apk dosyasını google playden mi indirdiniz?gençler telefona android instagram ı yükledim
googleplay den kurtarman lazım yüklemek için yoksa hata verir uygulamaSnapchat e girişte sıkıntı yaşayan var mı? yükledim ama
hocam apk dosyasını google playden mi indirdiniz?
İnstagramda kamerayı çalıştıramıyorum, Snapchat ise giriş yapmıyor. Aynı sorunları yaşayan var mı?
uygulamalar yüklendi onda sıkıntı yok. ikisi de çalışıyor ama Snapchatte login hatası alıyorum, instagramda ise fotoğraf çekmeye çalışırken kamera açılmıyorgoogleplay den kurtarman lazım yüklemek için yoksa hata verir uygulama
bu kurtarma olayı tam olarak nasıl oluyor acaba ?googleplay den kurtarman lazım yüklemek için yoksa hata verir uygulama
Aşağıdaki linklerden iki aracı indirin; "adb" ve "wconnect" adında oluşturduğunuz iki dosya içerisine çıkarın.
wconnect :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ADB :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çıkardığınız "wconnect" aracının içerisinde bulunan IpOverUsb ve vcredist araçlarını kurun.
Buradan sonrası artık komut satırını bağlıyor
Komut satırını yönetici modunda çalıştırın.
Daha sonra çıkardığınız wconnect klasörüne yol gösterin
Örneğin "cd D:\Yeni klasör (2)\wconnect" şeklinde.
Bu işlem sonrasında "wconnect.exe 192.168. (bu kısım telefonunuzun bulunduğu IP adresi olacak)
Cihazınız ile bağlantı kurma aşamasına geçildiğinde sizden bir kod istenecek bu kod için cihazınız geliştirici ayarları kısmına gidip cihaz eşleştirme kısmında bulunan "Eşleştir" tuşuna basarak erişeceksiniz.
Bu kodu komut satırına doğru bir şekilde girin.
Buradan sonra Adb klasörüne yol göstereceğiz.
Örneğin "cd D:\Yeni klasör (2)\ADB" şeklinde.
Bu klasöre girdikten sonra "adb devices" yazıp onaylayacaksınız.
---------------------------
yüklemek istediğiniz APK dosyasını adb klasörü içine atınız.
------------------------------
Ve sıra geldi yükleme işlemine "adb install yükleyeceğiniz uygulam adı.apk" yazıp onaylayın.
Buradan sonrası artık bekleme işlemi, yavaş yavaş uygulama cihazınıza yüklenecek.
ben launcherler çalışıyormu onuda çok merak ediyorum.ben şeyi merak ediyorum acaba gpu_z gibi işlemci ram performanslarını anlık gösteren programlar çalışıyormu deniyebilecek varsa deniyebilirmi acaba benim biraz işlerim var ben anca pazartesi deniyebilirim
şunu bi ayrıntılı anlatabilecekmisiniz yahu.Facebook sorunsuz Facebook Messenger'da ise sadece arama özelliği çalışmıyor.