ON9
Üye
Örnek olarak candy crush var diyorlardı. Oyunu iostan portlamışlar. Bence stabilliği fena değil. 80-90% olarak.Acaba stabil çalışıyor mu
Örnek olarak candy crush var diyorlardı. Oyunu iostan portlamışlar. Bence stabilliği fena değil. 80-90% olarak.Acaba stabil çalışıyor mu
Astoria projesi üzerine çalışmalarda devam etmekte. Bildiğiniz gibi dün itibari ile Islandwood ön izlemeye geçti, Eylül ayı gibi de Astoria projesine ait araçların yayınlanabileceği belirtiliyor.
Aşağıda Android uygulamasından port edilen AliPay ödeme sistemine ait uygulamayı görebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Geçmese şaşardım.lumialar da artık çinlilerin eline geçtiya.
herşeyimiz çin oldu
tek tük Finlandiya üretimi hariç çindi eskiden buyana zaten.lumialar da artık çinlilerin eline geçtiya.
herşeyimiz çin oldu
Belge ne zamana ait bakınmadım ancak mevcut durumda Astoria destekli cihazlarProject Astoria Geliştirici Belgeleri sızdı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende dosya silinmiş gözüküyor. indirebilen biri yükleyebilir mi acep?Project Astoria Geliştirici Belgeleri sızdı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende dosya silinmiş gözüküyor. indirebilen biri yükleyebilir mi acep?
Bu cihazlar harici diğer cihazlar port uygulamaları çalıştırmayacak mıBelge ne zamana ait bakınmadım ancak mevcut durumda Astoria destekli cihazlar
Nokia Lumia 920
Nokia Lumia 925
Nokia Lumia Icon
Nokia Lumia 830
Nokia Lumia 930
Nokia Lumia 1020
Nokia Lumia 1520
Nokia Lumia 635
Nokia Lumia 730
Nokia Lumia 820
Nokia Lumia 435
Nokia Lumia 928
925 listede var kafam rahatBelge ne zamana ait bakınmadım ancak mevcut durumda Astoria destekli cihazlar
Nokia Lumia 920
Nokia Lumia 925
Nokia Lumia Icon
Nokia Lumia 830
Nokia Lumia 930
Nokia Lumia 1020
Nokia Lumia 1520
Nokia Lumia 635
Nokia Lumia 730
Nokia Lumia 820
Nokia Lumia 435
Nokia Lumia 928

Steven Countryman adlı bir geliştirici Windows 10 için geliştirdiği Evrensel uygulamanın Windows 10 Mobile'da da Başlat ekranı arka planını değiştirdiğini farketmiş. Şimdilik sadece Bing resimleri değişiyormuş ama ileride çok daha fazlası gelecek demiş.Uygulamalar artık başlangıç ekranı arka planını değiştirebilecek.