Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Mağazanın arama ve listeleme algoritmasında değişiklikler oluyor.

Detaylar için.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Mağazanın arama ve listeleme algoritmasında değişiklikler oluyor.

Detaylar için.

OLması lazım, şu anda arama yaptırdığım zaman var olan uygulamalar listede gözükmüyor.
OYsa 8.1 deki mağazada hepsi çıkıyor.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
valla bugune kadar ateş ettiğini hiç görmedim ama win 10 mobiledemi ateş ediyor :)
1020 kullanıyorum.kamera açılırken lens kapağından ses geliyo :D
birkaç defa denedim win10'u ama cihaz deneme tahtasına döndü resmen.bende kararlı sürüm gelene kadar 8.1'de kalmaya karar verdim :)

win10 da lumia cameramız yok maalefes.
5. yapıda yüklemiştim sanırım eski mağazadan

1020 kamera açılışı hızlandı bariz bi şekilde
fark varmı ben öyle dikkat etmedim göremedim aynı gibi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Aynısını L625e 6 defa w10 yükledim :)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bay H

Bay H

Üye
10240 numaralı sürüm dosya yöneticisi araştırmalarında yeni içeriklere denk geldim, 2K çözünürlüğe sahip arka planlar hazır durumda.
Ayrıca büyük ekranlı (15(3)20 veya XL serisi) cihazlarda uygulamaların çalışma sistemi aşağıdaki gibi olacaktır.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

:kıskıs:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01, Esendağlı, bulutsuzgece ve 4 diğerleri
afwerker

afwerker

Üye
Windows 10 güncellemesinden 8.1 e dönmek zorunda kalıyorum. Sistemi 8.1de iken sıfırlayıp yüklemiştim. Şarj güzel fakat çekilen resimleri kaydetmeme arama kaydını kaydetmeme gibi sorunlar çıktı. galiba sistem şişti benim tabirimce o yüzden 8.1le devam yeni güncelleme gelene kadar :)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
10240 numaralı sürüm dosya yöneticisi araştırmalarında yeni içeriklere denk geldim, 2K çözünürlüğe sahip arka planlar hazır durumda.
Ayrıca büyük ekranlı (15(3)20 veya XL serisi) cihazlarda uygulamaların çalışma sistemi aşağıdaki gibi olacaktır.

:kıskıs:

Windows 10 bölümünde araştırma yapıp bizlerle paylaşan yöneticilerin ne derece uğraştığı aşikar. Ciddi manada bu bölümdeki en ufak bi paylaşımınız yada diğer yöneticilerin paylaşımı bizleri ciddi manada heyecanlandırıyor. Bu paylaşımız da yine her zamanki gibi ince bi araştırma gerektiren bi paylaşım. Teşekkürler ... @bayh @Sensation @bulutsuzgece @papakudioflu ...

• Beğen
Tepkiler: ceza87, skynet, Bay H ve 4 diğerleri
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Arkadaşlar 8.1 den enson slow guncellemesine yuklucem sınırlı netim kaç mb gerekir

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows 10 bölümünde araştırma yapıp bizlerle paylaşan yöneticilerin ne derece uğraştığı aşikar. Ciddi manada bu bölümdeki en ufak bi paylaşımınız yada diğer yöneticilerin paylaşımı bizleri ciddi manada heyecanlandırıyor. Bu paylaşımız da yine her zamanki gibi ince bi araştırma gerektiren bi paylaşım. Teşekkürler ... @bayh @Sensation @bulutsuzgece @papakudioflu ...
+1 :oke:

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim wifiden çekuorum %11suan kaç mb fikrin varmı

Aybars1979

Aybars1979

Üye
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Şuan indiriyor 30 larda iptalmi etsem bide slowdayım ben 35 güne slowa da gelirmi

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Şuan indiriyor 30 larda iptalmi etsem bide slowdayım ben 35 güne slowa da gelirmi
eğer aciliyetiniz yoksa bence edin 300mb dosya indirimi için sonra güncellemeler ek indirmeler vs onlarda internetinmizden yiyecektir. aciliyetiniz yoksa bekleyin 3-5gün daha şuanki sürüme şarj dayanmamaya başladı ilk başlardaki gibi değil ben günde 2 kez şarj doldurur oldum.

braayn

braayn

Üye
Acı ve çile için yüklemeyin :) HUZUR DENİM'de ..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumia 920 olupta w10m kuran varmı kamerada uzak nesneleri çekerken etrafı bazen çok bulanıklaştırıyor otomotik ayarlarda ve sanki resim kalitesi düştü gibi beni hiç memnun etmiyor bu aralar

skynet

Üye
Haftaya güncelleme ile başlayalım artık

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
yüklemeyen diyen arkadaşlar yükledim ce müthiş o lanet menu anımasyonu gitmiş ben 8.1 zaten günde 2 kez sarjedıyordum valla şaşırdım hiçbi sorun yok tarayıcı biraz sıkıntılı sistem daha oturmadı hafif takılmalar var şarj aynı ve hakikaten olmuş yani bi şirketlerin uygulamaları kotu işte be tamamen teli hızlandırmaya yönelik olmuş gibi güncelleme geçişler uçuyor :-)

Üst Alt