OLması lazım, şu anda arama yaptırdığım zaman var olan uygulamalar listede gözükmüyor.Mağazanın arama ve listeleme algoritmasında değişiklikler oluyor.
Detaylar için.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1020 kullanıyorum.kamera açılırken lens kapağından ses geliyovalla bugune kadar ateş ettiğini hiç görmedim ama win 10 mobiledemi ateş ediyor![]()

5. yapıda yüklemiştim sanırım eski mağazadanwin10 da lumia cameramız yok maalefes.
fark varmı ben öyle dikkat etmedim göremedim aynı gibi
Ben hevesimi aldım.bu kadar aksiyon yeterAynısını L625e 6 defa w10 yükledim![]()
Kararlı sürüme kadar beklemedeyim.zaten netim de yok tatilde.en iyisi kullanılabilir sürümü beklemek 

Windows 10 bölümünde araştırma yapıp bizlerle paylaşan yöneticilerin ne derece uğraştığı aşikar. Ciddi manada bu bölümdeki en ufak bi paylaşımınız yada diğer yöneticilerin paylaşımı bizleri ciddi manada heyecanlandırıyor. Bu paylaşımız da yine her zamanki gibi ince bi araştırma gerektiren bi paylaşım. Teşekkürler ... @bayh @Sensation @bulutsuzgece @papakudioflu ...10240 numaralı sürüm dosya yöneticisi araştırmalarında yeni içeriklere denk geldim, 2K çözünürlüğe sahip arka planlar hazır durumda.
Ayrıca büyük ekranlı (15(3)20 veya XL serisi) cihazlarda uygulamaların çalışma sistemi aşağıdaki gibi olacaktır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
+1Windows 10 bölümünde araştırma yapıp bizlerle paylaşan yöneticilerin ne derece uğraştığı aşikar. Ciddi manada bu bölümdeki en ufak bi paylaşımınız yada diğer yöneticilerin paylaşımı bizleri ciddi manada heyecanlandırıyor. Bu paylaşımız da yine her zamanki gibi ince bi araştırma gerektiren bi paylaşım. Teşekkürler ... @bayh @Sensation @bulutsuzgece @papakudioflu ...

Şebeke ise indirmez.Arkadaşlar 8.1 den enson slow guncellemesine yuklucem sınırlı netim kaç mb gerekir
300mb dolaylarınd asdlında 3-5 gün bekleseydiniz iyi idi yeni sürümün eli kulağındadır. üst üste yüklememiş olurdunuz.Kardeşim wifiden çekuorum %11suan kaç mb fikrin varmı
eğer aciliyetiniz yoksa bence edin 300mb dosya indirimi için sonra güncellemeler ek indirmeler vs onlarda internetinmizden yiyecektir. aciliyetiniz yoksa bekleyin 3-5gün daha şuanki sürüme şarj dayanmamaya başladı ilk başlardaki gibi değil ben günde 2 kez şarj doldurur oldum.Şuan indiriyor 30 larda iptalmi etsem bide slowdayım ben 35 güne slowa da gelirmi
Önerim yüklemeyinŞuan indiriyor 30 larda iptalmi etsem bide slowdayım ben 35 güne slowa da gelirmi