Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Bu hafta öksüz kaldık
Tubecast güncellendikten sonra açmak istediğimde tekrar mağazaya yönlendiriyor ve tekrar güncelleniyor :hmmm
Edit: Silip tekrar kurduktan sonra düzeldi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Insider güncellemesi sonunda yeni mağazada da göründü.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Windows Insider güncellemesi sonunda yeni mağazada da göründü.
Yeni mağazada eski uygulamaların güncellemesinde sıkıntı var geçenlerde oyunumu güncelledim eski mağaza güncelleme var dedi yeni sürümü yükledi yeni mağazayı açtım oyun son sürüm olmasına rağmen güncelleme var dedi eski sürümü yükledi manyak :)

Aynı olay age of Empires oyununda oluyor, gabriel e twit attım o kadar, böyle böyle dedim sallamadı beni herkese cevap veriyor bana vermiyor:(

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bende hafıza kartını atılan oyunları görmuyordu açmıyordu yeniden başlatınca. Depolamaya girdim asphalt 8 700kb dedi :D

dakamon

dakamon

Üye
Valla ben 8.1 deki telefonumda güncelleme yaptım yapmadan önce bi baktım çok geç açılıyordu güncellemeden sonra bariz fark var daha hızlı açılıyor artık lumia camera

• Beğen
Tepkiler: ON9
braayn

braayn

Üye
Beyler aşağıdaki videoda win 10 antutu sonucu note 4 ve iphone göre çok çok düşük değil mi ? Birde neden bizdeki antutu testi çok kısa sürüyor ? Programın beta olmasından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Beyler aşağıdaki videoda win 10 antutu sonucu note 4 ve iphone göre çok çok düşük değil mi ? Birde neden bizdeki antutu testi çok kısa sürüyor ? Programın beta olmasından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

bizdeki antutu bi halt etmez her seferinde farklı çıkıyor :off:

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Bizdeki antutunun diğerleri ile alakası bile yok Basemark OS daha iyi :)

• Beğen
Tepkiler: braayn
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni mağazada eski uygulamaların güncellemesinde sıkıntı var geçenlerde oyunumu güncelledim eski mağaza güncelleme var dedi yeni sürümü yükledi yeni mağazayı açtım oyun son sürüm olmasına rağmen güncelleme var dedi eski sürümü yükledi manyak :)

Aynı olay age of Empires oyununda oluyor, gabriel e twit attım o kadar, böyle böyle dedim sallamadı beni herkese cevap veriyor bana vermiyor:(

Yapı 10149'da 2 mağaza için olan sorundu. Şimdi sadece yeni mağaza olduğu için böyle bir sıkıntı yok. Sadece güncellemeler daha geç geliyor eski mağazaya göre.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
sahanemir

sahanemir

Üye
güncelleme. oto gelmiyor ben hep arattırıyorum öyle geliyor.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
en iyisi 8.1 :D

skynet

Üye
W10'dan sonra 8.1 hesap makinasından farksız geliyor bana :kotu:

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve Dexter Morgan
braayn

braayn

Üye
win 10'nun tadına bakan 8.1'e geçince win 7'den xpye geçmek gibi oluyordur ama benim gibi 8.1i hep kullanan için sıkıntı olmuyor :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefon 1 haftadan fazladır takılmalar başladı her seferinde de soft reset yapıyorum aslında bende genelde magazada kütüphane kısmında tüm uygulamlar kısmına girmek istediğimde o kısım gelmiyor ve ana menüde gelmiyor kaç defa denedim bu gün rasgele geri bilirim kısmına bakayım dedim 95 tane geri bildirim birikmiş ne ara bu kadar oldu bilmiyorum, biliyorsunuzdur telefonda soft reset yaparken telefon geri bildirim gönderiyor fark edenler olmuştur

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
valla bugune kadar ateş ettiğini hiç görmedim ama win 10 mobiledemi ateş ediyor :)
Bunu okuyunca her ne olursa olsun, gelde Windows 10 Mobile TP yükleme : ) )
Windows Mobile 8.1 ikinci el Anadol ve Doktordan
Windows 10 Mobile ise sıfır (Kullanmayan bilmez, Kelepir)

Son düzenleme:

Üst Alt