dilmenibrahim
Üye
fark varmı ben öyle dikkat etmedim göremedim aynı gibiLumia Camera güncellendi.bildiiğin canavar olmuş.ateş ediyo resmen![]()
fark varmı ben öyle dikkat etmedim göremedim aynı gibiLumia Camera güncellendi.bildiiğin canavar olmuş.ateş ediyo resmen![]()
Yeni mağazada eski uygulamaların güncellemesinde sıkıntı var geçenlerde oyunumu güncelledim eski mağaza güncelleme var dedi yeni sürümü yükledi yeni mağazayı açtım oyun son sürüm olmasına rağmen güncelleme var dedi eski sürümü yükledi manyakWindows Insider güncellemesi sonunda yeni mağazada da göründü.

bizdeki antutu bi halt etmez her seferinde farklı çıkıyorBeyler aşağıdaki videoda win 10 antutu sonucu note 4 ve iphone göre çok çok düşük değil mi ? Birde neden bizdeki antutu testi çok kısa sürüyor ? Programın beta olmasından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bizdeki antutunun diğerleri ile alakası bile yok Basemark OS daha iyiBeyler aşağıdaki videoda win 10 antutu sonucu note 4 ve iphone göre çok çok düşük değil mi ? Birde neden bizdeki antutu testi çok kısa sürüyor ? Programın beta olmasından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

deneyeceğim şimdiBizdeki antutunun diğerleri ile alakası bile yok Basemark OS daha iyi![]()
Yeni mağazada eski uygulamaların güncellemesinde sıkıntı var geçenlerde oyunumu güncelledim eski mağaza güncelleme var dedi yeni sürümü yükledi yeni mağazayı açtım oyun son sürüm olmasına rağmen güncelleme var dedi eski sürümü yükledi manyak
Aynı olay age of Empires oyununda oluyor, gabriel e twit attım o kadar, böyle böyle dedim sallamadı beni herkese cevap veriyor bana vermiyor![]()
Yapı 10149'da 2 mağaza için olan sorundu. Şimdi sadece yeni mağaza olduğu için böyle bir sıkıntı yok. Sadece güncellemeler daha geç geliyor eski mağazaya göre.Yeni mağazada eski uygulamaların güncellemesinde sıkıntı var geçenlerde oyunumu güncelledim eski mağaza güncelleme var dedi yeni sürümü yükledi yeni mağazayı açtım oyun son sürüm olmasına rağmen güncelleme var dedi eski sürümü yükledi manyak
Aynı olay age of Empires oyununda oluyor, gabriel e twit attım o kadar, böyle böyle dedim sallamadı beni herkese cevap veriyor bana vermiyor![]()
bence de ama 10 u kullandıktan sonra da olmuyor ya..en iyisi 8.1![]()
öylede şuan en ideali 8.1 win 10da asphalt oynayam dedim açamadım bilebence de ama 10 u kullandıktan sonra da olmuyor ya..

ben hala w10 un eksikleri giderilmeden 8.1 ile kıyaslamamW10'dan sonra 8.1 hesap makinasından farksız geliyor bana![]()

Bunu okuyunca her ne olursa olsun, gelde Windows 10 Mobile TP yükleme : ) )valla bugune kadar ateş ettiğini hiç görmedim ama win 10 mobiledemi ateş ediyor![]()