Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Evet yeni gelmiş sonunda arka plan olarak atamayı fotoğraflar uygulamasına koymayı akıl etmişler.
pc de vardı sanırım telefon tarafınada bekliyordum daha güncelleyemedim ama umarım pcdeki gibidir arka plan kendi kendi ne değişip renklerde ona göre değişiyor olandandır.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Microsoft Fotoğraflar 15.618.19.002.0 > 15.710.18202.0
Windows Kamera 5.42.2003.0 > 5.42.2005.0
sürümlerine güncellendi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sanki bu seçenekler yeni gelmiş gibi. Ayrıca fotoğrafı yukarı kaydırarak bilgileri görebilme kaldırılmış. Kutucuk efekti de değişmiş.
bu şekilde olması daha iyi olmuş daha denemedim ama yaklaştırma sorunu yukarı çekme yüzünden olabilirdi iyi yapmışlar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
8.1 de ayarlarda erişim kolaylığı kısmından yazı karakterlerini büyütüp küçültebiliyorduk Wp10'da ise metin ölçeklendirme diye bir yer var ya çok küçük oluyor yazılar yada çok büyük istediğim gibi yapamadım bir türlü..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
8.1 de ayarlarda erişim kolaylığı kısmından yazı karakterlerini büyütüp küçültebiliyorduk Wp10'da ise metin ölçeklendirme diye bir yer var ya çok küçük oluyor yazılar yada çok büyük istediğim gibi yapamadım bir türlü..
ben 920 de en düşük seviyede kullanıyorum sorun olmuyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bendeki Uygulamalar yerindeki ölçeklendirme çok küçük, sanıyorum sistematik bir hata.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Microsoft Fotoğraflar 15.618.19.002.0 > 15.710.18202.0
Windows Kamera 5.42.2003.0 > 5.42.2005.0
sürümlerine güncellendi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sanki bu seçenekler yeni gelmiş gibi. Ayrıca fotoğrafı yukarı kaydırarak bilgileri görebilme kaldırılmış. Kutucuk efekti de değişmiş.
Arka plan değiştiremiyordum, bu yeni sürümde fotoğraflar uygulamasından direkt arka plan olarak ayarla dedim bu sefer oldu değiştirdi arkaplanı, şimdi Ayarlardan da yapılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
7. yapıyı yükledikten sonra lumia kamera uygulaması yüklenmedi, kullanılmayacak mı artık?

nokianın bazı uygulamalarını yeni mağazaya koymamışlar.o yüzden yüklenmiyor.
tamamen nokiadan kalanları kaldırıyor galiba.kamera,harita here uygulamaları gibi.

Ben de var ama :hmmm
Hem o kadar gelişmiş bir Kamera neden kullanılmasın ki

Son düzenleme:
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bildirim merkezinin yanıp sönmesini istemiyorsanız, bildirim merkezinden her hangi bişeye basılıp tutum onun ayarlarına gitmeyin. Sadece orayı eskisi gibi wifi aç kapa, bluetooth aç kapa vs. olarak kullanın.

YkPkY

YkPkY

Üye
outlook güncellendi

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim 17. 6004.42262.0 > 17.6012.42002.0 sürümüne güncellendi.

Outlook Takvim kutucuğu artık tarihi gösteriyor. Bazı kişilerde görmüştüm ama bana bu sürüm ile geldi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YkPkY ve BLasTeaR
YkPkY

YkPkY

Üye
:bleh:bu arada surface tablet kullanıyorum,zorunuza gitmesin.

(Ne zaman aldım lan ben bunu?
Parada yokki :/
Allah Allah )

kburak94

Üye
arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. bir sorunum var .wi-fi bağlıyken ne uygulama yükleyebiliyorum ne de güncellemeler otomatik yükleniyor. hücresel veriden yükleyebiliyorum sadece.soft reset attım üzerine sıfırlama yaptım ama çözülmedi. var mıdır bu sorunla karşılaşan ya da bir çözüm önerisi olan yardım edebilecek ?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
:bleh:bu arada surface tablet kullanıyorum,zorunuza gitmesin.

(Ne zaman aldım lan ben bunu?
Parada yokki :/
Allah Allah )

Tarayıcıyı ve Maxicep sitesini masaüstü yaparsanız herkesin Surface'i olur tabii :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

skynet

Üye
Kamera için bir yenilik var mı ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Konu dısı olacak ama Windows 10 pc sürümünde yapı 10166ya nasıl geçebilirim? Şuan 10130dayım. Güncelleme görünmüyor

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Konu dısı olacak ama Windows 10 pc sürümünde yapı 10166ya nasıl geçebilirim? Şuan 10130dayım. Güncelleme görünmüyor
Ayarlardan slow seçeneğini fast olarak değiştir. Ben öyle yaptım geldi 166

YkPkY

YkPkY

Üye
[aexter Morgan, post: 7688873, member: 1474893"]Değiştiriddm ama gelmiyor. Güncel diyor[/QUOTE]
gelir.biraz daha bekle
yada Microsoft da 62nin isosu var,onu indir kur.ardından 66 gelir.
bende sıralama öyle devam etti
finalede bişey kalmadı gerçi.15 gün sabret,lisanslıysan.

Üst Alt