şuan fastta yayınlanan sürüm ile slowdaki sürüm aynı toplu iğne ucu kadar fark yok. ekstra bir beklentiniz olmasın. (bunu gabede teyit etti benim yorum değil sadece)Cemaat şu slow sürümü yukleyen varmı ?
şuan fastta yayınlanan sürüm ile slowdaki sürüm aynı toplu iğne ucu kadar fark yok. ekstra bir beklentiniz olmasın. (bunu gabede teyit etti benim yorum değil sadece)

sanki fastta yüklemiştiniz gibi hatırlıyorum neden geri döndünüz?Sağ ol kardeşim az daha yüklemeye yelteniyordum![]()
5.yapıyı yüklemiştim pil ömrü kısa olduğu için döndüm gene aynıymış zaten yuklesem dönerdim.sanki fastta yüklemiştiniz gibi hatırlıyorum neden geri döndünüz?
o yüzden hemen buzdolabına attım,el değmiyordu.10 dk beklettim zaten.dostum bu konuda ciddi isen dikkat et işlemciyi çatlatma![]()
Şu an mağazadan ürün alımı için kullanılan değil mi zaten bence ulaşımda ve dışarıda alışverişte kullanılamıyorsa bir işe yaramazLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynen sabah gördüm ben deArtık Groove Müzik.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şuan benim 8.1 Denim ile kullandığım music programı ile groove muzik programı arasında tasarım haricinde ne gibi özellikleri ve avantajı var? merak ettim doğrusu arayüz vs çok hoş ama kullanmadığım için aradaki farkları bilmiyorum .Artık Groove Müzik.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
slow değilim ben yalnız ama groove olduDemek ki ıfak tefek birşeyker var slow da.
çok daha hızlı en basitinden fark edilir derecede bir hızlanma varşuan benim 8.1 Denim ile kullandığım music programı ile groove muzik programı arasında tasarım haricinde ne gibi özellikleri ve avantajı var? merak ettim doğrusu arayüz vs çok hoş ama kullanmadığım için aradaki farkları bilmiyorum .
gmail mi? ben hotmail ve outlook hesaplarımı sorunsuz kullanıyorum. yavaşlık geçiyor şuan gayet akıcı benim 920 2 hafta falan olacak kuralı.Merhaba
Sonunda l920 ye wp10 kurdum ilk kurduğum yapıya göre çok iyi şuan benim için sıkıntı olan menü geçişlerinde yavaşlık ve e posta hesaplarının kurulamaması ilk izlenimlerim şarjda sıkıntı veya ısınma sorunu görülmüyor.
Şu e posta olayına bir çözüm var mı