Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Hello, Groove Music by Microsoft!

Microsoft, Windows 10 final güncellemesinde Xbox müzik ve Xbox video uygulamalarını kaldıracak. İlerleyen dönemde Groove Müzik uygulaması diğer platformlara da gelecek.
hadi hayırlısı bakalım daha neler göreceğiz...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Açıkçası ben 7. yapıyı sızdırılanlardan çok daha fazlasıyla, fazla fazla yeniliklerle görmek istiyorum :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Açıkçası ben 7. yapıyı sızdırılanlardan çok daha fazlasıyla, fazla fazla yeniliklerle görmek istiyorum :)
Sızanlar aslında 7. yapı değil. Sadece PC üzerinden emülatörden görüntüler.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ayrıca ne olacak bu HERE servislerinin hali. Microsoft ile Nokia ayırlmasa çok iyiydi. Daha birkaç gün öncesinde Here servisleri çalışır durumdayken bile Here Maps içinden Here Drive+ a yönlendirmeyi bulamamıştım. Yani bir rota seçip navigasyonu başlat dediğimde, Here Drive yerine Windows Haritalar açılıyordu. Bunun üzerine şimdilerde birde güncelleme hataları ortaya çıktı. Here servislerinin hiç birini güncelleyemiyor ya da mağazadan aratıp bulamıyoruz. Bölge ve dili ABD yaptığım halde sorun aynen devam ediyor. Hayırlısı bakalım :) İnşallah kısa süre sonra gelmesini beklediğimiz 7. yapı bunu düzeltmiş olarak gelir.

• Beğen
Tepkiler: serinaga

alaca61

Üye
Arkadaşlar m.edgede pdg dosyaları ve e-ekstreleri açamadım bir kolayı varmı yardım lütfen
Pdf

BaySerkan

BaySerkan

Üye
telefon rehberindeki numaranın birine not yazmıştım değiştirmek için düzenleyi tıkladım değiştirip kaydettim geri çıktım baktım değiştirmemiş birkaçkez denedim olmadı bende komple numara not hepsini silip yeniden oluşturdum bu sefer oldu..:thumbup:

alaca61

Üye
Uç browseri görmüyor ki direkt m.edgeyi sçıyo
Açıyor

YkPkY

YkPkY

Üye
Ayrıca ne olacak bu HERE servislerinin hali. Microsoft ile Nokia ayırlmasa çok iyiydi. Daha birkaç gün öncesinde Here servisleri çalışır durumdayken bile Here Maps içinden Here Drive+ a yönlendirmeyi bulamamıştım. Yani bir rota seçip navigasyonu başlat dediğimde, Here Drive yerine Windows Haritalar açılıyordu. Bunun üzerine şimdilerde birde güncelleme hataları ortaya çıktı. Here servislerinin hiç birini güncelleyemiyor ya da mağazadan aratıp bulamıyoruz. Bölge ve dili ABD yaptığım halde sorun aynen devam ediyor. Hayırlısı bakalım :) İnşallah kısa süre sonra gelmesini beklediğimiz 7. yapı bunu düzeltmiş olarak gelir.
benim nokia fanatikliğimin başında gelen en büyük etkenlerden biri nokia mapsdı.Windows mapsı pek beğenmedim.eğer tamamen giderse haritalarıda ücretli yaparsa ki aylar önce bunu konuşmuştuk.
ciddi benim gibi fanatikler çelişki durumuna düşecek.
ilerleyen günlerde ne olur bilinmez.
sıkıntılı işler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorun tamamen mağaza kaynaklı. 8.1'de sıkıntı yok yani. 2 mağaza olunca sıkıntı oluyor. Bende de çalışmıyorlar şu an.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Cüzdan uygulaması Mağazaya gelmiş. Ayrıca Ses kaydedicisi, Filmler ve TV, Outlook posta ve outlook takvim güncellendi.
Ve ses kaydedicisi artık açılmıyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: n000k, skynet ve Dexter Morgan
serinaga

serinaga

Üye
Yeni Cüzdan uygulaması Mağazaya gelmiş. Ayrıca Ses kaydedicisi, Filmler ve TV, Outlook posta ve outlook takvim güncellendi.
Ve ses kaydedicisi artık açılmıyor :ehe

İlginç doğrusu her gelen güncelleme kimi uygulamaları çökertiyor :allalla:
Allah sonumuzu hayretsin ...

edta28

Üye
kilit ekranında pin gireiyorum öylece kaldı ne yapabilirim çözüm nedir windows 10

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar m.edgede pdg dosyaları ve e-ekstreleri açamadım bir kolayı varmı yardım lütfen
Pdf

Pdf dosyaları için Onereader kullanabilirsin, ben uzun süredir kullanırım, oldukça başarılı bir uygulama ...

braayn

braayn

Üye
benim nokia fanatikliğimin başında gelen en büyük etkenlerden biri nokia mapsdı.Windows mapsı pek beğenmedim.eğer tamamen giderse haritalarıda ücretli yaparsa ki aylar önce bunu konuşmuştuk.
ciddi benim gibi fanatikler çelişki durumuna düşecek.
ilerleyen günlerde ne olur bilinmez.
sıkıntılı işler
Mapsler giderse bende wm yi direk bırakır giderim .

skynet

Üye
7. yapı bu hafta gelir mi ? Telefon iyice ağırlaştı sıfırlamamak için kendimi zor tutuyorum

Rainesto

Rainesto

Üye
Slow beklerken toprak olacağım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bir sessizlik var, haydi hayırlısı..
Gabriel den de galiba hiç ses çıkmıyor.
Ya da 6 ncı yapı insanları oyalamaya yetecek kadar iyi çıktı : ) )

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt