Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Bir şey sorucam, Windows 10 Mobile çıkınca WP8.1'e göre eklenen yenilikler başka bir konuda yazılacak mı? 500 sayfanın hepsini okuyup ne yenilikler eklenmiş diye bakmak zor çünkü:ehe

kamil5028347

kamil5028347

Üye
gmail hesabım yok

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bir şey sorucam, Windows 10 Mobile çıkınca WP8.1'e göre eklenen yenilikler başka bir konuda yazılacak mı? 500 sayfanın hepsini okuyup ne yenilikler eklenmiş diye bakmak zor çünkü:ehe
bu iyi olurdu. mesela ben zamanında 2. yapıyı yükleyip geri döndüm 8.1'e. daha sonra forumdan uzaklaştım döndüğümde 6.yapı gelmişti. yenilikleri de bulamadan yaptım haliyle. Yeni bir konu olsa her yapıda neler eklendi falan yazsa sürekli güncellense ve yoruma da kapalı olsa şükela olurdu

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
1520 sensör sorunu yüzünden 8.1 e geri döndüm. Kamera tuşunda bi sıkıntı var bazen çalışmıyor. Ve lumia kamera da kamerayı açınca tuşa basılı tutunca 4k video kaydı yapmıyor muydu bende şuan yapmıyor cevap verirseniz çok memnun olurum arkadaşlar.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yeni yapı gelsin artık

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim telefondaki Windows 10 IP de Here servislerinin hepsi arafta kalmış, silik renkte duruyor. :sos Şu an çalışmıyor, mağazaya yönlendiriyor, mağazaların hiç birinden bulunamıyor, kaldırılmıyor, yeniden yüklememe izin vermiyor, güncellenmiyor. Hazır linklerden bulup yükle diyorum, maille yüklemem için link gönderiyor ve o da yüklemiyor. :karisti: Kısır döngüne döndü :karisti:. 7. yapı çabuk gelse de sıfırlamak zorunda kalmasam.

0MG90

0MG90

Üye
bu iyi olurdu. mesela ben zamanında 2. yapıyı yükleyip geri döndüm 8.1'e. daha sonra forumdan uzaklaştım döndüğümde 6.yapı gelmişti. yenilikleri de bulamadan yaptım haliyle. Yeni bir konu olsa her yapıda neler eklendi falan yazsa sürekli güncellense ve yoruma da kapalı olsa şükela olurdu
Yöneticilerden rica ediyoruz o zaman :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim telefondaki Windows 10 IP de Here servislerinin hepsi arafta kalmış, silik renkte duruyor. :sos Şu an çalışmıyor, mağazaya yönlendiriyor, mağazaların hiç birinden bulunamıyor, kaldırılmıyor, yeniden yüklememe izin vermiyor, güncellenmiyor. Hazır linklerden bulup yükle diyorum, maille yüklemem için link gönderiyor ve o da yüklemiyor. :karisti: Kısır döngüne döndü :karisti:. 7. yapı çabuk gelse de sıfırlamak zorunda kalmasam.
Dil ve bölgeyi abd yapıp yeni mağazadan güncelleyebiliirsin.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu aralar çok donuyor telefon. Yazı yazıyorum 3 sn gecikmeli geliyor yazdıklarım

serinaga

serinaga

Üye
Öylede yüklemiyor Kemal arkadaşım.
Mağazaların ikiside kafayı tırlatmış,daha oturamamış

Aynen bende de öyle, here servisleri başlangıçta hepsi çalışıyordu, en son gelen güncelleme ile ne yükleniyorlar, ne de çalışıyorlar, mağaza tam olarak oturmamış ...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Aynen bende de öyle, here servisleri başlangıçta hepsi çalışıyordu, en son gelen güncelleme ile ne yükleniyorlar, ne de çalışıyorlar, mağaza tam olarak oturmamış ...
Sıkıntı, yeni yapı yüklenirken eski yapıda güncellenmesi yapılmamış, eksik kalmış uygulamalardan kaynaklanıyor gibi.
Oysa Uygulamanın üzerine temas ettiğinde çıkan menüde bir de ONAR veya GÜNCELLE diye bir seçenek çıksa bu sorun çözülebilir.

serinaga

serinaga

Üye
Sıkıntı, yeni yapı yüklenirken eski yapıda güncellenmesi yapılmamış, eksik kalmış uygulamalardan kaynaklanıyor gibi.
Oysa Uygulamanın üzerine temas ettiğinde çıkan menüde bir de ONAR veya GÜNCELLE diye bir seçenek çıksa bu sorun çözülebilir.

Sanmıyorum eski yapıdaki güncellemeden kaynaklandığını, ilk wp10 yüklememde hiç çalışmamışlardı. Sonra geri döndüm ve sıfırdan kurulum yapıp, tüm güncellemeleri yapıp wp10'a geçtim. İlk başta ne güzel çalışıyordu, taaa ki güncelleme geldi ve çakıldı ...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sanmıyorum eski yapıdaki güncellemeden kaynaklandığını, ilk wp10 yüklememde hiç çalışmamışlardı. Sonra geri döndüm ve sıfırdan kurulum yapıp, tüm güncellemeleri yapıp wp10'a geçtim. İlk başta ne güzel çalışıyordu, taaa ki güncelleme geldi ve çakıldı ...
Olabilir.
bazen bende de oluyor, bi uygulamayı bilgisayarda deniyorum, her şey yolunda, arıza yok, sorun yok.. Çalışıyor..
Sonra buna göre yayınlıyorum ve cep telefonuna güncellemeyi yüklediğimde arıza verebiliyor..

kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
Merhaba

Wp 10 u kuracaktım ancak sonra vazgeçtim. Ancak şuan sürekli güncelleme uyarısı veriyor bunu nasıl ortadan kaldıracağız. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bay H

Bay H

Üye
Windows 10 bilgisayar sürümü için ana geliştirme süreci artık sonlanıyor, RTM adayının da kısa bir süre içerisinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Mobile sürüm için hızlı bir sürecin başlaması artık daha yakın, bilgisayar sürümünde RTM'e geçişden dolayı bu hafta yeni bir yapı geleceğini pek sanmıyorum ancak gelecek hafta yeni ve güzel bir yapı görebiliriz belki.

serinaga

serinaga

Üye
Merhaba

Wp 10 u kuracaktım ancak sonra vazgeçtim. Ancak şuan sürekli güncelleme uyarısı veriyor bunu nasıl ortadan kaldıracağız. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merak etmeyin bahsettiğimiz sorunlar, kullanıma engel değil şimdilik, yeni yapı gelince düzelir muhtemelen ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hello, Groove Music by Microsoft!

Microsoft, Windows 10 final güncellemesinde Xbox müzik ve Xbox video uygulamalarını kaldıracak. İlerleyen dönemde Groove Müzik uygulaması diğer platformlara da gelecek.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve flutewoddy
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hello, Groove Music by Microsoft!

Microsoft, Windows 10 final güncellemesinde Xbox müzik ve Xbox video uygulamalarını kaldıracak. İlerleyen dönemde Groove Müzik uygulaması diğer platformlara da gelecek.
sadece isim değişikliği gibi duruyor, xbox video zaten film ve tv oldu görünümüde resimlerde paylaşılan şekilde, ancak xbox müzik groove müzik olucak galiba ayrı ayrı 2 uygulama yani onunla ilgili bir şeyler paylaşılmış ancak özellik olarak şuanlık aynı gibi okuduğumdan pek bir şey anladım sayılmaz aslında, kısaca farklılık olucak mı

Aybars1979

Aybars1979

Üye
sadece isim değişikliği gibi duruyor, xbox video zaten film ve tv oldu görünümüde resimlerde paylaşılan şekilde, ancak xbox müzik groove müzik olucak galiba ayrı ayrı 2 uygulama yani onunla ilgili bir şeyler paylaşılmış ancak özellik olarak şuanlık aynı gibi okuduğumdan pek bir şey anladım sayılmaz aslında, kısaca farklılık olucak mı
isim değişikliği ile birlikte ilave özellikler gelecektir yoksa şuanki müzik uygulamasına sürekli güncelleme yapmalarının pek bir anlamı olmazdı.

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt