Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Sanırım pil simgesi tekrar değişmiş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

10146 numaralı yapı ile continuum desteğinin sisteme eklendiği belirtiliyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pil simgesi de yakında görünmez olacak :ehe Niye hala diğer simgelerle eş değil anlamak güç.

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Spartan kadar özürlü bir tarayıcı yok. Hiçbir şekilde video ve gif açamıyor
Senin cihazda sıkıntı var galiba su an spartan dayım ve hem gif hem video sıkıntısız oynuyor . Siegefall oyununu yukleyen varmı onu yukleyemedim ben neden çozemedim bolge dil dahil tum yontemleri denedim olmuyor magaza beta sayfa bulunamadı hatası veriyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

yeni kilit ekranı lockmix ile beraber (twitter hariç) çalışabiliyor
bugün evde çok sıkıldım ne yapsam ne yapsam dedim sonra baktım insider indirmişim 10'u kuruyorum. aklımda da hep acaba lockmix uyumlu olacak mı düşüncesi vardı iyi oldu bunu paylaşman :)
en son 2. yapıyı kurmuştum aynı gün geri dönmek zorunda kaldım office desteği yok diye. umarım 5. yapı ile günlük kullanıma daha uygun hale gelmiştir. konuya da uzak kaldım neler gelişti bilgim yok. umarım iyi olur

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bugün evde çok sıkıldım ne yapsam ne yapsam dedim sonra baktım insider indirmişim 10'u kuruyorum. aklımda da hep acaba lockmix uyumlu olacak mı düşüncesi vardı iyi oldu bunu paylaşman :)
en son 2. yapıyı kurmuştum aynı gün geri dönmek zorunda kaldım office desteği yok diye. umarım 5. yapı ile günlük kullanıma daha uygun hale gelmiştir. konuya da uzak kaldım neler gelişti bilgim yok. umarım iyi olur
Kurulum yapmadan önce bu konudaki değerlendirmeleri okumanızı öneririm.

braayn

braayn

Üye
MS acaba 10151'mi direk verir yoksa 10149 verip arkasında 10151^mi verir ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
MS baya hızlandı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
MS acaba 10151'mi direk verir yoksa 10149 verip arkasında 10151^mi verir ?
5 nci yapı öncekilere göre insana saç - baş yoldurmuyor.
Bu nedenle, 5 nci yapıdan daha iyi versin de hangi şekilde verirse versin. : ) )
MS, farklı, güzel, olması gerekecek şekilde doğru bir yola girdi.
Bundan sonra daha da iyisi bekleniyor..
Bazı değerlendirmeleri takip ettiğimde, beklentilerin yüksek olmasını sağladığını görüyorum...

Bundan sonraki yapının Slow olarak verileceği ihtimali de yüksek.

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979
braayn

braayn

Üye
5 nci yapı öncekilere göre insana saç - baş yoldurmuyor.
Bu nedenle, 5 nci yapıdan daha iyi versin de hangi şekilde verirse versin. : ) )
MS, farklı, güzel, olması gerekecek şekilde doğru bir yola girdi.
Bundan sonra daha da iyisi bekleniyor..
Bazı değerlendirmeleri takip ettiğimde, beklentilerin yüksek olmasını sağladığını görüyorum...

Bundan sonraki yapının Slow olarak verileceği ihtimali de yüksek.
bence sırada verilecek olan yapıdan sonra slowun gelebileceğine inanıyorum.Son Fast ile verilecek bir yapı akabinde Slow yapıyla birlikte slow motion camera özelliğide gelebilir :) nerden neye bağladım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bence sırada verilecek olan yapıdan sonra slowun gelebileceğine inanıyorum.Son Fast ile verilecek bir yapı akabinde Slow yapıyla birlikte slow motion camera özelliğide gelebilir :) nerden neye bağladım
Nasıl verirlerse versinler.
Yeni bir yazılımı ilk kez denemek heyecanlı oluyor : )

braayn

braayn

Üye
Nasıl verirlerse versinler.
Yeni bir yazılımı ilk kez denemek heyecanlı oluyor : )
evet kesinlikle öyle yeni bir yazılım heyecan uyandıracaktır.Full sürüm dışında kurmayacağım için ben sonbaharada kadar bekleyeceğim ve gelen her yapının videosu ve ss leri ile idare edeceğim artık.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
evet kesinlikle öyle yeni bir yazılım heyecan uyandıracaktır.fu ll sürüm dışında kurmayacağım için ben sonbaharada kadar bekleyeceğim ve gelen her yapının videosu ve ss leri ile idare edeceğim artık.
Ben senin gibi sabırlı davranamıyorum.
Öyle ki evdeki bilgisayara da hemen Windows 10 kurdum.

Bay H

Bay H

Üye
Bu kadar küçültmelerinin üzerine simgenin yanına yüzde olarak gösterme eklense bir nebze olsun düzeltir durumu ancak görsel bütünlüğü bozmamak için buna pek yanaşacak gibi değiller.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
arkadaşlar çarklar dönüyor, kararıyor ekran, nokia yazıyor, sonra yeniden çarklar yaklaşık 20 dakikadır böyle resetlenip duruyor. pc de görmüyor, lsrt de görmüyor ne yapacağım?

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Zamanla sistemin kendine geldiği ve daha stabil olduğu söyleniyordu. En son çıkan yapıyı kullanalar bu konuda bir şey diyebilir mi? Kurduktan hemen sonra cihazlar çok kötü durumda olduğu gözüküyor.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
şimdi de daha büyük ve ekranın üst tarafında nokia yazısı çıktı kaldı böyle.

Üst Alt