Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

StRonK

StRonK

Üye
Bugün indirdim kurdum sabırlı insanın kullanabileceği bi yapı olmuş bende o sabır yok tekrar 8.1 e döndüm güzel yapmışlar ama hala kullanılabilecek gibi delmedi bana takılmalar oluyor dayanamadım umarım slow olarak yayınlanacak yapı daha akıcı olur :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bugün indirdim kurdum sabırlı insanın kullanabileceği bi yapı olmuş bende o sabır yok tekrar 8.1 e döndüm güzel yapmışlar ama hala kullanılabilecek gibi delmedi bana takılmalar oluyor dayanamadım umarım slow olarak yayınlanacak yapı daha akıcı olur :)

Zamanla olacak :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Mağaza beta yine açılmıyor. Kendi haline mi bıraksam

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sebahattinART

alaca61

Üye
Arkadaşlar internetten mp3 indirebilen varmı. 4.yapıda. İndirilmiyor

alaca61

Üye
5.yapıda mp3 indirebilen varmı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
braayn

braayn

Üye
İyimiş

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bişey sordum cevap yok neyse.
deneyen yoktur ben pc den indirdiğim için telefondaki uygulamalr reklamdan geçilmiyor sinir bozucu geliyor varsa bir bildiğiniz proğram söyleyin ismini kurup denerim hemen.

alaca61

Üye
Örneğin tubidy den indirile biliyomu. Video iniyo 4. Yapıda mp3 inmiyo

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şimdi bu özellik geliyor güzel ancak acaba telefon fiyatları ucuzlasın diye optis sabitlemeyi (ois) i kaldırıp nede olsa yazılımsal olarak var diye bir anlayış içerisine girmezler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi bu özellik geliyor güzel ancak acaba telefon fiyatları ucuzlasın diye optis sabitlemeyi (ois) i kaldırıp nede olsa yazılımsal olarak var diye bir anlayış içerisine girmezler
Öyle bir şey olamaz. Bu her telefonda olacak ama OIS kamera odaklı olanlarda.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Mağaza beta ısrarla açılmıyor. Ne yapmalıyım
Dil, bölge herşey amerika. ısrarla mağaza betaya giremiyorum. sürekli atıyor. güncellemeleri nasıl yapacağım

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Yapı 4 için sorun bu hafta erken giderilirse yapı 5 yükleriz heral

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Mağaza beta ısrarla açılmıyor. Ne yapmalıyım
Dil, bölge herşey amerika. ısrarla mağaza betaya giremiyorum. sürekli atıyor. güncellemeleri nasıl yapacağım
mağaza beta ne kadar süredir atıyor? yanlışım olmasın ama 2 defa mağaza beta güncellenmiş olabilir. 2 sindede giriş yapılamıyordu. belki güncelliyordur kendini wifi bağlantısını kesmeyin sürekli yeniden başlat yaparak indirmeyide kesmeyin bence bir kaç saat bekleyin sonra teli yeniden başlatın normal mağaza açılıyorsa zaten betanın bir numarası yok şuan başa bela bende sürekli 2 tane proğramı indirip kuramıyor yeniden başlatıyor internet kotamın içine ediyor resmen.

Üst Alt