Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Bende taktım şimdi interneti paylaşamıyorum.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Başladım hard reset atmaya,
Gerçekten insanın durumuna göre iki gününü alıyormuş..
Bakalım bugün bir gün gitti. : ))
Bu arada 5 nci yapıyı yeni görmüş oldum.. Her türlü sorununa rağmen bu windows 10 Mobile iyi gelecek öyle gözüküyor..
4 ncü yapıyla kıyaslanmaz bile..

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar Tekrar Söylüyorum 1520 ye Yüklemek isteyipte başlangıç ekranında kalanlar. Yüklemeden Önce lütfen dili ingilizce seçip sonra türkçeye dönsünler yoksa başlangıç ekranında kalıyor.
yüklemeden sonra kilit ekranında telefon bir 10 dk hareketsiz kalacak zaten yükleme öncesi yapılan resmi açıklamanın en önemli maddesi bu ve bu esnada kesinlikle telefona dokunulması istenmiyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
şöyle bir sorun oluştu.
birini aradığımda önce arama ekranı kişi bilgisi vs.. bildiğiniz görüntü ekrana geliyor,
sonra ekrandan kayboluyor ve ekran kararıyor.. ama aramaya devam ediyor..
aranan açarsa iyi.. açmaz ise ekranın kapalı olma durumunu açamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
yüklemeden sonra kilit ekranında telefon bir 10 dk hareketsiz kalacak zaten yükleme öncesi yapılan resmi açıklamanın en önemli maddesi bu ve bu esnada kesinlikle telefona dokunulması istenmiyor.
Dokunsak ne olur acaba :eller:

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
beklemeye devam. 2.yapıyı kurup geri dönmüştüm sanırım hala tatmin edici değil.

csH

csH

Üye
İnterrnet paylaşımı çalışmadığı için 8.1e geri dönüş yaptım inşallah 6. yapıda aktif olur

sahanemir

sahanemir

Üye
İnterrnet paylaşımı çalışmadığı için 8.1e geri dönüş yaptım inşallah 6. yapıda aktif olur
Yani sorun bende değil genelde bu sorun var sanırım .ama başka da şikayetim yok farklı programlar deneyerek bakmak lazım.

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar kendi kendine kapanıyor bunun çözümü varmı?Birde yazışmalarda atıyor?

alo123

Üye
Arkadaşlar güncelledim ama rehberde kimse çıkmıyor çıksada ger atıyor yardımcı olabilecek biri varmı

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Arkadaşlar güncelledim ama rehberde kimse çıkmıyor çıksada ger atıyor yardımcı olabilecek biri varmı
dili İngilizce yapın Türkçe'de maalesef rehber çalışmıyor..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
şöyle bir sorun oluştu.
birini aradığımda önce arama ekranı kişi bilgisi vs.. bildiğiniz görüntü ekrana geliyor,
sonra ekrandan kayboluyor ve ekran kararıyor.. ama aramaya devam ediyor..
aranan açarsa iyi.. açmaz ise ekranın kapalı olma durumunu açamıyorum.
sensör hassasiyetinde sıkıntı var azıcık leke olsa bile kapanıyor ekran sensörü silince açılıyor.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

yeni kilit ekranı lockmix ile beraber (twitter hariç) çalışabiliyor

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve alasulumurat
Bay H

Bay H

Üye
Gelen güncelleme ile değişen takvim uygulaması simgesi ve müzik uygulaması içeriği

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve Sensation
Aybars1979

Aybars1979

Üye
sürekli olarak güncelleme mi geliyor yoksa benim tel aynı proğramları sürekli yeniden mi kuruyor anlamadım. ayrıca market beta da beta yazıp arama yaparsanız 200den fazla beta halinde olan uygulama buluyor bilginiz olsun belki içlerinden beklediğiniz uygulamalar vardır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet nihayet Lumia 930 ile ilk sorunu buldum. Böyle bir sorunla karşılandı oldu mu?

Muhtemelen restart yapsam düzelecek ama hoşuma gitmedi değil :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet nihayet Lumia 930 ile ilk sorunu buldum. Böyle bir sorunla karşılandı oldu mu?

Muhtemelen restart yapsam düzelecek ama hoşuma gitmedi değil :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende de oldu. Yeniden başlattım düzeldi.

Üst Alt