hard reset atmalısın yoksa açılmıyor ayarlar kısmıbenim sorunum senin sorununu döver..
yüklemeden sonra kilit ekranında telefon bir 10 dk hareketsiz kalacak zaten yükleme öncesi yapılan resmi açıklamanın en önemli maddesi bu ve bu esnada kesinlikle telefona dokunulması istenmiyor.Arkadaşlar Tekrar Söylüyorum 1520 ye Yüklemek isteyipte başlangıç ekranında kalanlar. Yüklemeden Önce lütfen dili ingilizce seçip sonra türkçeye dönsünler yoksa başlangıç ekranında kalıyor.
Dokunsak ne olur acabayüklemeden sonra kilit ekranında telefon bir 10 dk hareketsiz kalacak zaten yükleme öncesi yapılan resmi açıklamanın en önemli maddesi bu ve bu esnada kesinlikle telefona dokunulması istenmiyor.

Yani sorun bende değil genelde bu sorun var sanırım .ama başka da şikayetim yok farklı programlar deneyerek bakmak lazım.İnterrnet paylaşımı çalışmadığı için 8.1e geri dönüş yaptım inşallah 6. yapıda aktif olur
arkadaşlar kendi kendine kapanıyor bunun çözümü varmı?Birde yazışmalarda atıyor?
Arkadaşlar güncelledim ama rehberde kimse çıkmıyor çıksada ger atıyor yardımcı olabilecek biri varmı
dili İngilizce yapın Türkçe'de maalesef rehber çalışmıyor..Arkadaşlar güncelledim ama rehberde kimse çıkmıyor çıksada ger atıyor yardımcı olabilecek biri varmı
sensör hassasiyetinde sıkıntı var azıcık leke olsa bile kapanıyor ekran sensörü silince açılıyor.şöyle bir sorun oluştu.
birini aradığımda önce arama ekranı kişi bilgisi vs.. bildiğiniz görüntü ekrana geliyor,
sonra ekrandan kayboluyor ve ekran kararıyor.. ama aramaya devam ediyor..
aranan açarsa iyi.. açmaz ise ekranın kapalı olma durumunu açamıyorum.
Bende de oldu. Yeniden başlattım düzeldi.Evet nihayet Lumia 930 ile ilk sorunu buldum. Böyle bir sorunla karşılandı oldu mu?
Muhtemelen restart yapsam düzelecek ama hoşuma gitmedi değil
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız