Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Müzik çalar olmuş hem de süper ama ekran görüntüsü atamadım bi :ehe

ihsan.snmz

Üye
günlük telefona kursam sıkıntı çıkar mı ? sıfırlamasında baya zorlanıyorum çünkü :D

afwerker

afwerker

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

1- Evet, bahsettiğim şey çalışıyor ancak bu olmaması gereken bir şey. Gelecek yapılarda göremeyiz
2- Spartan'ın masaüstü web deneyimi oldukça iyi.

Acaba spartanda masaüstü sürüme nasıl geçiş yapıyoruz?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Kişilerde profil foroğrafları değişik dönme efekti ile geliyor. Kulaklık takılıyken zil sesi kapalı olunca arama tuşlarına basınca sesler geliyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye

Kişilerde profil foroğrafları değişik dönme efekti ile geliyor. Kulaklık takılıyken zil sesi kapalı olunca arama tuşlarına basınca sesler geliyor.
Sistem İngilizce olarak sorunsuz çalışıyor mu ? Bu arada 735 te bildirim lediyle ilgili bi gelişme var mı :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sistem İngilizce olarak sorunsuz çalışıyor mu ? Bu arada 735 te bildirim lediyle ilgili bi gelişme var mı :)
Evet ingilizce her şey çalışıyor ama sıkıntılı. Isınma çok fazla. Bildirim ledi ayarları gelmemiş henüz. Gezinti çubuğu gizlenmiyor. Çift tıkla kapatma ayarı yok. Mesela şu an eski mağazadan inen çoğu uygulamam açılmıyor, tekrar kuruyorum. Çift tıkla açma çalışıyor. FM radyo çalışmıyor.

Son düzenleme:
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar 30 sayfa konuşulmuş maşallah neler oldu geldi mi 5. yapı geldiyse kurayım hemen :)

serinaga

serinaga

Üye
Yarın karar vereyim, bilemedim ki iyi mi kötü mü ? Office çalıştıran var mı acaba ? Sorun var mı World ve Excel'de ...

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
OneNot felan sorun çıkarıyor mu ?
Şarj durumu nasıl
Müzik ve rehber Türkçede açılıyor mu ?

Bunlar olumluysa sabaha kurarım :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
İlk yükleyen biri olarak şu saate kadar kullandım ve yaşadığım sorunları yazayım.

bildirim merkezi bazı uygulamalarda telefon dikey konumda iken çalışmıyor.
bazen telefon donuyor hiç bir tepki vermiyor.
müzik uygulamasını yüklememe rağmen halen açılmadı. mağazaya yönlendiriyor.
önceden gelen bütün uygulamalar atıyor. açılanlarda sıkıntı var
mixradio ile müzik açtım ama en son nerde kaldıysam ordan devam ediyor müzik listesi çalma listesine girmye çalıştığında atıyor.
bende iki adet telefon uygulaması geldi biri çalışıyor biri çalışmıyor
önceki sürümde ayarlar menüsü bende de iki tane geliyordu cihaz sıfırlayınca düzeliyor. Bu seferde ek özellikler menüsü ayarlarda değil hepsi ana menüye geliyor karışık oluyor.
kamera ve fotoğraflar uygulaması önceki haline göre gayet iyi
wifi artık tek tıklayınca kapatıyor basılı tutunca ayarlara gidiyor
şarj bence gayet iyi gidiyor.
ısınma bazen çok bazen yok anlayamadım.
ekranı büyük cihazlar için küçültme kullanmadım daha denedim çalışıyor.
klavye yatay konumda sol tarafa konumlandırılmış iki tarafa da sıfırlanınca daha kullanışlı olacak
menüde uygulama aradığında olan uygulamayı aramana rağmen bulamıyor. Örneğin mixradio yazıyorum ama gelmiyor.
spartan önceki sürümlere göre gayet başarılı sayfa tam yüklenene kadar yakınlaştırma yapmıyor sonra sıkıntı yok gayet akıcı ve hızlı. explorer bu sürümde yok.
ön kamera da fotoğrafı çektikten sonra beyazlatma olayı gitmiş gibi.
rehber açılmyor. telefon uygulaması zaten iş görüyor.

şarjım az olduğu için sıfırlama işlemini yarın yapacağım uygulama sorunları o zaman düzelecektir.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve StRonK
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Evet ingilizce her şey çalışıyor ama sıkıntılı. Isınma çok fazla. Bildirim ledi ayarları gelmemiş henüz. Gezinti çubuğu gizlenmiyor. Çift tıkla kapatma ayarı yok. Mesela şu an eski mağazadan inen çoğu uygulamam açılmıyor, tekrar kuruyorum. Çift tıkla açma çalışıyor. FM radyo çalışmıyor.
Teşekkür ederim ben en iyisi yüklemeyeyim sorunları var demekki hala.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
mağaza mail spartan office başta olmak üzere çoğu uygulama gözükmüyor ve bazı sorunlar yüzünden telefonu sıfırlamaya başladım, umarım günlük hayatta sorun çıkarmayacak derecede düzelir de dönmem 8.1 e.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bende güncelleme bulmuyor ?

saynesim

saynesim

Üye
Dışardan uygulama yükleme özeliği gelmiş yani diyelimki herhangi program veya oyunu hafıza kartına veya telefonun hafızasına attık androideki gibi dosya yöneticisinde yükleme yapabilirsiniz mağaza dışı bu gerçekten olursa süperin süperi olur

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

skynet

Üye
Yükleyenler tavsiye ediyor mu ona göre geçelim :)
Birde telefon arama tuşları hala ses çıkarıyor mu ?

csH

csH

Üye
Şu ana kadar 930 da herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 4. yapıda olan başlangıç ekranı gelmeme sorunu yok. Ayarlar da düzgün çalışıyor. Hücresel ayarlara Sadece 3G seçeneği gelmesi beni en çok sevindiren şey oldu. Black güncellemesinden önce bi şekilde yapılabiliyordu ama sonra bu seçenek gitmişti. Fotğraflar ve Müzik uygulamaları çalışıyor(Dil İngilizce Bölge ABD)
Yükleyenler tavsiye ediyor mu ona göre geçelim :)
Birde telefon arama tuşları hala ses çıkarıyor mu ?
Evet şimdi denedim kapalı olmasına rağmen ses çıkıyor ama sesize alınca çımıyor :)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
L820 kullanıyorum. 4. yapı en azından çalışıyordu. 5. yapı hiç çalışmıyor. Ayarlara giremiyorum. Hart reset kombinasyonunu kabul etmiyor. ve çok donuk çalışıyor. Bilgisayara bağlayıp 8,1 'e geri dönüyorum :(

mp2934

mp2934

Üye
5. Yapıyı yüklemek için illa ki 8.1 e dönmek gerekiyor mu?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ingilizce hangisini sececegiz müzik calısıyor rehber tıklayınca atıyor

şarjım az olduğu için sıfırlama işlemini yarın yapacağım uygulama sorunları o zaman düzelecektir.

Arkadaşlar dün de söylemiştim.
Uygulama listesinde 2 tane rehber var.
Bir tanesi çalışıyor, bir tanesi çalışmıyor.
Başlangıç ekranındaki kısayol çalışmayanın kısayolu.
Onu kaldırıp, çalışan rehber uygulamasının kısayolunu atın.
İngilizce-Türkçe ile alakası yok.

Ancak İngilizce "Kişiler" uygulamasında farkediyor.
Çünkü Türkçede "Kişiler" uygulaması çalışmıyor.

Üst Alt