Acaba spartanda masaüstü sürüme nasıl geçiş yapıyoruz?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1- Evet, bahsettiğim şey çalışıyor ancak bu olmaması gereken bir şey. Gelecek yapılarda göremeyiz
2- Spartan'ın masaüstü web deneyimi oldukça iyi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sistem İngilizce olarak sorunsuz çalışıyor mu ? Bu arada 735 te bildirim lediyle ilgili bi gelişme var mıEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kişilerde profil foroğrafları değişik dönme efekti ile geliyor. Kulaklık takılıyken zil sesi kapalı olunca arama tuşlarına basınca sesler geliyor.

Evet ingilizce her şey çalışıyor ama sıkıntılı. Isınma çok fazla. Bildirim ledi ayarları gelmemiş henüz. Gezinti çubuğu gizlenmiyor. Çift tıkla kapatma ayarı yok. Mesela şu an eski mağazadan inen çoğu uygulamam açılmıyor, tekrar kuruyorum. Çift tıkla açma çalışıyor. FM radyo çalışmıyor.Sistem İngilizce olarak sorunsuz çalışıyor mu ? Bu arada 735 te bildirim lediyle ilgili bi gelişme var mı![]()
Teşekkür ederim ben en iyisi yüklemeyeyim sorunları var demekki hala.Evet ingilizce her şey çalışıyor ama sıkıntılı. Isınma çok fazla. Bildirim ledi ayarları gelmemiş henüz. Gezinti çubuğu gizlenmiyor. Çift tıkla kapatma ayarı yok. Mesela şu an eski mağazadan inen çoğu uygulamam açılmıyor, tekrar kuruyorum. Çift tıkla açma çalışıyor. FM radyo çalışmıyor.
Evet şimdi denedim kapalı olmasına rağmen ses çıkıyor ama sesize alınca çımıyorYükleyenler tavsiye ediyor mu ona göre geçelim
Birde telefon arama tuşları hala ses çıkarıyor mu ?

günlük telefona kursam sıkıntı çıkar mı ? sıfırlamasında baya zorlanıyorum çünkü![]()

5. Yapıyı yüklemek için illa ki 8.1 e dönmek gerekiyor mu?
ingilizce hangisini sececegiz müzik calısıyor rehber tıklayınca atıyor
şarjım az olduğu için sıfırlama işlemini yarın yapacağım uygulama sorunları o zaman düzelecektir.