Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Telefon dili ingilizce olunca kişiler çalısıyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
İstediklerinizi sorabilirsiniz arkadaslar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer sonradan cozutmazsa bu sürüm biraz daha kullanılabilir duruyor.
(İngilizce kullanmakta zorlanmam diyorsanız ayarlardan dili ingilizce yapıp kullanmanız tavsiye edilir)

Bu sürümde biraz daha iyileştirme ve geliştirme yapılmış.
Ancak hala hatalar oldukça fazla. Eylül'e kadar epeyce kat edilecek yol var.

Henüz tüm ayar ve uygulamaları test etmedim ama günlük kullanımda idare eder gibi... :oke:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ThunderblastX
sahanemir

sahanemir

Üye
uygulama açılıyor ama kulaklığı tanımadığı için oynatamıyor radyoyu, yani çalışmıyor denilebilir, diğer arkadaşlar da durum nedir bilmiyorum
Kulaklığı tanıyıp tanımaması pek önemli değil neticede anten görevi görüyor ses çıkmıyor ise radyo nakavt demektir.:)

braayn

braayn

Üye
Bu arada CORTANA android markete gelmiş sanırım.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Kamerada iyileşme var sanki. Lumia 720 çok güzel odaklanabiliyor

sahanemir

sahanemir

Üye
Bulunduğum yerde wifi olmadığı için kuramıyorum güncellemeyi, gördü ama wifi lazım yarın kuracağım

meg1ddo

meg1ddo

Üye
telefon şardayken ekran kilitlenmiyor, tuş kilidi ile kapatınca 10 saniye sonra kendi kendine açılıyor ekran :D ama lock screen uygulaması ikonu ile kapatınca açılmıyor.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
cihaz şarjdayken whatsappta klavye sapıtıyor...

trepcan

trepcan

Üye
@Sensation Özgür Güncelleme menüsü altına Geliştirici seçenekleri ve dışarıdan uygulama yükleme imkanı gelmiş 4.Yapıda var mıydı bu özellik?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Sensation Özgür Güncelleme menüsü altına Geliştirici seçenekleri ve dışarıdan uygulama yükleme imkanı gelmiş 4.Yapıda var mıydı bu özellik?
Daha ilk kez yükleyeceğim ama vardı diye hatırlıyorum.

afwerker

afwerker

Üye
Dediğiniz sorunlar bendeki 1520de yok şuan sadece maxicep'te yazılar bilgisayardan girilmiş gibi küçük oluyor ve yakınlaştırma yapılmıyor. Onun içinise ekranı döndürmeyi açıp ekranı dönderdiğinizde düzeliyor. Ekranımı yansıt çalışıyor.

Kelv1n

Kelv1n

Üye
Beyler bu kilit ekranında kaç dk beklediniz 1 saat oldu nerdeyse

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ses kaydedicide sesi kaydettikten sonra seste düzenleme yapılabiliyor. İstesiginiz kısmı kesebiliyorsunuz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dediğiniz sorunlar bendeki 1520de yok şuan sadece maxicep'te yazılar bilgisayardan girilmiş gibi küçük oluyor ve yakınlaştırma yapılmıyor. Onun içinise ekranı döndürmeyi açıp ekranı dönderdiğinizde düzeliyor. Ekranımı yansıt çalışıyor.
Yakınlaştırma seçeneğini Erişim kolaylığından açamıyormusun?

Üst Alt