Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mami_61_29

mami_61_29

Üye
arkadaşlar ayarlara giremiyorum sıfırlayacağım nasıl olacak yardım edin

Aybars1979

Aybars1979

Üye
lumia 520 de kurulum bitti kilit ekranında takılı kalmadı direk işleme geçtim wifi bağlantısını tekrar kurdum ve teli beklemeye aldım bişi söylemek için baya bir erken şuan yarın az çok belli olur. teli bir kaç dakika sadece ayarlar için kullandım (otomatik arka plan resmi gelmiş ayrıca belirteyim) görünen baya bir yenilik ve düzenleme bvar iyi yolda ilerliyor gibi duruyor çoğu şeye çeki düzen verilmiş bugünlük yeter benim için iyi geceler herkese.

braayn

braayn

Üye
Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (7. Yapı-10.0.1325.134) [23/08/2015]
Otg gelmiş olsun

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar ayarlara giremiyorum sıfırlayacağım nasıl olacak yardım edin
  1. Telefonunuzu kapatınız. Telefonunuz şarjda olmamasına dikkat edin.
  2. Ses Azalt tuşuna basılı tutun ve telefonu Açma (Power) tuşuna basın. Ekranda bir Ünlem İşareti (!)görünür.
  3. Sırayla aşağıdaki tuşlara basın: Sesi Yükselt, Sesi Azalt, Açma (Power), Sesi Azalt @mami_61_29

• Beğen
Tepkiler: ihsan.snmz ve mami_61_29
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
find my phone da harita özelliği bencd önceden çalışmıyordu. ancak şuan haritadan telefonu buluyor. bu acaba w10 ile mi düzeldi?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar şu format atmayı anlatsanız rica etsem hangi tuşlarla oluyo yapamadım da.telefon açıkken mi kapalı iken mi yapılacak bi de
soft reset için ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun telefon titreyene kadar tutun daha sonra bırakın, bu işlemde hiç bir şey silinmez ancak ayarlar yine açılmıyor ise hard format deniye bilirsiniz ancak bütün verileri siler
1-Telefonunuzu kapatın.

2-Ses kısma ve power düğmesine basılı tutarak telefon çalıştırın.Nokai sembolü gelince elinizi power düğmesinden çekin Telefonunuz titreyerek açılacak ve ekranda "!" ünlem işareti belirinceye kadar ses kısma düğmesinden elinizi çekmeyin. Ünlem işareti ekranda belirdikten sonra elinizi ses kısma düğmesinden çekin ve sırası ile şu tuşlara tek tek basın.

Ses açma

Ses kısma

Güç düğmesi (açma kapatma düğmesi)

Ses kısma

telefon kapanıp açılacak ve çarklar dönmeye başlayacak artık format işlemimiz başladı.
find my phone da harita özelliği bencd önceden çalışmıyordu. ancak şuan haritadan telefonu buluyor. bu acaba w10 ile mi düzeldi?
hayır bölgeyi abd yaparsanız 8.1 de gözüküyordu şuan sizin bölgenizde abd galiba o yüzden gözüküyor olabilir

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve mami_61_29
Bay H

Bay H

Üye
Yeni görsellere devam.

İrili ufaklı pek çok değişiklik mevcut.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
mami_61_29

mami_61_29

Üye
teşekkür ederim yardım eden arkadaşlar sağolun oldu

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve 4MaGuS
meg1ddo

meg1ddo

Üye
metro ana menüsünden uygulamalar menüsüne kaydırınca arkaplan slow motion şekilde kararıyor hoşuma gitti güzel hareket :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87
braayn

braayn

Üye
Bölge abd vs ise buluyordu zaten ama bölge Tr ise buda güzel bir gelişme diyelim

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
mami_61_29

mami_61_29

Üye
arkadaşlar telefonu sıfırlıyorum türkçe kursam yine sorun olur mu yoksa ingilizce mi yapmam gerek

meg1ddo

meg1ddo

Üye
önceki sürümlerdeki sorunu tekrar yaşıyorum, yine spartan yok :angry: sanırım ilk format görevi bana düştü.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Listede 2 tane telefon (rehber) uygulaması var, biri çalışıyor biri çalışmıyor.
Başlangıca çalışanın kisayolunu atin.
Kisiler çalışmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Neo_TR

Neo_TR

Üye
Arama kısmına kathiyen ulaşamadım format atıyorum o yüzden. Bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı? En önemli şey sonuçta.

yuyil01

Üye
Lumia 930 da Telefon uygulaması değişmiş, ana ekrandaki mevcut telefon uygulaması kapalı gösteriyor, onu kaldırıp uygulamardaki telefon uygulamasını başlangıç ekranına sabitlemek gerekiyor..

Üst Alt