Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Şuan sıkıntı yok. Sistem güzel ama kişiler çalısmıyor

• Beğen
Tepkiler: bedby

braayn

braayn

Üye
4. Yapıdayım alıştım artık 5.yapıyı yüklemeyi şuan düşünüyorum 8.1e don. Falan filan düzelirse geçiş yüklerim belki. Buyapı bans sorunlu olacak gibi geşiyo
1 hafta sonra 8.1'e dönmeden geçebileceğini gabe söylemişti sanırım bence 1 hafta bekleyin yükleyenlerden geri bildirimlere göre geçersiniz.Aceleye ve 8.1'e geri donmenin şuan için alemi yok.Şahsi fikrim

afwerker

afwerker

Üye
Mağaza betada modern combat 5 ücretsiz bilginize

• Beğen
Tepkiler: ceza87, OnurYurdakul ve Sensation

burakcan42

Üye
Nasıl salak bir mühendislik örneği telefonun en çok kullanılan yerleri rehber ve ayarları bug lu yapar ki?

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
sahanemir

sahanemir

Üye
Truedialer,i kurup denermisiniz fark edebilir gibime geliyor

sahanemir

sahanemir

Üye
Ve radyo çalışıyormu.

tanyyy

Üye
ben recovery tool'u çalıştıramadım Windows 10'da, yeni build'i bekleyeceğim artık. çok gecikmez umarım.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
videolar ı açınca Müzikleriniz aranıyor diyor. garip...

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ve açıldı telefon kilit ekranında kaldı saat tuttum bakalım kaç dk sürecek.

Bay H

Bay H

Üye
Kamera ayarları kısmı yarı saydam hale geçirilmiş.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
arkadaşlar şu format atmayı anlatsanız rica etsem hangi tuşlarla oluyo yapamadım da.telefon açıkken mi kapalı iken mi yapılacak bi de

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Spartanın HTML puanı 401

• Beğen
Tepkiler: bedby
meg1ddo

meg1ddo

Üye
sorunlar yaşayanlar telefona format atmayı düşünüyorlarmı? önceki yapılarda da formatla çoğu sorunun ortadan kalktığını gördük.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
sorunlar yaşayanlar telefona format atmayı düşünüyorlarmı? önceki yapılarda da formatla çoğu sorunun ortadan kalktığını gördük.
Yapı çok stabil. Formatlık bir durum gözükmüor şuanlık. Belki dili ingilizceye çeviririm

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ayarlar çok değişik olmuş önceki hali daha iyidi sanki

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben hala %68 lerdeyim bir türlü bitmiyor ya,sonunda telefonu formatlamaya karar verdim

meg1ddo

meg1ddo

Üye
kilit ekranında takılı kaldı ama biri aradı şimdi beni açmaya korktum telefon iyice kilitlenir diye :)

Üst Alt