Esendağlı
Üye
Başlat tuşuna UZUNCA basın demişlerdibu büyük ekranlı cihazlar için olan yeni ozellik iki kere home tuşuna basınca çalışıyorsa şuan bi sıkıntı var olmuyor
Başlat tuşuna UZUNCA basın demişlerdibu büyük ekranlı cihazlar için olan yeni ozellik iki kere home tuşuna basınca çalışıyorsa şuan bi sıkıntı var olmuyor
Basılı tutmak lazımdı sanırımbu büyük ekranlı cihazlar için olan yeni ozellik iki kere home tuşuna basınca çalışıyorsa şuan bi sıkıntı var olmuyor
evet çalıştı şimdi de arama yapmak için telefon öğesine basıyorum tepki yokBasılı tutmanız lazım. Çıkış için aynısını tekrarlayın ya da üstteki siyah boşluğa dokunun.
durum bende de aynı. yine format şart...evet çalıştı şimdi de arama yapmak için telefon öğesine basıyorum tepki yok
kişilerde açılmıyor geri atıyor
O bende de olmuştu balet olsun böyle aşla böyle swvgiye dedim 8.1e dondumevet çalıştı şimdi de arama yapmak için telefon öğesine basıyorum tepki yok
kişilerde açılmıyor geri atıyor
Kullandığınız sürüm?ya kardeşim biri bana lütfen insiderdan neden güncellemeyi bulamadığımı söylermi acaba
Sen şu anda 8.1 desin değil mi,şayet değilsen 8.1 e geri dön ve windows insideri yükle bulması lazım.ya kardeşim biri bana lütfen insiderdan neden güncellemeyi bulamadığımı söylermi acaba
Öyle bir bilgi yok. Yüklemeden sonra açın/kurun diyorFarklı birşeyler varsa ss atarsanız iyi olur.Bol bol sorunlar olmaya devam edecek gibi yol onu kapa yok çift tıklama skpye açılmayacak kapatalım telefonu gidelim o zaman
Belki çift tık sorunlu o da bazı modeller.lumia cyandayım insideri tekrar yükledim ama yinede bulamadıSen şu anda 8.1 desin değil mi,şayet değilsen 8.1 e geri dön ve windows insideri yükle bulması lazım.
insider.windows.com adresinden halletmeniz lazım.lumia cyandayım insideri tekrar yükledim ama yinede bulamadı