BaySerkan
Üye
eyvellah hocam sağol 618 mb olmuş gözüküyor orada dahada inecek galibaNe kadar indiğini Akıllı Veriden takip et hocam bende %8 yazıyor ama arkada indiriyor. Bi anda %80-90 oluyor sonra.
eyvellah hocam sağol 618 mb olmuş gözüküyor orada dahada inecek galibaNe kadar indiğini Akıllı Veriden takip et hocam bende %8 yazıyor ama arkada indiriyor. Bi anda %80-90 oluyor sonra.
Teşekkürler,bu tür uyarılar çok önemli,eyvallah.Hala yüklemeye hazırlanıyor %78. Yüklemeden önce SKYPE VE ÇİFT TIKLA UYANDIRMAYI KAPATIN. CİHAZ AÇILINCA ÇALISMALABİLİRMİŞ
abi benim 920 güncellemeyi bulmadı ya insidere giriyorum atıyor beni insiderden%58 şarj var ama hata şarj istiyor.

Silip tekrar kurun. Sürümünüz nedir?abi benim 920 güncellemeyi bulmadı ya insidere giriyorum atıyor beni insiderden![]()
ustam reset denedin mi?%58 şarj var ama hata şarj istiyor.
Skype önce silinecek fakat çift tıkla uyandırma sonradan kapanabilir.Çarklara geçtim. Uzun sürecek gibiUNUTMADAN; GÜNCELLEMEYİ YÜKLEMEDEN ÖNCE SKYPEYİ SİLİN ARDINDAN ÇİFT TIKLA UYANDIRMAYI KAPATIN
Başladı şimdi. Yüklemek için hazırlanılıyor %60ustam reset denedin mi?
Çift tıkla uyandırmada sıkıntı varmış. En iyisi kapatıp öyle güncelleme yapmakSkype önce silinecek fakat çift tıkla uyandırma sonradan kapanabilir.

Evet okudum fakat güncellemeden önce kapatın demiyor, sonra diyor. Ayrıca bazı Lumialar için demiş.Çift tıkla uyandırmada sıkıntı varmış. En iyisi kapatıp öyle güncelleme yapmak![]()
4.yapıyı kullanıyorumSilip tekrar kurun. Sürümünüz nedir?
Dün burda konuşuldu. 4. yapıdan 5. yapıya geçmek için WP8.1'e geri dönmek şu an için şart. Diğer yapıda düzelecek.4.yapıyı kullanıyorum