KırmızıBeyaz60
Üye
En iyi cevap diye işaretlesin herkes.Bu önemli bir bilgi alıntı yapalımda herkes görsün
ne ara indi be mübarek? kaç mb ki.vee çarklar geldi![]()
En iyi cevap diye işaretlesin herkes.Bu önemli bir bilgi alıntı yapalımda herkes görsün
ne ara indi be mübarek? kaç mb ki.vee çarklar geldi![]()
Bende daha %23vee çarklar geldi![]()
Ne kadar indiğini Akıllı Veriden takip et hocam bende %8 yazıyor ama arkada indiriyor. Bi anda %80-90 oluyor sonra.yarım saat oldu % 9 hala ne ara indirdiniz siz
Benim 1520 de şuan en ufak bir ısınma belirtisi yok,güncelleme %33 de,umarım ısınma sorununu yaşamam.çarklarda %50 ve telefon aşırı derece de ısındı ekran üst kısım ve arka üst kısım 40 derece şuan
O dereceleri nasıl anlıyorsun,uygulamamı var bunun için.köşeler 49 derece ve sürekli artıyor ben yazarken 50 derece oldu buzdolabına koyuyorum şimdi
O dereceleri nasıl anlıyorsun,uygulamamı var bunun için.
Benim çarklarda ısındıBenim 1520 de şuan en ufak bir ısınma belirtisi yok,güncelleme %33 de,umarım ısınma sorununu yaşamam.
çok iyi yaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok tam olarak öyle değil,geliştiriciler basit(onlara göre)bir yöntemle uygulamalrı wp uyumlu hale getirebilecekler(miş).işin özeti sanırım buarkadaşlar bu windows phone 10 ile android uygulamaları lumialarda çalışacakmı