Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Evet birşeye değer vereceksin yoluna devam edeceksin sonu yok bu işin kaçıncı telefonum bu inanın bilmiyorum.

ersncak42

Üye
Lumia 925 kullanıp Android Lolipop'tan sonra KASMIYOR diyorsun. Ben Xperia Z1'e lolipop yüklediğim güne lanet okuyorum. Nasıl olacak bu iş. Bir de Google bile kabul ediyor bu kasma sorununu ki Android 6.0 M güncellemesi ile Ram ve batarya optimizasyonuna Odaklanıyor. Ama bazı kullanan kullanmayan kişiler "Android kasmaz, bilinçsiz kullanıcılar kasıyor diyor" der. Valla varsa Beylikdüzü çevresinde müsait olan gelsin görsün Snapdragon 800 ve 2GB RAM'li Xperia Z1 nasıl kıvranıyor.
Ustam bu konuda haklı olabilirsin ama uygulama ve ısınma sorunu ne olacak 2012 de çıkan clash of clans hala wpye gelmedi bu uygulama konusu wpyi 10 adım geriye atıyor

Emre

Üye
valla here mapin en büyük avantajı bende offline çalışması .kardeşimin android tabletine here mapi kurdum dedim belki offline çalışmıyordur diye ama yanıldım MS offline özellliğini vermiş ne anladım ben bu işten ?
here maps'ın microsoft ile bir ilgisi yoktur, satın aldığı sadece mobil bölüm.
Lumia 925 kullanıp Android Lolipop'tan sonra KASMIYOR diyorsun. Ben Xperia Z1'e lolipop yüklediğim güne lanet okuyorum. Nasıl olacak bu iş. Bir de Google bile kabul ediyor bu kasma sorununu ki Android 6.0 M güncellemesi ile Ram ve batarya optimizasyonuna Odaklanıyor. Ama bazı kullanan kullanmayan kişiler "Android kasmaz, bilinçsiz kullanıcılar kasıyor diyor" der. Valla varsa Beylikdüzü çevresinde müsait olan gelsin görsün Snapdragon 800 ve 2GB RAM'li Xperia Z1 nasıl kıvranıyor.
o yükleniyor... sürdürülüyor... yazısı ne olacak peki?
Arkadaşlar kim ne derse desin açık ve net kazıklandık.Neymiş android kasıyormuş ios kapalı kutu özgür değilmiş hepimiz biliyoruz android artık lolipop ile KASMIYOR iphonelara da jailbreak ile tonlarca tweak atılıyor.Windows Phone un diğer platformlardan bir üstünlüğü YOK.Kendimizi kandırmayı bırakalım artık telefonun şarjı 1 gunu bile çıkarmıyor ısınma desen zaten telefon yanıyor bu kadar buyuk bir yazılım şirketi bunları çozemiyorsa bu adamlar Windows Phone u takmıyor demektir.Belki Windows 10 ile uygulama sorununu çozerde yeni modelleri sorunsuz hatasız ucuz olursa o zaman piyasada yer edinir.Yanlış anlaşılmasın amacım wp yi kotulemek değil ama durum bu
Aslında Nokia fanı olarak başlayıp ellerine microsoft telefon olarak kalınca Microsoft fanı kesildiler başımıza.

dakamon

dakamon

Üye
here maps'ın microsoft ile bir ilgisi yoktur, satın aldığı sadece mobil bölüm.

o yükleniyor... sürdürülüyor... yazısı ne olacak peki?

Aslında Nokia fanı olarak başlayıp ellerine microsoft telefon olarak kalınca Microsoft fanı kesildiler başımıza.
Valla iyi dein yükleniyor sürdürülüyor yazıları illallah ettiriyor. Hatta bekletiyor sonra uygulamadan da atıyor

• Beğen
Tepkiler: Invoke
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Sürdürülüyor yazısı her multitask yapmak istediğimizde geliyorsa, wp8.1 ile artık hiç kasmama olayı bitmişken, internet explorerin akıcı olduğuyla övünürken 8.1 ile kasmaya başlayıp özellik olarak hala 2010'a bile varamamışken biz neyin kafasını yaşıyoruz?
Android deseniz evet kasabiliyor ama WP'DE KASIYOR. İOS'in uygulamaları ve akıcılığına zerre kadar yaklaşamıyorsak, Android'in insanlara sunduğu özelliklerin ve yine uygulamalarının 10'da birine bile sahip değilsek biz neyin kafasındayız anlamış değilim.
Rudy huyn bile w10'daki portlama özelliği iyi olmadığını ve çoğu geliştirici bunu kullanmayacağını söylerken biz hala sel gibi uygulama geleceğini bekliyoruz.
Allah bütün wp kullanıcılarına bol bol sabır vermiş kıymetini bilelim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Şahsen bende 1 ay kullandım ve satıyorum şuanda. İşin kötüsü müşteride yok :) En son ilan verdiğimde PS2, Monitor ve Tv verdim 1 haftada hepsi satıldı hemde iyi fiyattan. Telefona müşteri çıkmıyor elimde patlayacak sıfır ayarında cihaz ama sevemedim Windows'u masaüstü sürümünü seviyorum ama mobil için daha çok var :)

sahanemir

sahanemir

Üye
930 güzel cihaz .

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Şahsen bende 1 ay kullandım ve satıyorum şuanda. İşin kötüsü müşteride yok :) En son ilan verdiğimde PS2, Monitor ve Tv verdim 1 haftada hepsi satıldı hemde iyi fiyattan. Telefona müşteri çıkmıyor elimde patlayacak sıfır ayarında cihaz ama sevemedim Windows'u masaüstü sürümünü seviyorum ama mobil için daha çok var :)
lumia 830 umu satıyorsunuz?
Lumia 640 XL hakkında yeni bilgi var mı?

Galiba ben de o'nu bekleyeceğim.
bende 640xl i bekliyordum. haziranda dedi ms türkiye ama.... şuan 640xl alınır mı alınmaz mı şüphelerim var çıkar, çıkmaz almaktan vaz geçtim. az biraz bekleyeceğim 512ram li cihazların wp10 ile pek alakası olmadığına dair birkaç yazı ile karşılaştım,(içeriğini okumadım) bizim umduğumuzdan yada beklediğimizden çok daha fazla yenilik ile gelebileceğini düşündürüyor. tabi birde lumia 735 in fiyatının keskin düşüşü kafamı az karıştıdı 512 ram in akıbeti ile işlemcide karşılaşabilirmi diye, malum 640,735,830 da aynı işlemciler var.

sahanemir

sahanemir

Üye
Merakımdan soruyorum bu lumiaların ortalama olarak bataryaları ne kadar gider yıl olarak.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
lumia 830 umu satıyorsunuz?

bende 640xl i bekliyordum. haziranda dedi ms türkiye ama.... şuan 640xl alınır mı alınmaz mı şüphelerim var çıkar, çıkmaz almaktan vaz geçtim. az biraz bekleyeceğim 512ram li cihazların wp10 ile pek alakası olmadığına dair birkaç yazı ile karşılaştım,(içeriğini okumadım) bizim umduğumuzdan yada beklediğimizden çok daha fazla yenilik ile gelebileceğini düşündürüyor. tabi birde lumia 735 in fiyatının keskin düşüşü kafamı az karıştıdı 512 ram in akıbeti ile işlemcide karşılaşabilirmi diye, malum 640,735,830 da aynı işlemciler var.
Hiç belli olmaz.
Sizin bu söyledikleriniz benim de kafamı karıştırdı.
Aslında benim politikam amiral gemisi diye lanse edilenleri almak.
Ama almak derken sıfırını gidip almak değil.
Piyasaya düşmüş ikinci ellerini bekliyorum ve en fazla 1-2 ay kullanılmışı bulup alıyorum.
Böylece iki kat fiyatı vermektense daha uygun fiyata almış oluyorum.
Merakımdan soruyorum bu lumiaların ortalama olarak bataryaları ne kadar gider yıl olarak.
L 920 yi çıktı çıkalı kullanıyorum, şu ana kadar sorun çıkarmadı. Daha ne kadar gider onu da bilmiyorum.
L 520 de var, o da 2 yıldır kullanılıyor, sorun olmadan devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Hiç belli olmaz.
Sizin bu söyledikleriniz benim de kafamı karıştırdı.
Aslında benim politikam amiral gemisi diye lanse edilenleri almak.
Ama almak derken sıfırını gidip almak değil.
Piyasaya düşmüş ikinci ellerini bekliyorum ve en fazla 1-2 ay kullanılmışı bulup alıyorum.
Böylece iki kat fiyatı vermektense daha uygun fiyata almış oluyorum.

bende aynı fikirdeyim ama düşük pazar payından dolayı wp tellerin her modeli her yer bulunmuyor istendiğinde maalefes. bulunsada fiyatı aradaki farka değmeyecek miktarda olabiliyor.

sahanemir

sahanemir

Üye
Teşekkür ederim bilgi için.

braayn

braayn

Üye
L1520 2 Yıldır belki daha fazladır piyasada halen şirkette masamda görenler bu ne hangi marka cihaz diye soruyorlar.Şuanda elimde iphone 6 Plus olsaydı sormazlardı ki şirketin yarısından fazla iphone 6 kullanıyor.Birileri elimdeki telefonu gördüğünde ve sorduğunda bir yandan hoşuma gidiyor öbür yanda ise içimi bir korku sarıyor.İki ayrı duyguyu bana yaşatan Microsoft'a selam olsun... :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
L1520 2 Yıldır belki daha fazladır piyasada halen şirkette masamda görenler bu ne hangi marka cihaz diye soruyorlar.Şuanda elimde iphone 6 Plus olsaydı sormazlardı ki şirketin yarısından fazla iphone 6 kullanıyor.Birileri elimdeki telefonu gördüğünde ve sorduğunda bir yandan hoşuma gidiyor öbür yanda ise içimi bir korku sarıyor.İki ayrı duyguyu bana yaşatan Microsoft'a selam olsun... :)
1 nci duyguyu yaşaman ve ikincisini hiç hatırlamaman daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Yaklaşık 1 yıldır piyasada

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye

Türk Lirası karşılığı olarak 500 TL civarında Ortadoğu da...
120 civarında da burdaki kayıt parasını ekle..
yuvarlak hesap 600 .- TL
Bizde de en az 800 TL yaparlar. Tabi ne zaman gelirse

700 .- TL vergisi vs. mal olur.
İlk kez görüyorum, demekki bazı modellerinde 4 G yoktur.

Son düzenleme:
braayn

braayn

Üye
Yaklaşık dedim zaten. Neredeyse ilk çıktığı zaman almışsınız yani
evet hemen hemen ilk çıktığında aldım benden önceki sahibi 2 ayda o kullanmıştı :) .Note 3 alacağı için satılığa koymuştu bende yapıştım direk 1750Tl dedi 1400'e verdi sağolsun :)

Üst Alt