Arkadaşlar gdr 2 nin şarj suresini test eden oldumu hiç denime göre nasıl
o yapı ile alakalı değil sanırım aynı durum benim telde de var bazı şarz aletlerinde şarj oluor görünüyor ama bir günde beklese olmuyor bazılarında resmen kafayı yiyor telefonun orjininal şarj aleti hariç sadece araç sarjından randıman alabildim.Lumia 920 yapı 4 kullanıyorum. Orijinal şarj aletiyle şarj edince problem yok ancak farklı marka şarj aleti kullanınca hafiften bi kafayı yiyor onun haricinde çok iyi kasma donma yok
voltaj yüksek olursa kafayı yero yapı ile alakalı değil sanırım aynı durum benim telde de var bazı şarz aletlerinde şarj oluor görünüyor ama bir günde beklese olmuyor bazılarında resmen kafayı yiyor telefonun orjininal şarj aleti hariç sadece araç sarjından randıman alabildim.
muhtemelen o şarj aletlerinin volt değerleri bozulmuş 
sanmam voltaj değeri çok yüksek sarj aletlerinede taktım ama hiç aynı duruma rastlamadım. çin malı pazarda satılan şarj aletlerinde oldu hep farklı markaların orjinal şarj cihazlarında sorun çıkmadı hiç.voltaj yüksek olursa kafayı yermuhtemelen o şarj aletlerinin volt değerleri bozulmuş
![]()
Voltaj değeri çok yüksek şarj aletlerine taktım derken kaç volt taktınız ki? bu işi yaptığım için çok kez denk geldim o yüzden söyledim. orjinal şarjlar 5v verdiği için sıkıntı olmuyordur. diğerleri farklı voltaj verdiği için yapıyordur diye düşünüyorum ki fark etmez orjinal kullanalım olsun bitsinsanmam voltaj değeri çok yüksek sarj aletlerinede taktım ama hiç aynı duruma rastlamadım. çin malı pazarda satılan şarj aletlerinde oldu hep farklı markaların orjinal şarj cihazlarında sorun çıkmadı hiç.

şarj daha iyi gidiyor diyebilirim gdr2 de resim sıkıntısı yok benim cihazımda L1520Ben bir fark göremedim. Denim ile aynı gibi L1520, başka modellerde farklılık gösteriyor olabilir.
Hazır yazmışken bende bir soru sorayım, gdr2'de fotoğraf albümünde bir fotoğraf açtığımda telefonu yataydan dikeye, yada dikeyden yataya çevirince 3-5 saniyelik bir bekleme yapıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba ? Denim'de yoktu bu, resim hemen dönerdi ...
Yaklaşık olarak 1 haftadır kullanıyorum Gdr2'yi. Şarj olayı sanki daha iyi gibi. Uygulama izinleri ile ilgili gibi geliyor bana.Arkadaşlar gdr 2 nin şarj suresini test eden oldumu hiç denime göre nasıl
sanmam voltaj değeri çok yüksek sarj aletlerinede taktım ama hiç aynı duruma rastlamadım. çin malı pazarda satılan şarj aletlerinde oldu hep farklı markaların orjinal şarj cihazlarında sorun çıkmadı hiç.voltaj yüksek olursa kafayı yermuhtemelen o şarj aletlerinin volt değerleri bozulmuş
![]()
siz söyleyince şimdi merak edip baktım 5,35 miş açıkcası bende şaşırdım çünkü tabletin şarj cihazı. telefonun kini bazen tablete takıyorum yetersiz güç diye uyarı verdiğiniden tabletin kinin çok yüksek olduğunu düşünüyordum.Voltaj değeri çok yüksek şarj aletlerine taktım derken kaç volt taktınız ki? bu işi yaptığım için çok kez denk geldim o yüzden söyledim. orjinal şarjlar 5v verdiği için sıkıntı olmuyordur. diğerleri farklı voltaj verdiği için yapıyordur diye düşünüyorum ki fark etmez orjinal kullanalım olsun bitsin![]()
![]()

Bizler büyük olasılık ile 2016 yılında Türkçe Cortana ile buluşacağız. Microsoft'un agresif bir şekilde dilleri genişletmeyi planladığı belirtilmiş.
mağaza betadan güncellediyseniz bir müddet atıyor uygulamalar ama sonra kendi kendine düzeliyorlar.Dün OneDrive güncellendi az önce de 6tag güncelledim ikisi de açılmıyo atıyo neden acaba arkadaşlar
mağaza betadan güncellediyseniz bir müddet atıyor uygulamalar ama sonra kendi kendine düzeliyorlar.