Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

lamia925

lamia925

Üye
Arkadaşlar gdr 2 nin şarj suresini test eden oldumu hiç denime göre nasıl

serinaga

serinaga

Üye

Ben bir fark göremedim. Denim ile aynı gibi L1520, başka modellerde farklılık gösteriyor olabilir.
Hazır yazmışken bende bir soru sorayım, gdr2'de fotoğraf albümünde bir fotoğraf açtığımda telefonu yataydan dikeye, yada dikeyden yataya çevirince 3-5 saniyelik bir bekleme yapıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba ? Denim'de yoktu bu, resim hemen dönerdi ...

dakamon

dakamon

Üye
Boşu boşuna bu saatten sonra bataryada bi iyileşme beklemeyin arkadaşlar. Sistem gittikçe özellik olarak gelişiyor bunların hepsi sisteme ek yuk getirir. Sistemimiz hali hazırda stabil hafif bir sistem olmasa bende bataryada gelişme beklerim ama zaten stabil bir sistem o yüzden ben bataryada iyileşme beklemiyorum. Yerinde saysın aynı kalsın yeter. Belki iyileşme olursa en yeni telefonlarda olur.

sahanemir

sahanemir

Üye
Bende de kurulu 930cihazıma çokda fark yok ama biraz kurcalasam ısınıyor .şu radyoyu yapabilsem değiştirmeyeceğim depaikolojik olarak oraya takılıyorum.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu arada tahtaya mı vurmam lazım, yoksa şeytanın kulağına kurşun mu demem lazım..
L 520 ye kurduğum 4 ncü yapı İki gündür önemli ölçüde sorunsuz olarak devam ediyor,
Şarj'da 1,5 gün gidiyor.(Oysa 8.1 üzerine ve türkçe kurduğumda ise akşam şarj oldu ve telefonu %100 iken kapatıp,sabah açtığımda şarj bitmişti)
Ufak tefek ve tolere edilebilecek sıkıntıları dışında kullanıyorum.
Ancak, sıfır kurulum yapmıştım ve kurulum sırasında Bölge ABD, dil ingilizce idi..

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Lumia 920 yapı 4 kullanıyorum. Orijinal şarj aletiyle şarj edince problem yok ancak farklı marka şarj aleti kullanınca hafiften bi kafayı yiyor onun haricinde çok iyi kasma donma yok

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Lumia 920 yapı 4 kullanıyorum. Orijinal şarj aletiyle şarj edince problem yok ancak farklı marka şarj aleti kullanınca hafiften bi kafayı yiyor onun haricinde çok iyi kasma donma yok
o yapı ile alakalı değil sanırım aynı durum benim telde de var bazı şarz aletlerinde şarj oluor görünüyor ama bir günde beklese olmuyor bazılarında resmen kafayı yiyor telefonun orjininal şarj aleti hariç sadece araç sarjından randıman alabildim.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
o yapı ile alakalı değil sanırım aynı durum benim telde de var bazı şarz aletlerinde şarj oluor görünüyor ama bir günde beklese olmuyor bazılarında resmen kafayı yiyor telefonun orjininal şarj aleti hariç sadece araç sarjından randıman alabildim.
voltaj yüksek olursa kafayı yer :) muhtemelen o şarj aletlerinin volt değerleri bozulmuş :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
voltaj yüksek olursa kafayı yer :) muhtemelen o şarj aletlerinin volt değerleri bozulmuş :)
sanmam voltaj değeri çok yüksek sarj aletlerinede taktım ama hiç aynı duruma rastlamadım. çin malı pazarda satılan şarj aletlerinde oldu hep farklı markaların orjinal şarj cihazlarında sorun çıkmadı hiç.

byibo

byibo

Üye
acaba 5.yapı bu ayın sonunda gelir mi ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sanmam voltaj değeri çok yüksek sarj aletlerinede taktım ama hiç aynı duruma rastlamadım. çin malı pazarda satılan şarj aletlerinde oldu hep farklı markaların orjinal şarj cihazlarında sorun çıkmadı hiç.
Voltaj değeri çok yüksek şarj aletlerine taktım derken kaç volt taktınız ki? bu işi yaptığım için çok kez denk geldim o yüzden söyledim. orjinal şarjlar 5v verdiği için sıkıntı olmuyordur. diğerleri farklı voltaj verdiği için yapıyordur diye düşünüyorum ki fark etmez orjinal kullanalım olsun bitsin :) :)

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Ben bir fark göremedim. Denim ile aynı gibi L1520, başka modellerde farklılık gösteriyor olabilir.
Hazır yazmışken bende bir soru sorayım, gdr2'de fotoğraf albümünde bir fotoğraf açtığımda telefonu yataydan dikeye, yada dikeyden yataya çevirince 3-5 saniyelik bir bekleme yapıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba ? Denim'de yoktu bu, resim hemen dönerdi ...
şarj daha iyi gidiyor diyebilirim gdr2 de resim sıkıntısı yok benim cihazımda L1520

ON9

ON9

Üye
Yaklaşık olarak 1 haftadır kullanıyorum Gdr2'yi. Şarj olayı sanki daha iyi gibi. Uygulama izinleri ile ilgili gibi geliyor bana.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Voltaj değeri çok yüksek şarj aletlerine taktım derken kaç volt taktınız ki? bu işi yaptığım için çok kez denk geldim o yüzden söyledim. orjinal şarjlar 5v verdiği için sıkıntı olmuyordur. diğerleri farklı voltaj verdiği için yapıyordur diye düşünüyorum ki fark etmez orjinal kullanalım olsun bitsin :) :)
siz söyleyince şimdi merak edip baktım 5,35 miş açıkcası bende şaşırdım çünkü tabletin şarj cihazı. telefonun kini bazen tablete takıyorum yetersiz güç diye uyarı verdiğiniden tabletin kinin çok yüksek olduğunu düşünüyordum.:D

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Dün OneDrive güncellendi az önce de 6tag güncelledim ikisi de açılmıyo atıyo neden acaba arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bizler büyük olasılık ile 2016 yılında Türkçe Cortana ile buluşacağız. Microsoft'un agresif bir şekilde dilleri genişletmeyi planladığı belirtilmiş.

2016 mı böh ben temmuzda bekliyorum adamlar 2016 diyo

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Dün OneDrive güncellendi az önce de 6tag güncelledim ikisi de açılmıyo atıyo neden acaba arkadaşlar
mağaza betadan güncellediyseniz bir müddet atıyor uygulamalar ama sonra kendi kendine düzeliyorlar.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Pc ye win10 kurdum fakat yeni masa üstü açılmıyor ne yapmam lazım

mami_61_29

mami_61_29

Üye
  • Beğen
Tepkiler: enessrsy
Bay H

Bay H

Üye
12604 is sürümlü yapının test edildiğini daha önce paylaşmıştık. Yapılan açıklamaya göre yeni güncelleme adayı üzerinde çalıştıkları açıklandı.

Ortaya çıkan son is sürümü ise yeni yapı bu olabilir mi sorusunu akıllara getiriyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: saynesim, meg1ddo ve papakudioflu

Üst Alt