Ben iki kere denedim 4.yapıyı ama verim alamadım günlük kullanımımı etkileyince 8.1 e geri döndüm.
Bu arada bittiğinde çok güzel olacağına inanıyorum.
Otomatik yeniden başlatma bildirimi. Güncelleme ayarlarından seçili olduğu için öyle bir bildirim geliyor. Otomatik yaparsanız gelmez.Restar's 00:00 diye bir msj geliyo ne anlama geldiğini bilen varmı

işe yararmı bilmiyorum ama önce daha fazka kutucuğu kapat.sonra dene klasörleme olayını.sonra da tekrar düzenlersin yerleriniGüncellemedn sonra ekrandaki uygulamaların yeri değişti klasörleme yapamıyorum çözümü var mı
Hocam 5. yapıda sistem artık tamamen Türkçe olur mu ?Bir sonraki yapı Slow ring için adaymış ama mevcut yapı 10080 Slow ring verilmeyecekmiş.
@RaDwAnSaId 10080 isn't likely to go to Slow ring because of a few issues being reported. Will look to next build as candidate for Slow.
Belli olmaz ama Slow ring için verileceğine göre hata oranı oldukça düşük olacaktır.Hocam 5. yapıda sistem artık tamamen Türkçe olur mu ?
önceki yapıların mı slow ring i verilecek yoksa farklı bir sürüm mü olacak?Bir sonraki yapı Slow ring için adaymış ama mevcut yapı 10080 Slow ring verilmeyecekmiş.
@RaDwAnSaId 10080 isn't likely to go to Slow ring because of a few issues being reported. Will look to next build as candidate for Slow.