Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
sizce tam sürüm çıkana kadar kaç tane daha yapı çıkabilir ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ben de işe yaramıştı.
Ancak düne kadar.. Çünkü dayanamayıp her halde düzelmiştir dedim ve dili türkçe yapar yapmaz, Restart önerisiyle okeyledim.
ve bir daha açılmadı : ( (
şuan yine açılmıyor tele format atıyorum tekrar bölge ve dili full ingilizce yapıcam bu arada ingilizce united kingdom mu yapıyordu onu yeniden indirecekte şuan yok bende

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
şuan yine açılmıyor tele format atıyorum tekrar bölge ve dili fu ll ingilizce yapıcam bu arada ingilizce united kingdom mu yapıyordu onu yeniden indirecekte şuan yok bende
Hayır
United Stated olması lazım
Tabi bu deneme amaçlı yapılan, belki United Kingdom da da sorunsuz çalışıyordur, onu bilmiyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hayır
United Stated olması lazım
Tabi bu deneme amaçlı yapılan, belki United Kingdom da da sorunsuz çalışıyordur, onu bilmiyorum.
sorun çözüldü sırf bu yüzden 5 defa hard format attım iyi oldu bu bu şekilde kullanırım en azından

YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar mesajımı görmeyen vardır belki; 4. yapıda spartan, yeni mağaza, müzik video önizleme, mail, office uygulamaları yüklenmeyen yerleşik olarak gelmeyen kimse varmı? bi bende mi var bu sorun? (lumia 925)

bu uygulamalar gelmediği için telefonu sırasıyla önce bir sıfırlama yapıp ardından 8.1 e dönüp tekrar W10 4. yapı yükleyecem bakalım bu olmayan uygulamalar gelecekmi? bu sefer de gelmezse 8.1 e dönüp 5. yapıyı bekleyecem zira bu uygulamalar olmadan W10 kullanmanın bi esprisi kalmıyor.

O uygulamaları mağaza betadan sen yükleyeceksin.aramaya office yaz çıkar

YkPkY

YkPkY

Üye
Format Cd yok daha önce recovery işlemiyle atmıştım format ancak şimdi yapamıyorum.
Pc Acer aspire V3-571G

Ayarlardan microsoft recovery ile dönebilirsin.formata gerek yok

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar lumia925imi garantiye verdim geri aldım artık kablosuz şarj olmuyor neden ki acaba

925de nfc kiti yokki.nfc li kapaklada çalışmıyorsa soketi takmayı unutmuş olabilirler.telecervicenin tecrübesiz tamircileri.tekrar vernaçıp baksınlar hemen

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Burası ne kadar sakinleşti böyle.
Anlaşılan TP 10 4 ncü yapı, 3 ncü yapıya göre fazla hasara sebep olmamış.

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben dönüyorum 8.1 e.biraz daha beklemek icap düşüyor

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
serinaga

serinaga

Üye
1520'ye yükleyenler memnun mu acaba ?

sinan430

sinan430

Üye
925de nfc kiti yokki.nfc li kapaklada çalışmıyorsa soketi takmayı unutmuş olabilirler.telecervicenin tecrübesiz tamircileri.tekrar vernaçıp baksınlar hemen

Ben açsam takamazmıyım uzak şimdi teleservice

Esendağlı

Esendağlı

Üye
1520'ye yükleyenler memnun mu acaba ?
Ben iki kere denedim 4.yapıyı ama verim alamadım günlük kullanımımı etkileyince 8.1 e geri döndüm.
Bu arada bittiğinde çok güzel olacağına inanıyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: serinaga
Bay H

Bay H

Üye
İngilizce klavyede ilk sıradaki harflere basılı tutunca rakamlar geliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

#Windows10Mobile

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, GianniInfantino, skynet ve 3 diğerleri

alaca61

Üye
Restar's 00:00 diye bir msj geliyo ne anlama geldiğini bilen varmı

Üst Alt